Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Quinta do Morgado, Tavira

 

Vårt mest klassiska boende – oasen i Östra Algarve!

 

Quinta do Morgado är platsen där allting började – det var hit PT Golf välkomnade sina första Gäster för snart tio år sedan!

 

Morgado – som det kort och gott kallas – är ett fantastiskt fint litet ’village’ perfekt beläget mitt emellan Taviras historiska centrum och ’hemmaklubben’ Benamor. Detta är år efter år ett av våra mest populära boenden i Algarve, inte minst för förstagångsresenärer eftersom PT Golf’s servicekontor ligger i direkt anslutning till boendet. Härifrån organiseras sammankomster, utflykter, middagar, etc vilket är mycket uppskattat bland våra Gäster.

 

Området har två poolområden, den trevliga restaurangen Nora Velha (där vi har 10% rabatt) samt en mycket trevlig bar med uteterrass som ofta kallas ”20:e hålet” av våra Gäster. Receptionen har nattbetjäning och området har 24h bevakning. Strax utanför området ligger den välsorterade matvaruaffären Mini Preço med manuell kött- och fiskdisk samt bageri.

 

På Morgado finns lägenheter med 1 sovrum och 1 badrum samt 2 sovrum och 2 badrum, av vilka ett begränsat antal har uteplats med direkt access till det trevliga poolområdet. Anläggningen renoveras kontinuerligt och sköts exemplariskt. Lägenheterna är samtliga mycket ljusa och fina, med stort vardagsrum, komplett kök Wi-Fi och internationella TV-kanaler för en trevlig longstayvistelse.

 

På Morgado har vi också erbjudande för singelresenärer, se nedan!

>
>

SINGELGOLFARE:

För singelresenärer erbjuder vi boende i egen lägenhet till ett fördelaktigt pris. Lägenheten har 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum samt välutrustat kök för självhushåll. Vi har varje säsong ett stort antal singelresenärer på Morgado vilket ger möjligheter till många nya kontakter och golfvänner. Våra singelgolfare är givetvis extra välkomna att delta i våra tävlingar och lottas in för spel med nya och gamla bekantskaper.

 

Taviras saluhall är fantastisk med nyfångad fisk, lokala slaktare och närodlad frukt & grönt. Promenadstråket längs floden är mycket trevlig och kantad av små caféer och krogar för alla smakriktningar. Avnjut valfri dryck längs flodkanten och se floden Gilão – mynnar ut i Atlanten här – stiga och sjunka i takt med tidvattnet.

 

Tredje lördagen i månaden äger stadens marknad rum där man kan se och köpa allt från levande flygfän till lokalt hantverk och, så klart, krimskrams. Missa inte denna begivenhet, och då framför allt inte den kolgrillade kycklingen som serveras med sallad och vin på de tillfälliga serveringar som ställs upp på marknadsplatsen. En upplevelse!

 

Golf! Till ‘hemmaklubben’ Benamor – där vi har dagliga starttider, veckovisa tävlingar och härligt umgänge på 19:e – är det bara ca fem minuter med bil. Ytterligare fem minuter och man är på de högklassiga tvillingbanorna Quinta da Ría och Quinta da Cima som varit värd för den europeiska Seniortouren flera gånger. På en dryg halvtimme når man också den utmananade pärlan Quinta do Vale och den kuperade natursköna Castro Marim nära gränsen, liksom våra spanska banor Costa Esuri, Isla Canela, Islantilla med flera.

 

Vårt unika golfpaket Östra Algarve – Blandad Golf innebär spel på sju olika golfbanor längs kusten. För spel även på våra 7 banor i Västra Spanien kan vouchers bytas eller köpas till av er Golfvärd!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Observera att denna begränsning enbart avser rundor bokade i Gästportalen – bokning av rundor direkt med banorna/klubbarna görs helt fritt. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 7:e dag
Matbutik finns på området
Bevakad parkering utanför lägenheterna
Visa alla
Hiss Endast ett fåtal lägenheter har hiss
Balkong Ja, samtliga lägenheter
Air Condition Ja, i vardagrum samt sovrum.
Städning Ja, veckovis städning inkl byten av lakan, handdukar
Restaurang Ja, finns på hotellet
Mataffär Ja, stor mataffär finns på hotellområdet
Reception Ja, 24 timmar
Tvättmaskin Nej, gratis använding av tvättstuga
Diskmaskin Nej
Mikrovågsugn Ja, med grillugn
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Mindre transportabel ugn i köket
Kylskåp Ja
Frys Ja

Boende och golfbanor


 

Quinta do Morgado

Quinta do Morgado Apartment, Tavira, Portugal

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Costa Esuri Golf Club

Costa Esuri Golf Club H2O, Avda. Juand Pablo II, Ayamonte, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta da Ria Golf Club

Quinta da Ria Golf Club

Benamor Golf Club

Benamor Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Resort, Golfe e Urbanizações Vale do Odiana – Sucursal Eiras da Achada, Castro Marim, Portugal

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2018/2019


 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se