Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Costa Esuri     NYHET!

 

Ett välskött boende med gemensam pool och trädgård, bara ett par minuter från den fina golfbanan Isla Canela Links.

 

På Costa Esuri bor man alldeles invid, i princip , gränsen mellan Spanien och Portugal, bara ett par minuter från Isla Canela Links 1:a tee och en knapp kvart från den härliga lilla staden Ayamonte med sitt utbud av små butiker, restauranger och tapasbarer. Området har en välsorterad och trevlig närbutik som är öppen 9 till 9 måndag till lördag och till stadens oerhört välsorterade stormarknad Mercadona tar det bara ca 10 minuter.

 

På detta fina boende erbjuder vi ljusa och trevliga lägenheter med mycket sol, hiss och pool, samtliga med två sovrum, två badrum, rymligt vardagsrum och ett mycket välutrustat kök med alla bekvämligheter. Vidare finns här givetvis snabbt wi-fi samt platt-TV. Alldeles utanför dörren finns en vandrings- och cykelled med miltals av underbart naturlandskap att utforska i egen takt.

 

Lägenheterna har uteplats eller balkong med trevlig utsikt över det vackra landskapet och/eller poolområdet, ett fåtal har takterrass. Den mycket fina Isla Canela Links ligger i direkt anslutning till boendet. Detta är en härligt utmanande bana av linkskaraktär på gränsfloden Guadianas östra strand som de senaste par åren lyft till toppskick med helt nygjorda greener och genomarbetade fairways, bunkrar och kringområden. Ytterligare tre kanonbanor ligger inom en mils radie: systerbanan Isla Canela Old Course samt Quinta do Vale och Castro Marim på andra sidan bron på den portugisiska sidan.

 

Här longstayar man en månad för 1.100 Euro, oslagbart! Det må saknas ett stort utbud av restauranger, caféer och bekvämligheter utanför dörren, med med hyrbilen tar man sig smidigt och snabbt till restauranger, butiker och golfbanor i såväl Spanien som Portugal. Isla Canelas populära golfrestaurang som ligger på promenadavstånd från boendet får högsta betyg.

>
>

Till den gemytliga gränsstaden Ayamonte med sitt sjudande folkliv och rikliga restaurangutbud  tar det bara en knapp kvart med bil. Härifrån kan man ta färjan – fram till 1992, då A22-bron byggdes, den enda vägen – över till Portugal och systerstaden Vila Real do Santo António. Med bil tar det endast en kvart till Castro Marim respektive ca 25 minuter till Tavira i Portugal.

 

Vårt unika golfpaket Västra Spanien – Blandad Golf innebär spel på tio olika golfbanor längs Costa de la Luz och in i Portugal, med varierande karaktär, längd och känsla. Isla Canela Links har man inpå knuten medan Isla Canela Old Course, Quinta do Vale och Castro Marim alla ligger inom en kvarts körning. Till övriga banor ligger tar det inte mer än en dryg halvtimme. För spel även på våra andra banor i Östra Algarve kan vouchers bytas (mot pristillägg) eller köpas till av er Golfvärd!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till tävling görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den portugisiska sidan.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster på Costa de la Luz vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Spanska TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 14:e dag
500 m till matbutik
Garage (vissa lägenheter) eller utomhusparkering
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum och sovrum
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum Cirka 15 minuters körning
Restauranger Ja, flera i Ayamonte
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja
Hårtork Ja
Safety box Nej

 

Boende och golfbanor


 

Costa Esuri

Av. Juan Pablo II, 6, 21400 Ayamonte, Huelva, Spanien

Islantilla Golf Club

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

Monacilla Golf Club

Monacilla Golf Club

Bellavista Golf Club

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil Golf Club

Nuevo Portil Golf Club

El Rompido Golf Club

El Rompido Golf Club

Isla Canela Old Course

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Isla Canela Links

Urb. Puente Esuri, 1G, 21400 Ayamonte, Huelva, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.