Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Östra Algarve

 

Skyddat från Atlantens västliga vindar bjuder området på ett underbart klimat året runt. Historia, kultur, utsökt mat och närhet till Spanien kryddas med varierad golf i toppklass.

Spela på vår ’hemmaklubb’ Benamor – med dagliga starttider, trevliga tävlingar och ständigt bra stämning på 19:e hålet!

Östra Algarve, dvs öster om Faro, skiljer sig väsentligt från Centrala och Västra Algarve genom sitt lugnare tempo och mindre turistiga framtoning. Medan kustrsträckan från Faro och västerut har exploaterats och utvecklats turistmässigt sedan 70-talet, är det först efter millenieskiftet som turisterna började hitta hit på riktigt. Det har sagts att den gemensamma nämnaren här, för både lokalbefolkning och turister, är förmågan att uppskatta det goda livet.

 

Vår “hemmaklubb” Benamor är – med dagliga starttider, trevliga tävlingar och ständigt bra stämning på 19:e hålet – navet och den naturliga samlingspunkten för våra Gäster. Totalt 7 banor.

 

Månad Jan Feb Mars April Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
Soltimmar 5 7 8 9 10 12 12 11 9 7 6 5

 

Cabanas Green

Vid strandpromenaden i Cabanas!

 

Cabanas Green ligger centralt i den lilla charmiga fiskebyn Cabanas, nära restauranger, affärer och den mysiga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten.

Här bor man i fräscha lägenheter med hemtrevlig touch, mycket välutrustade för självhushåll. Från Cabanas har man ‘nära till allt’. Till mysiga, historiska Tavira är det knappa 10 minuters bilkörning och till Spanien cirka en halvtimme.

 

Cabanas Garden

Stamgästfavoriten!

 

Vårt mycket populära boende Cabanas Garden har många återkommande Gäster. Garden ligger bara 300m från strandpromenaden och gränsar till ett vackert naturområde vilket man passerar vid promenaden ner till hamnområdet och kvällens flanerande.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten.

 

 

Cabanas Beach

Boende nära strandpromenaden!

 

Från populära Cabanas Beach är avståndet till strandpromenaden endast 200m. Beach ligger centralt: alldeles runt hörnet har ni den lilla fiskehamnen, supermarket, den lokala fiskaffären, bagaren, byns slaktare och det levande folklivet.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten. Endast 10 minuters bilfärd från Tavira.

 

Quinta do Morgado, Tavira

Vår härliga oas i Tavira!

 

Vårt klassiska boende Quinta do Morgado ligger perfekt placerat mitt emellan ’Taviras centrum och hemmaklubben’ Benamor där vi spelar, tävlar och umgås på 19:e. Anläggningen har två utomhuspooler, restaurang, bar och en välsorterad supermarket.

Promenadavstånd ner till stan med sina trevliga små gator, floden och folkliv. Promenadstråket längs floden Gilão, som mynnar ut i Tavira, är mysig och kantad av små caféer och krogar. En pärla!

 

 

Cabanas Pomar

Lyxboende & alla bekvämligheter!

 

Pomar med sina stora, ljusa lägenheter ligger ca 10 minuters promenad från centrum och strandpromenaden. På området finns pool, gym och några små trevliga restauranger där våra Gäster gärna träffas och umgås efter dagens golfrunda.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten. Endast 10 minuters bilfärd från Tavira.

 

Pedras da Rainha

Vårt nya boende endast 300m från strandpromenaden i Cabanas!

Detta trevliga lilla nyrestaurerade lägenhetshotell ligger centralt i Cabanas med kort promenadavstånd till byns centrum där ni finner alla restauranger, mataffärer och mysiga kaféer.

Pedras da Rainha är en komplett Resort med 24 timmars reception, restaurang & egen mindre mataffär på området. Pedras är även känt för sina egna bra sportanläggningar som har tennis & paddel banor.
Det finns även en ”bowl” bana som utnyttjas av de lokalt boende i Cabanas.

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se