Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Östra Algarve

 

Skyddat från Atlantens västliga vindar bjuder området på ett underbart klimat året runt. Historia, kultur, utsökt mat och närhet till Spanien kryddas med varierad golf i toppklass.

 

Spela på vår ’hemmaklubb’ Benamor – med dagliga starttider, trevliga tävlingar och ständigt bra stämning på 19:e hålet!

Östra Algarve, dvs öster om Faro, skiljer sig väsentligt från Centrala och Västra Algarve genom sitt lugnare tempo och mindre turistiga framtoning. Medan kustrsträckan från Faro och västerut har exploaterats och utvecklats turistmässigt sedan 70-talet, är det först efter millenieskiftet som turisterna började hitta hit på riktigt. Det har sagts att den gemensamma nämnaren här, för både lokalbefolkning och turister, är förmågan att uppskatta det goda livet.

 

Vår “hemmaklubb” Benamor är – med dagliga starttider, trevliga tävlingar och ständigt bra stämning på 19:e hålet – navet och den naturliga samlingspunkten för våra Gäster. Totalt 7 banor.

 

Månad Jan Feb Mars April Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
Soltimmar 5 7 8 9 10 12 12 11 9 7 6 5

 

Tavira Terrace

Med utsikt över Tavira och havet!

 

Tavira City ligger högt och med utsikt över denna 3.000 år gamla stad med sin vita bebyggelse och trevliga små gator.

Tavira är mycket populär turistort med ett stort och varierande utbud av restauranger, kultur och autentiskt folkliv. Stadens saluhall är fantastisk med nyfångad fisk, lokala slaktare och närodlad frukt & grönt. Promenadstråket längs floden Gilão, som mynnar ut i Tavira, är mysig och kantad av små caféer och krogar. Båtar ut till Ilha da Tavira går dagligen från kajen.

 

Tavira Suites

Boutiqueboende mitt i Taviras stadskärna!

 

På promenadavstånd till den nya och gamla stadsdelen av Tavira med sina gemytliga butiker, restauranger och caféer. Staden är en av Algarves mest omtalade och populära resmål som charmar sina besökare med sitt behagliga lugn och trevliga folkliv året runt.

Lägenheterna på Tavira Suites har mycket hög standard och ligger runt en trevlig och lugn innergård med en liten motionspool.

 

Tavira Downtown

Bo i centrum av Tavira!

 

Här bor man i Taviras centrum med sin vita bebyggelse och trevliga små gränder. På promenadavstånd finns den nya och gamla stadsdelen av Tavira med sina gemytliga butiker, restauranger och caféer.

Lägenheterna på Tavira Downtown har mycket hög standard och ligger runt ett trevligt och lugnt poolområde en ’sandwedge’ från flodpromenaden.

 

Quinta do Morgado

Vår härliga oas i Tavira!

 

Vårt klassiska boende Quinta do Morgado ligger perfekt placerat mitt emellan ’Taviras centrum och hemmaklubben’ Benamor där vi spelar, tävlar och umgås på 19:e. Anläggningen har två utomhuspooler, restaurang, bar och en välsorterad supermarket.

Promenadavstånd ner till stan med sina trevliga små gator, floden och folkliv. Promenadstråket längs floden Gilão, som mynnar ut i Tavira, är mysig och kantad av små caféer och krogar. En pärla!

 

Cabanas Palms

Gångavstånd till golfbanan!

 

Från Palms har man promenadavstånd till ’hemmaklubben’ Benamor med förvaring av golfklubborna genom PT Golf’s försorg.

Palms ligger i Cabanas norra del med access till kustvägen N-125 för utflykter och spel på våra andra golfbanor i området.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten. Endast 10 minuters bilfärd från Tavira.

 

Cabanas Beach

Boende nära strandpromenaden!

 

Från populära Cabanas Beach är avståndet till strandpromenaden endast 200m. Beach ligger centralt: alldeles runt hörnet har ni den lilla fiskehamnen, supermarket, den lokala fiskaffären, bagaren, byns slaktare och det levande folklivet.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten. Endast 10 minuters bilfärd från Tavira.

 

Cabanas Pomar

Lyxboende & alla bekvämligheter!

 

Pomar med sina stora, ljusa lägenheter ligger ca 10 minuters promenad från centrum och strandpromenaden. På området finns pool, gym och några små trevliga restauranger där våra Gäster gärna träffas och umgås efter dagens golfrunda.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten. Endast 10 minuters bilfärd från Tavira.

 

Cabanas Garden

Stamgästfavoriten!

 

Vårt mycket populära boende Cabanas Garden har många återkommande Gäster. Garden ligger bara 300m från strandpromenaden och gränsar till ett vackert naturområde vilket man passerar vid promenaden ner till hamnområdet och kvällens flanerande.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten.

 

Olhão Marina

Med havet utanför dörren!

 

Staden Olhão ligger strategiskt mitt emellan Tavira (ca 20 minuters bilfärd) och Vilamoura (ca 30 min). Till flygplatsen i Faro tar det bara 20 minuter. Golfen kan varieras mellan Benamor (Tavira/Cabanas) och Vila Sol (Vilamoura).

Nya, fräscha lägenheter med närhet till havet, marinan, restauranger/caféer och Olhãos fantastiska saluhall/marknad . Guidade båtturer i naturområdet Ria Formosa, med fågelskådning, fiske och landstigning på öarna i naturreservatet är en upplevelse!

 

Cabans Green

Vid strandpromenaden i Cabanas!

 

Cabanas Green ligger centralt i den lilla charmiga fiskebyn Cabanas, nära restauranger, affärer och den mysiga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten.

Här bor man i fräscha lägenheter med hemtrevlig touch, mycket välutrustade för självhushåll.Från Cabanas har man ‘nära till allt’. Till mysiga, historiska Tavira är det knappa 10 minuters bilkörning och till Spanien cirka en halvtimme.

 

Tavira Convento

Centralt och historiskt i Tavira!

 

Convento das Bernardas är  centralt beläget i Tavira. Dagens högklassiga boende härstammar från tidigt 1500-tal då det grundades som kloster.

Lägenheterna på Tavira Convento är mycket smakfullt inredda, med mycket hög standard och ligger samtliga runt innergården/poolområdet. Beläget bara ett stenkast från Tavira’s fantastiska centrum gör Convento till det optimala valet för älskare av historia och konst.

 

Pedras da Rainha

Vårt nya boende endast 300m från strandpromenaden i Cabanas!

Detta trevliga lilla nyrestaurerade lägenhetshotell ligger centralt i Cabanas med kort promenadavstånd till byns centrum där ni finner alla restauranger, mataffärer och mysiga kaféer.

Pedras da Rainha är en komplett Resort med 24 timmars reception, restaurang & egen mindre mataffär på området. Pedras är även känt för sina egna bra sportanläggningar som har tennis & paddel banor.
Det finns även en ”bowl” bana som utnyttjas av de lokalt boende i Cabanas.

Cabanas Prime

Upptäck det nybyggda och moderna boendet Cabanas Prime, perfekt beläget i östra Cabanas nära fortet São João da Barra och endast 300 meter från strandpromenaden!

Denna fina anläggning erbjuder högsta standard och kort promenadavstånd till den charmiga strandpromenaden i Cabanas. Gäster har tillgång till både utomhuspool, garage och ett gym på området. Våra rymliga och ljusa lägenheter har två sovrum och två badrum, med möjlighet att välja ett exklusivt penthouse med tre sovrum och en takterrass.

Poolområdet är en fridfull oas där du kan koppla av i solstolarna och njuta av sällskapet med både nya och gamla vänner efter dagens golfrunda.

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se