Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Centrala Algarve

 

Lite lyxigare och modernare är sina grannar är området Vilamoura / Quarteira / Quinta do Lago också en golfmässig krutdurk med en lång rad mästerskapsbanor.

 

Laguna Resort

Fräscht och högklassigt i Vilamoura’s golfparadis!

 

Elegant och ombonade Laguna Resort bor man alldeles invid Dom Pedro’s golfbanor, bara ca 20 minuters promenad från Vilamoura’s trevliga marina och centrum.

En nyrenoverad och mycket trivsam resort med ett vackert poolområde för skön avkoppling och gemenskap, med rymliga, ljusa och mycket smakfullt inredda lägenheter.

 

Patio Suites

Ett ’stenkast’ från spektakulärt vackra Praia de Falésia!

 

Mitt emellan Vilamoura och Albufeira, ligger detta toppmoderna och högklassiga boende med fullständigt nyrenoverade, rymliga, ljusa och mycket smakfullt inredda lägenheter.

Till Vila Sol’s golfbana är det ca en kvarts körning och samtliga banor i våra golfpaket för Centrala Algarve ligger inom en halvtimme.

 

Lakeside

Högklassigt boende i Quinta do Lago!

 

Lakeside Resort, som är vårt senaste tillskott i Centrala Algarve, ligger perfekt i Quinta do Lago med närhet till våra golfbanor i området. Moderna, stiliga självhushålls-lägenheter av högsta klass och alla bekvämligheter.

Lakeside har uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, bastu och gym tillgängligt för våra gäster utan kostnad. Även en tennisbana finns på området när man vill ha omväxling mellan golfrundorna.

 

Cavalo Preto

Boende vid stranden i Quarteira!

 

Cavalo Preto (”Svarta Hästen”) är ett mycket trevligt boende av allra högsta klass, ett stenkast från den fina sandstranden Praia do Forte Novo.

Den mycket fina, ca 2 km långa, strandpromenaden bjuder på en härlig promenad till centrum av Quarteira där man hittar många cafeér, barer och mysiga restauranger. Quarteiras fiskmarknad är välkänd och det perfekta stället att handla middag.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se