Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Quinta do Morgado, Tavira

 

Vårt mest klassiska boende – oasen i Östra Algarve!

 

Quinta do Morgado är platsen där allting började – det var hit PT Golf välkomnade sina första Gäster hösten 2008!

 

Morgado – som det kort och gott kallas – är ett fantastiskt fint litet ’village’ perfekt beläget mitt emellan Taviras historiska centrum och ’hemmaklubben’ Benamor. Detta är år efter år ett av våra mest populära boenden i Algarve, inte minst för förstagångsresenärer eftersom PT Golf’s servicekontor ligger i direkt anslutning till boendet. Härifrån organiseras sammankomster, utflykter, middagar, etc vilket är mycket uppskattat bland våra Gäster.

 

Området har två poolområden, samt en nyöppnad restaurang ”Churrasqueira de Tavira” som serverar kolgrillade samt lokala rätter. På området finns även en mycket trevlig bar med uteterrass som ofta kallas ”20:e hålet” av våra Gäster. Receptionen har nattbetjäning och området har 24h bevakning. Strax utanför området ligger den välsorterade matvaruaffären Mini Preço med manuell kött- och fiskdisk samt bageri.

 

På Morgado finns lägenheter med 1 sovrum och 1 badrum samt 2 sovrum och 2 badrum, av vilka ett begränsat antal har uteplats med direkt access till det trevliga poolområdet. Anläggningen renoveras kontinuerligt och sköts exemplariskt. Lägenheterna är samtliga mycket ljusa och fina, med stort vardagsrum, komplett kök Wi-Fi och internationella TV-kanaler för en trevlig longstayvistelse.

 

På Morgado har vi fantastiska erbjudanden för singelresenärer, se nedan!

>
>

SINGELGOLFARE:

För singelresenärer erbjuder vi boende i egen lägenhet till ett mycket fördelaktigt pris. Lägenheten har 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum samt välutrustat kök för självhushåll. Vi har varje säsong ett stort antal singelresenärer på Morgado vilket ger möjligheter till många nya kontakter och golfvänner. Våra singelgolfare är givetvis extra välkomna att delta i våra tävlingar och lottas in för spel med nya och gamla bekantskaper.

 

Taviras saluhall är fantastisk med nyfångad fisk, lokala slaktare och närodlad frukt & grönt. Promenadstråket längs floden är mycket trevlig och kantad av små caféer och krogar för alla smakriktningar. Avnjut valfri dryck längs flodkanten och se floden Gilão – mynnar ut i Atlanten här – stiga och sjunka i takt med tidvattnet.

 

Tredje lördagen i månaden äger stadens marknad rum där man kan se och köpa allt från levande flygfän till lokalt hantverk och, så klart, krimskrams. Missa inte denna begivenhet, och då framför allt inte den kolgrillade kycklingen som serveras med sallad och vin på de tillfälliga serveringar som ställs upp på marknadsplatsen. En upplevelse!

 

Till ’hemmaklubben’ Benamor – där vi har dagliga starttider, veckovisa tävlingar och härligt umgänge på 19:e – är det bara 5 minuter. De fantastiska tvillingbanorna Quinta da Ría och Quinta da Cima når man på 10 minuter. Inom en halvtimme är man också på den utmanande pärlan Quinta do Vale och den bäljande natursköna Castro Marim nära gränsen.

 

På andra sidan bron över gränsfloden Guadiana finns våra spanska banor Isla Canela Old Course, Isla Canela Links, El Rompido med flera – samtliga inom en timmes körning från Cabanas.

Vår unika Voucher Östra Algarve inkluderar Quinta da Ria och Quinta da Cima. Benamor, Castro Marim, Quinta do Vale och våra 8 banor i Västra Spanien. Observera att fri golfbil ingår i denna voucher på de något kuperade Castro Marim och Quinta do Vale.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 7:e dag
Matbutik finns på området
Bevakad parkering utanför lägenheterna
Visa alla
Hiss Endast ett fåtal lägenheter har hiss
Balkong Ja, samtliga lägenheter
Air Condition Ja, i vardagrum samt sovrum
Städning Ja, inklusive byten av sängkläder & linnen. 
Restauranger Ja, på området, 3 km till centrum
Mataffär Ja, 100 m
Reception Ja, 24 timmar
Tvättmaskin Nej, gratis användning av tvättstuga alt. hämtning och återlämning av tvätt av boendets personal mot en kostnad
Diskmaskin Nej
Mikrovågsugn Ja, med grillugn
Spis Ja, med plattor
Ugn mindre transportabel ugn i köket
Kylskåp Ja
Frys Ja

Boende och golfbanor


 

Quinta do Morgado

Quinta do Morgado Apartment, Tavira, Portugal

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Isla Canela Links

Valle Guadiana Links by Isla Canela, Avenida Juan Pablo II, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta da Ria Golf Club

Quinta da Ria Golf Club

Benamor Golf Club

Benamor Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Resort, Golfe e Urbanizações Vale do Odiana – Sucursal Eiras da Achada, Castro Marim, Portugal

Quinta da Cima

Quinta da Cima, Portugal

Islantilla Golf

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

El Rompido

El Rompido Golf, Av. Playas de Cartaya, El Rompido, Spanien

Bellavista

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

La Monacilla

La Monacilla Golf, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil

Golf Nuevo Portil, Nuevo Portil, Spanien

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 15 September – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.