Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Östra Algarve

 

Skyddat från Atlantens västliga vindar bjuder området på ett underbart klimat året runt. Historia, kultur, utsökt mat och närhet till Spanien kryddas med varierad golf i toppklass.

Cabanas Green

Vid strandpromenaden i Cabanas!

 

Cabanas Green ligger centralt i den lilla charmiga fiskebyn Cabanas, nära restauranger, affärer och den mysiga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten.

Här bor man i fräscha lägenheter med hemtrevlig touch, mycket välutrustade för självhushåll. Från Cabanas har man ‘nära till allt’. Till mysiga, historiska Tavira är det knappa 10 minuters bilkörning och till Spanien cirka en halvtimme.

 

Santa Luzia

Pärlan Santa Luzia vid havet!

 

Fiskebyn Santa Luzia ligger 5 km från Tavira och är känd för ’världens bästa bläckfisk’ som kan avnjutas på någon av byns alla fisk- och skaldjursrestauranger. Ljusa, fina självhushållslägenheter med nära till både havet, stranden och folklivet.

Den vackra, vidsträckta Praia do Barril nås med ett litet tufftufftåg från strandpromenaden. Långpromenera i havskanten och avrunda med lunch på någon av de trevliga lunchrestaurangerna.

 

 

Cabanas Garden

Stamgästfavoriten!

 

Vårt mycket populära boende Cabanas Garden har många återkommande Gäster. Garden ligger bara 300m från strandpromenaden och gränsar till ett vackert naturområde vilket man passerar vid promenaden ner till hamnområdet och kvällens flanerande.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten.

 

 

Cabanas Beach

Boende nära strandpromenaden!

 

Från populära Cabanas Beach är avståndet till strandpromenaden endast 200m. Beach ligger centralt: alldeles runt hörnet har ni den lilla fiskehamnen, supermarket, den lokala fiskaffären, bagaren, byns slaktare och det levande folklivet.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten. Endast 10 minuters bilfärd från Tavira.

 

Quinta do Morgado, Tavira

Vår härliga oas i Tavira!

 

Vårt klassiska boende Quinta do Morgado ligger perfekt placerat mitt emellan ’Taviras centrum och hemmaklubben’ Benamor där vi spelar, tävlar och umgås på 19:e. Anläggningen har två utomhuspooler, restaurang, bar och en välsorterad supermarket.

Promenadavstånd ner till stan med sina trevliga små gator, floden och folkliv. Promenadstråket längs floden Gilão, som mynnar ut i Tavira, är mysig och kantad av små caféer och krogar. En pärla!

 

 

Cabanas Pomar

Lyxboende & alla bekvämligheter!

 

Pomar med sina stora, ljusa lägenheter ligger ca 10 minuters promenad från centrum och strandpromenaden. På området finns pool, gym och några små trevliga restauranger där våra Gäster gärna träffas och umgås efter dagens golfrunda.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten. Endast 10 minuters bilfärd från Tavira.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se