Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

La Envia Spa Resort Nyhet!

 

Boende med obegränsad golf  på banan La Envia samt golfbil inkluderat. 

 

La Envia Spa Resort är ett boende som ligger på golfbanan La Envia Golf. Lägenhetskomplexet tillhör det närliggande femstjärniga hotellet ”La Envia” där våra gäster har tillgång till hotellets spektaktulära SPA avdelning (sex gånger per resa), gym och restauranger.

 

Varje lägenhet har tillgång till snabbt internet, TV med internationella kanaler, värdeskåp, och luftkonditionering. Köken är välutrustade med ugn, spis med 2-4 plattor, kaffebryggare, brödrost, kyl & frys.

 

Lägenheterna har vardagsrum, ett sovrum och ett badrum samt en rymlig balkong med härlig utsikt över golfbanan. Det finns även en stor utomhuspool (ej uppmärmd vintertid) på området med solstolar.

 

Avståndet till staden Almería är cirka 20km och till strandbyn Roquetas del Mar cirka 10km. Vid besök till Roquetas del Mars gamla stadsdel finns många tapasbarer, fiskrestauranger och caféer som man kan avnjuta efter sin golfrunda.

Det finns även två olika fiskehamnar i Roquetas del Mar. Den enas historia går tillbaka till 30-talet av förra seklet och bidrar stort till den stora lokala fiskeindustrin. Här fiskas bläckfisk, bonito eller hummer som ni kan beställa på de lokala restaurangerna.

 

Almería som vi rekommenderar att ni besöker blev utsedd till Spaniens kulinariska huvudstad 2019 och här finns väldigt populära restauranger med lokala rätter.

 

Almeria är också full av en lång historia. Romerska, Morer, Kristna, och Spansk kultur. Alcazaba fortet, en morisk citadell byggt under 11 talet som står nästan orörd fram till idag är en populär attraktion i staden.

Sedan finns Almeria Katedralen, byggt på ben av en moske som förstördes under en jordbävning år 1522. Museumet i Almeria, regionens mest viktiga museum, ligger också i staden.

>
>

Vi bokar er hyrbil för uttag och återlämning på Málaga flygplats. Körningen till Roquetas de Mar Residences tar cirka 2 timmar på den fina motorvägen österut.

 

Ni bor vid golfbanan La Envia och till de övriga närliggande golfbanorna är det cirka 15–20 minuters bilkörning.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i vår Gästportal där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster, vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner. Tävlingsanmälan görs i Gästportalen där man kan förboka upp till 10 rundor (eget spel samt tävlingar) hemifrån, medan resterande bokas på plats enligt principen ‘spela en, boka en’.

Vid ankomst erhåller ni all information av vår golf värd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Inomhuspool & gym med ett antal besök inkluderade
Städning var 7:e dag - inkl byten av sängkläder & linnen
3km till matbutik
Parkering utanför boendet
Visa alla

 

Air-condition Ja
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 5km
Restauranger Ja, på hotellet
Reception Ja
Tvättmaskin Nej, gratis tvättstuga finns tillgänglig.
Diskmaskin Nej
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja, med 2 alt. 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja

Boende och golfbanor


 

La Envia Spa Resort

La Envía Golf, Avenida de la Envía, La Envía, Spain

Playa Serena

Club de Golf Playa Serena, Paseo del Golf, Roquetas de Mar, Spain

Almerimar - 27 hål

C. Alcotán, 17, 04711 El Ejido, Almería, Spain

La Envia

C. los Olivos, 21, 04727 Vícar, Almería, Spain

Alboran

C. de los Juegos de Tunez, 40, 04131 Almería, Spain

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.