Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Baia da Luz

 

Boende alldeles vid havet i pittoreska Luz!

 

Baia da Luz är ett högklassigt boende som ligger bara 400 meter från strandpromenaden med alla dess restauranger, mataffärer, bageri, fiskhandlare och slaktare. Den lilla staden är omåttligt populär bland besökarna och många återvänder hit år efter år.

 

På Baia da Luz erbjuder vi lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum. Dessutom finns även ett begränsat antal duplexlägenheter med 2 sovrum, 3 badrum och ett loft med extrasängar. På resorten finns bra Wi-Fi, reception 24 timmar om dygnet, cykeluthyrning samt en mycket populär uppvärmd utomhuspool. På området ligger den mycket populära restaurangen Alloro som blivit omtalad för sitt utsökta italienska kök och fina viner.

 

Byn Luz – ofta kallad Praia da Luz på grund av sin närhet till havet – är gemytlig och gästvänlig med fasta invånare och turister i en trivsam blandning. Luz har ett rikligt utbud av restauranger, caféer och barer utefter strandpromenaden och är ett mycket populärt utflyktsmål för bosatta runt Lagos-området. En utflykt till Sagres – ”Världens Ände” – tar ca en halvtimme och är att rekommendera. Här stod man på 1400-talet och spanade ut mot horisonten innan Vasco da Gama, Magelhão och de andra portugisiska sjöfararna erövrade världshaven.

>
>

Avståndet från Luz till de närmaste golfbanorna Espiche och Boavista är knappa 10 minuter. Och missa inte heller den alltför sällan besökta pärlan Santo António Golf, ca en en kvarts körning västerut mot Atlanten.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Från boendet når man lätt och snabbt ett flertal av banorna i golfpaketet, och ingen bana ligger längre bort är trekvart med bil. Alla har de sina egenheter och charm, inte bara vad gäller banlayout och scorekort, utan även vad gäller klubbhus, restaurang och faciliteter. testa runt och hitta just dina/era favoriter!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Uppvärmd utomhuspool
Städning två gånger per vecka
150m till matbutik
Garage under byggnaden
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Hiss Ja, till samtliga lägenheter
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 100m
Städning Ja, två gånger per vecka (handdukar och sängkläder byts varje vecka)
Restaurang Ja, finns på hotellet samt flera i närheten
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaksin Ja, med kapslar

Boende och golfbanor


 

Baia da Luz

Baia Da Luz, Lagos, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Amendoeira Golf resort

Amendoeira Golf Resort, Morgado da Lameira, Alcantarilha, Portugal

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod:  01 Oktober – 30 April

En extra kostnad tillkommer för högsäsonsgperioden 01 – 15 Oktober.

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.