Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Salema Beach Village  NYHET!

 

Boende alldeles vid havet i idylliska Salema – på sluttningen mot Atlanten!

 

Salema Beach Village är ett lyxigt boende i den lilla idylliska och gemytliga byn Salema, längst ut mot Altantkusten. Området är mycket vackert med höga klippformationer längs kustlinjen och lättillgängliga sandstränder. Denna kuststräcka är ett surfarens mekka men bjuder också på stillsam trivsel i små fiskebyar, varav ett gyllene exempel är Salema. Här är man nära “det oupptäckta Algarve” med Sagres längst ut på sydvästspetsen och den långa, vackra, vilda och spännande atlantkuststräckan Costa Vicentina som sträcker sig norrut. En perfekt plats för gäster som söker stillhet och naturupplevelser med Luz och Lagos bara en knapp halvtimme bort.

 

Salema Beach Village är av allra högsta klass och kvalitet. Boendet kännetecknas av sin storlek och komfort, samt de väl tilltagna utomhusytorna med sitt rikliga insläpp av naturligt ljus.

 

På Salema Beach Village erbjuder vi duplexlägenheter med 2 sovrum, 2 badrum samt extratoalett. Sovrummen ligger på nedre plan med två badrum, varav ett har massagebad. På det övre våningsplanet har man ett ljust och luftigt vardargsrum med stor soffa, fåtölj samt ett rymligt matbord med 6 stolar. Här finns också ett mycket rymligt och välutrustat kök.

 

I lägenheterna finns allt man kan önska sig; bra Wi-Fi, väl tilltagen köksutrustning, disk-& tvättmaskin, torkställning, städutrustning. En stor platt-TV finns i vardagsrummet och en lite mindre TV finns i ’master bedroom’. Alla lägenheterna har uteplats och terrass, och hela anläggningen vetter sydsydväst mot havet.

 

På resorten finns reception 24 timmar om dygnet, cykeluthyrning samt därtill utegym, tennisplan och utomhuspool.

>
>

Avståndet från Salema till de närmaste golfbanan Santo António Golf är knappa 5 minuter. Nära och bekvämt har man också Espiche och Boavista, blott ca tjugo minuters körning från Salema.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Från boendet når man lätt och snabbt ett flertal av banorna i golfpaketet, och ingen bana ligger längre bort är trekvart med bil. Alla har de sina egenheter och charm, inte bara vad gäller banlayout och scorekort, utan även vad gäller klubbhus, restaurang och faciliteter. testa runt och hitta just dina/era favoriter!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Var 7:e dag
3 km till matbutik
Parkering utanför boendet
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Safety box Ja
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 1 km till stranden och den lilla byn
Städning Var 7:e dag, med byte av sängkläder och lakan
Restaurang Ja, finns flera nere i byn
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja, med kapslar
Hårtork Ja

Boende och golfbanor


 

Salema Beach Resort

Salema Beach Resort

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Boende och golfbanor


 

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket, inklusive hyrbil.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.