Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Lakeside, Quinta do Lago

 

Lyxboende utöver det vanliga i golfparadiset!

 

Lakeside Country Club är ett spektakulärt boende i det välkända området Quinta do Lago, strax öster om Vilamoura. Lakeside ligger – som namnet antyder – vackert beläget alldeles intill den lilla sjön Lago med ett par mysiga restauranger/barer. Vidare är det en fin halvtimmes promenad ned till Atlanten och den milslånga Praia de Quinta do Lago.

 

På Lakeside har vi lägenheter med 1 sovrum och 1 badrum eller 2 sovrum och 2 badrum. Alla lägenheter är moderna, ljusa och av yppersta kvalitet i alla detaljer. Stort vardagsrum, fullutrustat kök, bra Wi-Fi och rymlig balkong med bord och stolar. På området finns en stor uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, bastu och ett mindre gym tillgängligt för våra Gäster utan extra kostnad. Även tennisbana och ett pingisrum finns för dem som vill komplettera med bollspel utanför golfbanan.

 

Närmaste köpcentrum med mataffär och andra butiker är ”Quinta Shopping” som ligger bara 5 minuters bilfärd från boendet. Den fashionabla kuststaden Vilamoura når man på ca 20 minuter med allt man kan tänka sig i termer av shopping, restauranger, caféer, barer och kulturutbud. Mellan Quinta do Lago och Vilamoura har vi den charmiga byn Quarteira (20 min) med ett härligt folkliv och många mysiga krogar för en avkopplande och delikat lunch eller middag.

>
>

Vi har en rad olika golfpaket och kombinationer i Centrala Algarve som huvudsakligen bygger på de högt rankade banorna Vila Sol i Vilamoura (körtid ca 20 min) och Pinheiros Altos i Quinta do Lago (10 min). Utöver dessa banor kan man köpa eller uppgradera till rundor (alltid i pack om fem) på Quinta do Lago (Laranjal, North & South) samt Dom Pedro (Old Course, Millenium, Pinhal, Victoria & Laguna) till bra priser. Samtliga banor ligger inom 20 minuters bilfärd från Lakeside.

 

Tidsbokning för eget spel på görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt vad gäller Vila Sol och Pestana även i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster.Våra tävlingar i området spelas på Vila Sol i Vilamoura och anmälan till tävling görs i Gästportalen. I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Centrala Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, bastu, gym
Städning 1 gång per vecka
3km till matbutik
Bevakad parkering utanför lägenheterna
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Hiss Nej, men endast en våning.
Balkong Ja, med bord och stolar
Restauranger Ja, finns på hotellet samt flera i närheten
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja
Hårtork Ja

Boende och golfbanor


 

Lakeside Country Club

Lakeside Country Club, Avenida Ayrton Senna da Silva, Portugal

Vale do Lobo Golf Club

Vale do Lobos Golf Club

Vila Sol Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Quinta do Lago Golf Club

Quinta do Lago Golf Course, Aldeamento Vilar do Golf, Faro, Portugal

Pinheiros Altos Golf Club

Urbanização Pinheiros Altos 175, 8135-162 Faro, Portugal

Dom Pedro Laguna

Dom Pedro Laguna Golf Course, Vilamoura, Portugal

Dom Pedro Millennium

Dom Pedro Millennium Golf Course, Vilamoura, Portugal

Dom Pedro Golf Course

Dom Pedro Pinhal Golf Course, Vilamoura, Portugal

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 30 Apr

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.