Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Centrala Algarve

 

Lite lyxigare och modernare är sina grannar är området Vilamoura / Quarteira / Quinta do Lago också en golfmässig krutdurk med en lång rad mästerskapsbanor.

 

Lakeside

Högklassigt boende i Quinta do Lago!

 

Lakeside Resort, som är vårt senaste tillskott i Centrala Algarve, ligger perfekt i Quinta do Lago med närhet till våra golfbanor i området. Moderna, stiliga självhushålls-lägenheter av högsta klass och alla bekvämligheter.

Lakeside har uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, bastu och gym tillgängligt för våra gäster utan kostnad. Även en tennisbana finns på området när man vill ha omväxling mellan golfrundorna.

 

F5 Vila Sol

Boende i toppklass vid Vila Sol golfbana!

 

I detta boende i yppersta klass med alla bekvämligheter, bor man med utsikt över Vila Sols populära och fina golfbana. Lägenheterna är av yppersta klass med alla bekvämligheter och ligger i närheten av Vilamoura, Quarteira och alla golfbanor i området.

Anläggningen har ett trevligt poolområde med solstolar – en perfekt plats för avkoppling umgänge med övriga PT Golf-gäster på plats.

 

Cavalo Preto

Boende vid stranden i Quarteira!

 

Cavalo Preto (”Svarta Hästen”) är ett mycket trevligt boende av allra högsta klass, ett stenkast från den fina sandstranden Praia do Forte Novo.

Den mycket fina, ca 2 km långa, strandpromenaden bjuder på en härlig promenad till centrum av Quarteira där man hittar många cafeér, barer och mysiga restauranger. Quarteiras fiskmarknad är välkänd och det perfekta stället att handla middag.

 

Aquamar

Centralt vid marinan i Vilamoura!

 

Vilamoura kombinerar en perfekt blandning av en lyxig och kosmopolitisk semesterort med den tidlösa karaktären i det gamla Algarve.

Aquamar är perfekt beläget vid marinan i Vilamoura, med marinastråket med alla sina restauranger, caféer och barer precis utanför dörren.

Våra självhushållslägenheter på Aquamar är av högsta standard. Receptionen har 24 timmars service och egen parkering finns.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se