Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Östra Algarve

 

Skyddat från Atlantens västliga vindar bjuder området på ett underbart klimat året runt. Historia, kultur, utsökt mat och närhet till Spanien kryddas med varierad golf i toppklass.

Santa Luzia

Pärlan Santa Luzia vid havet!

 

Fiskebyn Santa Luzia ligger 5 km från Tavira och är känd för ’världens bästa bläckfisk’ som kan avnjutas på någon av byns alla fisk- och skaldjursrestauranger. Ljusa, fina självhushållslägenheter med nära till både havet, stranden och folklivet.

Den vackra, vidsträckta Praia do Barril nås med ett litet tufftufftåg från strandpromenaden. Långpromenera i havskanten och avrunda med lunch på någon av de trevliga lunchrestaurangerna.

 

Tavira Terrace

Med utsikt över Tavira och havet!

 

Tavira City ligger högt och med utsikt över denna 3.000 år gamla stad med sin vita bebyggelse och trevliga små gator.

Tavira är mycket populär turistort med ett stort och varierande utbud av restauranger, kultur och autentiskt folkliv. Stadens saluhall är fantastisk med nyfångad fisk, lokala slaktare och närodlad frukt & grönt. Promenadstråket längs floden Gilão, som mynnar ut i Tavira, är mysig och kantad av små caféer och krogar. Båtar ut till Ilha da Tavira går dagligen från kajen.

 

Tavira Suites

Boutiqueboende mitt i Taviras stadskärna!

 

På promenadavstånd till den nya och gamla stadsdelen av Tavira med sina gemytliga butiker, restauranger och caféer. Staden är en av Algarves mest omtalade och populära resmål som charmar sina besökare med sitt behagliga lugn och trevliga folkliv året runt.

Lägenheterna på Tavira Suites har mycket hög standard och ligger runt en trevlig och lugn innergård med en liten motionspool.

 

Tavira Downtown

Bo i centrum av Tavira!

 

Här bor man i Taviras centrum med sin vita bebyggelse och trevliga små gränder. På promenadavstånd finns den nya och gamla stadsdelen av Tavira med sina gemytliga butiker, restauranger och caféer.

Lägenheterna på Tavira Downtown har mycket hög standard och ligger runt ett trevligt och lugnt poolområde en ’sandwedge’ från flodpromenaden.

 

Quinta do Morgado

Vår härliga oas i Tavira!

 

Vårt klassiska boende Quinta do Morgado ligger perfekt placerat mitt emellan ’Taviras centrum och hemmaklubben’ Benamor där vi spelar, tävlar och umgås på 19:e. Anläggningen har två utomhuspooler, restaurang, bar och en välsorterad supermarket.

Promenadavstånd ner till stan med sina trevliga små gator, floden och folkliv. Promenadstråket längs floden Gilão, som mynnar ut i Tavira, är mysig och kantad av små caféer och krogar. En pärla!

 

Cabanas Palms

Gångavstånd till golfbanan!

 

Från Palms har man promenadavstånd till ’hemmaklubben’ Benamor med förvaring av golfklubborna genom PT Golf’s försorg.

Palms ligger i Cabanas norra del med access till kustvägen N-125 för utflykter och spel på våra andra golfbanor i området.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten. Endast 10 minuters bilfärd från Tavira.

 

Cabanas Beach

Boende nära strandpromenaden!

 

Från populära Cabanas Beach är avståndet till strandpromenaden endast 200m. Beach ligger centralt: alldeles runt hörnet har ni den lilla fiskehamnen, supermarket, den lokala fiskaffären, bagaren, byns slaktare och det levande folklivet.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten. Endast 10 minuters bilfärd från Tavira.

 

Cabanas Pomar

Lyxboende & alla bekvämligheter!

 

Pomar med sina stora, ljusa lägenheter ligger ca 10 minuters promenad från centrum och strandpromenaden. På området finns pool, gym och några små trevliga restauranger där våra Gäster gärna träffas och umgås efter dagens golfrunda.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten. Endast 10 minuters bilfärd från Tavira.

 

Cabanas Garden

Stamgästfavoriten!

 

Vårt mycket populära boende Cabanas Garden har många återkommande Gäster. Garden ligger bara 300m från strandpromenaden och gränsar till ett vackert naturområde vilket man passerar vid promenaden ner till hamnområdet och kvällens flanerande.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten.

 

Olhão Marina

Med havet utanför dörren!

 

Staden Olhão ligger strategiskt mitt emellan Tavira (ca 20 minuters bilfärd) och Vilamoura (ca 30 min). Till flygplatsen i Faro tar det bara 20 minuter. Golfen kan varieras mellan Benamor (Tavira/Cabanas) och Vila Sol (Vilamoura).

Nya, fräscha lägenheter med närhet till havet, marinan, restauranger/caféer och Olhãos fantastiska saluhall/marknad . Guidade båtturer i naturområdet Ria Formosa, med fågelskådning, fiske och landstigning på öarna i naturreservatet är en upplevelse!

 

Castro Marim

Vårt östligaste boende i Algarve!

 

Den vackra romerska staden Castro Marim, även känt för sitt salt!, ligger alldeles vid gränsen mellan Portugal och Spanien. Området är naturskönt och utflykter norrut längs gränsfloden Guadiana är en upplevelse, liksom den lilla byn Monte Francisco med många små trevliga restauranger.

Boendet ligger på golfbanan med tre vackra 9-hålsslingor där golfbil alltid ingår. Bara fem minuters körning till byn Castro Marim, och med våra spanska banor nära strax över gränsen.

 

Cabans Green

Vid strandpromenaden i Cabanas!

 

Cabanas Green ligger centralt i den lilla charmiga fiskebyn Cabanas, nära restauranger, affärer och den mysiga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten.

Här bor man i fräscha lägenheter med hemtrevlig touch, mycket välutrustade för självhushåll.Från Cabanas har man ‘nära till allt’. Till mysiga, historiska Tavira är det knappa 10 minuters bilkörning och till Spanien cirka en halvtimme.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se