Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Marina Club, Lagos

 

Bo centralt i marinan med gångavstånd till den gamla stadskärnan och folklivet!

 

Marina Club är mycket trevligt och populärt boende där de ljusa fina lägenheterna har utsikt mot marinan och/eller poolområdet. Strax utanför hotellet ligger den välkända marinan och fiskehamnen med alla båtar av alla de slag. En kort promenad genom marinan och över den lilla bron leder till Lagos centrum med alla dess restauranger, liksom den lokala fisk- och köttmarknaden som har öppet alla dagar i veckan. En stor supermarket finns endast 150 meter från Marina Club.

 

Utflyktsmålen i området är många och varierande. Cabo San Vincente – där Henrik Sjöfararen (Enrique el Navegante) hade sin nautiska skola – är väl värt ett besök. Här finns vackra utsiktsplatser samt ett intressant museum. Kusten Vincentina som sträcker sig norrut från Cabo San Vincente är mycket naturskönt och intressant med många mindre fiskebyar i en vild havsnatur. En trevlig lunchutflykt efter golfen föreslås till den lilla trevliga byn Burgau där man äter sin lunch nere vid strandkanten. Körtid cirka 10 min.

>
>

Marina Club har ett mycket fint SPA med inomhuspool, stort gym och bastu dit PT Golf’s gäster har fri tillgång under sin vistelse. Lägenheterna är utrustade med bra Wi-Fi samt internationella TV-kanaler. Det finns även en bra restaurang på hotellet som serverar goda luncher och middagar alla dagar i veckan. Hotellet har även en liten bar som har öppet på kvällstid där Gäster träffas för trevligt umgänge.

 

Från Lagos når man lätt många av banorna i golfpaketet. Penina, den äldsta golfbanan på Algarvekusten, med 18+9 hål designade av Sir Henry Cotton är trevlig och lättpromenerad. Palmares, mellan Lagos och Portimão, håller mycket hög standard och har havsutsikt på de flesta hålen samt fantastisk utsikt från klubbhuset. Espiche ligger vackert inbäddad i naturen och klubbhuset har en fantastisk arkitektur och serverar riktigt bra lunch. Boavista är kuperad och har storslaget klubbhus med ett mycket populärt 19:e.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 13 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen. I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis Wi-Fi internet
Internationella TV-kanaler
SPA med inomhuspool, gym och bastu
Daglig städning
150 m till matbutik
Garage under byggnaden
Visa alla

 

Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 200 m
Restauranger Ja, finns på hotellet samt flera i närheten
Hiss Ja, i huvudbyggnaden (lgh med 1 sovrum)
Tvättmaskin Ja, i lgh med 2 sovrum. Annars 150 meter från boendet i marinan.
Diskmaskin Nej
Mikrovågsugn Ja
Ugn Nej
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja

Boende och golfbanor


 

Marina Club Resort

Marina Club Resort, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.