Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Isla Canela Hotel

 

Fräscht hotellboende på Isla Canela’s vackra golfbana!

 

Isla Canela Hotel ligger ligger bokstavligen på golfbanan, med 18:e green och det mysiga 19:e i hotellets bottenvåning, bara 300 meter från första tee. Isla Canela Golf Hotel är en underbart trevlig och lättpromenerad  18-håls parkbana designad av Juan Catarineu, som domineras av oliv-, apelsin- och eukalyptusträd samt andra inhemska växter. Banan är välskött och alltid i mycket fin kondition, och tack vare det fantastiska klimatet givetvis spelbar året om.

 

Varje rum har utsikt över golfbanan, interiören är modern och smakfull i Andalusisk stil, med mörka trädetaljer och färgstarkt kakel i badrum. Hotellet ligger mellan Isla Cristina och floden Guadiana, bara 5 minuters bilresa från Isla Canela och mycket nära Algarve i Portugal. Frukost ingår i hotellets trevliga restaurang.

 

Till den gemytliga gränsstaden  Ayamonte med sitt sjudande folkliv och rikliga restaurangutbud  tar det bara 5 minuter. Därifrån kan man ta färjan – fram till 1992 då A22-bron byggdes den enda vägen – över till Portugal och systerstaden Vila Real do Santo António. Med bil tar det endast en kvart till Castro Marim respektive ca 20 minuter till Tavira i Portugal.

>
>

I vårt veckopaket på Isla Canela Hotel ingår 5 rundor på Isla Canela Old Course alldeles utanför dörren och Isla Canela Links, ca 10 minuter från boendet (fri transfer). Önskar ni köpa till en runda på någon av våra övriga nio banor i Västra Spanien kan vouchers för detta köpas av vår Golfvärd på plats! Tidsbokning görs direkt i receptionen på hotellet som också tillhandahåller golfvagn, buggy eller golfboard* för uthyrning om så önskas.

 

Man kan givetvis också välja spel med vårt unika golfpaket Västra Spanien – Blandad Golf som innebär spel på nio olika golfbanor längs Costa de la Luz och in i Portugal, med varierande karaktär, längd och känsla, samtliga inom en halvtimmes körning från hotellet. Tidsbokning görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna och/eller i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster.

 

Vid ankomst tas ni emot av vår golfvärd på plats som är behjälplig med alla eventuella frågor och funderingar kring er vistelse.

 

Välkommen!

 

 

* Prova att spela en runda med Isla Canela’s golfboard. Denna lilla trehjuliga tingest är en oerhört annorlunda och trevlig upplevelse, och känslan påminner om att åka skateboard, snowboard eller rent av att surfa. Bagen ställs framför styret och sen susar man iväg på sin golfboard 🙂

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Spanska TV-kanaler
Varje dag
1km till matbutik
Parkering utanför
Utomhuspool
Visa alla
Air-condition Ja
Balkong Ja, bord och stolar på de flesta
Avstånd centrum Cirka 10 minuters körning
Restauranger Ja, på hotellet och flera i närområdet
Safety box Ja, kan hyras gratis
Hårtork Ja

Boende och golfbanor


 

Isla Canela las Garzas

Residencial "Las Garzas", Avenida de los Cisnes, Ayamonte, Spanien

Islantilla Golf Club

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

Monacilla Golf Club

Monacilla Golf Club

Bellavista Golf Club

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil Golf Club

Nuevo Portil Golf Club

El Rompido Golf Club

El Rompido Golf Club

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Costa Esuri Golf Club

Costa Esuri Golf Club H2O, Avda. Juand Pablo II, Ayamonte, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 31 Maj

 

 

Priserna är baserade på 7 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil & frukost!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.