Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Vale de Milho Village

 

5-stjärniga, lyxiga, soliga townhouselägenheter!

 

Vale do Milho är ett modernt lyxboende som färdigställdes 2018. Boendet – ligger högt och orienterat mot havet, alldeles invid den fina 9-hålsbanan med samma namn. Stora rymliga townhouse lägenheter med egen pool och såväl uteplats som stor balkong. Detta är ett riktigt bra boende med närhet till golfen, havet och vacker natur. Man promenerar på några minuter till den närliggande 9-hålsbanan.

 

Våra townhouselägenheter på Vale de Milho är stora (ca 160 kvm), ljusa, väldisponerade i två plan med modernt och smakfullt möblemang. På markplan har man ett mycket välutrustat kök, stort vardagsrum, toalett och egen uteplats mot den egna poolen och resortområdet. På övervåningen finns två ljusa rymliga sovrum med en-suite badrum. Givetvis finns bra wi-fi samt stor modern platt-TV med internationella kanaler. Städning sker var 7:e dag, inklusive byten av sänglinnen och handdukar/badlakan. Tvättstuga (kostnadsfri) finns i receptionen.

 

Vale do Milho’s resortområde är inhägnat med 24 timmars bevakning, har reception och parkering i direkt anslutning till lägenheten. Man promenerar på några få minuter till den närliggande 9-håls golfbanan med samma namn – där våra gäster har 20% rabatt på greenfeen – och till Carvoeiro by är det bara en kvarts körning.

 

 

>
>

Exklusiva ’extras’ för PT Golf-gäster boende på Vale de Milho:

> 20% rabatt på greenfee på den fina och utmanande niohålsbanan Vale do Milho – bara några minuters promenad från boendet. Se banans hemsida för information.

> 20% rabatt på hyra av tennis/padel, gym och ångbastu på Carvoeiro Tenis Club. Här finns även en trevlig lunch-/ snackrestaurang som är öppen dagtid.

> 10% ingår vid middag på den gemytliga kanonrestaurangen Trattoria Oliveira, som liksom Vale de Milho (och Quinta do Algarvio) ingår i Carvoeiro Clube-gruppen och ligger i Quinta do Paraiso, ca 5 kilometer (10 minuters körning) från boendet.

 

Närliggande Carvoeiro, som ligger mycket vackert vid Atlantens klippor, är ett fantastiskt resmål för besökare som önskar en lugn och avslappnad semester i en karaktäristisk och charmig stad. Den lugna atmosfären omfamnar med sina många trevliga små restauranger, caféer och barer där det bjuds nyfångad fisk, goda kötträtter samt närodlade grönsaker och frukt. Från Vale do Milho är det ca 4 km (ca 10 min med bil eller ca 40 till fots) ned till Carvoeiros karakteristiska och vackra sandstrand och den lilla stadens mysiga centrum med sina restauranger, caféer och små butiker. Spännande utflyktsmål i närområdet finns det i princip obegränsat av och några av Algarve’s vackraste sandstränder ligger inom en halvtimme från boendet.

 

Från Vale de Milho når man lätt många av banorna i golfpaketet. Till populära Gramacho, Pinta och Silves är det bara ca 15-20 minuters körning och till likaledes omtyckta Salgados tar det ca 25 minuter. De mycket trevliga och lättpromenerade tvillingbanorna Alamos och Morgado (där Europatouren spelats) ligger ca 25 minuters körning åt nordväst.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst Wi-Fi internet
Stor platt-TV med nternationella TV-kanaler
Egen pool till varje townhouse
Städning var 7e dag (inkl. byte av sänglinnen & handdukar)
2 km
Egen parkeringsplats utanför boendet
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, i samtliga lägenheter
Avstånd centrum 3 km
Restauranger Ja, ca 1 km
Safebox Ja
Tvättmaskin Nej, tvättstuga i receptionen
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja
Hårtork Ja

Boende och golfbanor


 

Vale de Milho Village

Vale de Milho Village, Rua de Vale do Milho, Carvoeiro, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Vale de Milho Golf

Vale de Milho Golf, Rua de Vale do Milho, Carvoeiro, Portugal

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Morgado da Lameira, Alcantarilha, Portugal

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.