Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Centrala Algarve

 

Lite lyxigare och modernare är sina grannar är området Vilamoura / Quarteira / Quinta do Lago också en golfmässig krutdurk med en lång rad mästerskapsbanor.

 

 

Pine Cliffs

Prisbelönt lyxresort i naturskön inramning!

 

En verklig juvel med mycket fin 9-håls golfbana, spektakulär utsikt över havet och en fantastisk sandstrand på en magnifik del av Algarves vackra kust.

Här bor man i rymliga och fina lägenheter på en resort som erbjuder något för alla smaker; minigolf, padel, tennis, cykeluthyrning, utomhuspooler, SPA-anläggningen med inomhuspool, jacuzzi turkisk ångbastu, torrbastu samt ett mycket stort och välutsrustat gym. Och inte mindre än sex restauranger!

 

F5 Vila Sol

Boende i toppklass vid Vila Sol golfbana!

 

I detta boende i yppersta klass med alla bekvämligheter, bor man med utsikt över Vila Sols populära och fina golfbana. Lägenheterna är av yppersta klass med alla bekvämligheter och ligger i närheten av Vilamoura, Quarteira och alla golfbanor i området.

Anläggningen har ett trevligt poolområde med solstolar – en perfekt plats för avkoppling umgänge med övriga PT Golf-gäster på plats.

 

Lakeside Country Club

Lyxboende i Quinta do Lago!

 

Lakeside Resort, som är vårt senaste tillskott i Centrala Algarve, ligger perfekt i Quinta do Lago med närhet till våra golfbanor i området. Moderna, stiliga självhushålls-lägenheter av högsta klass och alla bekvämligheter.

Lakeside har uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, bastu och gym tillgängligt för våra gäster utan kostnad. Även en tennisbana finns på området när man vill ha omväxling mellan golfrundorna.

 

 

Aquamar

Centralt vid marinan i Vilamoura!

 

Vilamoura kombinerar en perfekt blandning av en lyxig och kosmopolitisk semesterort med den tidlösa karaktären i det gamla Algarve.

Aquamar är perfekt beläget vid marinan i Vilamoura, med marinastråket med alla sina restauranger, caféer och barer precis utanför dörren.

Våra självhushållslägenheter på Aquamar är av högsta standard. Receptionen har 24 timmars service och egen parkering finns.

 

Cavalo Preto

Boende vid stranden i Quarteira!

 

Cavalo Preto (”Svarta Hästen”) är ett mycket trevligt boende av allra högsta klass, ett stenkast från den fina sandstranden Praia do Forte Novo.

Den mycket fina, ca 2 km långa, strandpromenaden bjuder på en härlig promenad till centrum av Quarteira där man hittar många cafeér, barer och mysiga restauranger. Quarteiras fiskmarknad är välkänd och det perfekta stället att handla middag.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se