Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Södra Spanien / Costa del Sol 

 

Smeknamnet Costa del Golf säger egentligen allt. Res till vårt nyaste resmål och njut av golfen, naturen, det milda klimatet och den världsberömda medehavsdieten.

Med smeknamnet ”Costa del Golf”, är detta födelseplatsen för golfturism i Europa.

Costa del Sol är ett oerhört populärt resmål för golfälskare. Här i Andalusien i södra Spanien hittar vi den högsta koncentrationen av golfbanor i hela Europa, vilket har givit regionen smeknamnet Costa del Golf. Med sitt exceptionella läge vid Medelhavet, mer än 320 soldagar per år och en snitttemperatur på 20 grader är detta en mycket trevlig golfdestination året om. Costa del Sol är lätt att nå – till Málagas internationella flygplats har man täta förbindelser till bra priser året runt.

 

Här kan man göra det bästa av sin vistelse genom att besöka några av regionens 103 byar, upptäcka dess museer, promenera runt på gatorna i några av de livligare stadskärnorna, njuta av de vackra sandstränderna samt göra egna upptäcksresor med kultur och natur. Det andalusiska köket köket är också det av allra högsta klass. Förutom sju restauranger med Michelin-stjärnor, finns här oräkneliga tapasbarer, lokala fiskrestauranger, vingårdar etc. Vartän man hamnar finns en fantastisk kulinarisk upplevelse inom räckhåll.

 

Månad Jan Feb Mars April Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
Soltimmar 5 7 8 9 8 10 11 10 8 7 6 5

Colina del Paraiso

Underbara lägenheter med utsikt över golfbanan och det vackra landskapet!

 

Colina del Paraiso är ett vackert resort av allra högsta klass. På boendet är lägenheterna ljusa, eleganta och väldisponerade med inredningsdetaljer av modern stil. Våra lägenheter har soliga terasser med härlig utsikt över golfbanan och naturen.  Givetvis finns det bra Wi-Fi samt stor modern platt-TV med internationella kanaler.

 

Resorten är som en egen trevlig liten medelhavsby med välskötta trädgårdar, pool & parkering.

Mirador Estepona Hills

Toppmodernt lägenhetsboende med vidunderlig utsikt.

 

Bo i superlyxiga och ljusa lägenheter på Mirador Estepona Hills, 20 minuter ovanför den fantastiska kuststaden Estepona – med en hisnande utsikt mot Medelhavet och de böljande bergssluttningarna.

På området finns tempererad utomhuspool, två åretruntöppna små caféer/barer samt en fantastisk fitnessanläggning med padel och gym. Gymmet liksom gruppträning (spinning, yoga och pilates) ingår och är kostnadsfritt för våra Gäster.

 

Cortijo del Mar

Femstjärnigt klassboende med vidunderlig utsikt!

 

Cortijo del Mar Resort är en femstjärnig resort av allra högsta klass. Här är det högsta standard på allt. Resorten är som en egen trevlig liten medelhavsby med välskötta trädgårdar, pool, parkering och inspirerande havsutsikt.

Cortijo del Mar Resort ligger idealiskt mellan Estepona och Marbella – nära stränder, affärer, restauranger, golf, tennis och de lokala städerna.

 

Estepona Miguel Ángel

Stadsboende 200m från strandpromenaden.

 

Estepona är en genuin andalusisk stad med ett bubblande gatuliv året runt, och centralt beläget i denna underbara kuststad  ligger lägenhetsboendet Estepona Miquel Ángel. I kvarteren runt omkring och längs den flera kilometer långa och välskötta strandpromenaden ligger oräkneliga caféer, barer och restauranger med ett brett utbud av allt från enkla tapas till gastronomiska höjdpunkter. Från boendet är det också nära till de mycket trevliga golfbanor som ingår i våra paket här.

 

Manilva Sun

En pärla till resort strax söder om Estepona!

 

Manilva Sun är ett prisvärt kvalitetsboende en kilometer från vackra Playa de Sabanillas. Ned till den trevliga marinan La Duquesa är det bara 5 minuters körning, och på 20 minuter är man i Estepona, denna genuina lilla stad som verkligen lever året runt.

 

Lägenheterna ligger trevligt runt det centrala poolområdet och håller mycket bra standard.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se