Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Centrala Algarve

 

Lite lyxigare och modernare är sina grannar är området Vilamoura / Quarteira / Quinta do Lago också en golfmässig krutdurk med en lång rad mästerskapsbanor.

 

Spela på kända mästerskapsbanor som Vale do Lobo, Quinta do Lago, Dom Pedro och Pinheiros Altos.

Detta område – mellan Faro i öster till Albufeira i väster – har sitt epicentrum i Vilamoura. Området är det modernaste och mest fashionabla i Algarve och skiljer sig i den meningen väsentligt från sina östliga och västliga grannområden. Här är nattlivet intensivare, villorna lyxigare och dyrare, båtarna större och turismen påtagligare.

 

Golfmässigt är området “rena dynamiten” med kända mästerskapsbanor såsom Quinta do Lago, Dom Pedro Old Course och Millennium. PT Golf’s golfpaket bygger på Vila Sol, Pinheiros Altos och Vale do Lobo, men även Dom Pedro (fd Oceánico) samt Quinta do Lago kan väljas till.

 

9 anläggningar med totalt 16 banor.

 

Månad Jan Feb Mars April Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
Soltimmar 5 7 8 9 10 12 12 11 9 7 6 5

 

Aquamar

Boende i marinan på exklusiva Aquamar i Vilamoura!

 

PT Golf kan med glädje meddela att Aquamar boendet är tillbaka i vårt program efter en lång tids väntan på färdigställandet av deras uppgraderingsarbete.

 

På Aquamar bor man med ett stenkast från den imponerande marinan i Vilamoura, där restauranger, pubar, barer och caféer ligger tätt invid den imponerande paraden av exklusiva båtar och mindre fartyg.

 

 

Patio Suites

Ett ’stenkast’ från spektakulärt vackra Praia de Falésia!

 

Mitt emellan Vilamoura och Albufeira, ligger detta toppmoderna och högklassiga boende med fullständigt nyrenoverade, rymliga, ljusa och mycket smakfullt inredda lägenheter.

Till Vila Sol’s golfbana är det ca en kvarts körning och samtliga banor i våra golfpaket för Centrala Algarve ligger inom en halvtimme.

 

Lakeside

Högklassigt boende i Quinta do Lago!

 

Lakeside Resort, som är vårt senaste tillskott i Centrala Algarve, ligger perfekt i Quinta do Lago med närhet till våra golfbanor i området. Moderna, stiliga självhushålls-lägenheter av högsta klass och alla bekvämligheter.

Lakeside har uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, bastu och gym tillgängligt för våra gäster utan kostnad. Även en tennisbana finns på området när man vill ha omväxling mellan golfrundorna.

 

Cavalo Preto

Boende vid stranden i Quarteira!

 

Cavalo Preto (”Svarta Hästen”) är ett mycket trevligt boende av allra högsta klass, ett stenkast från den fina sandstranden Praia do Forte Novo.

Den mycket fina, ca 2 km långa, strandpromenaden bjuder på en härlig promenad till centrum av Quarteira där man hittar många cafeér, barer och mysiga restauranger. Quarteiras fiskmarknad är välkänd och det perfekta stället att handla middag.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se