Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Östra Algarve

 

Skyddat från Atlantens västliga vindar bjuder området på ett underbart klimat året runt. Historia, kultur, utsökt mat och närhet till Spanien kryddas med varierad golf i toppklass.

Quinta do Morgado, Tavira

Vår härliga oas i Tavira!

 

Vårt klassiska boende Quinta do Morgado ligger perfekt placerat mitt emellan ’Taviras centrum och hemmaklubben’ Benamor där vi spelar, tävlar och umgås på 19:e. Anläggningen har två utomhuspooler, restaurang, bar och en välsorterad supermarket.

Promenadavstånd ner till stan med sina trevliga små gator, floden och folkliv. Promenadstråket längs floden Gilão, som mynnar ut i Tavira, är mysig och kantad av små caféer och krogar. En pärla!

 

 

Santa Luzia

Pärlan Santa Luzia vid havet!

 

Fiskebyn Santa Luzia ligger 5 km från Tavira och är känd för ’världens bästa bläckfisk’ som kan avnjutas på någon av byns alla fisk- och skaldjursrestauranger. Ljusa, fina självhushållslägenheter med nära till både havet, stranden och folklivet.

Den vackra, vidsträckta Praia do Barril nås med ett litet tufftufftåg från strandpromenaden. Långpromenera i havskanten och avrunda med lunch på någon av de trevliga lunchrestaurangerna.

 

 

Cabanas Garden

Stamgästfavoriten!

 

Vårt mycket populära boende Cabanas Garden har många återkommande Gäster. Garden ligger bara 300m från strandpromenaden och gränsar till ett vackert naturområde vilket man passerar vid promenaden ner till hamnområdet och kvällens flanerande.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten.

 

 

Cabanas Beach

Boende nära strandpromenaden!

 

Från populära Cabanas Beach är avståndet till strandpromenaden endast 200m. Beach ligger centralt: alldeles runt hörnet har ni den lilla fiskehamnen, supermarket, den lokala fiskaffären, bagaren, byns slaktare och det levande folklivet.

Den mysiga fiskebyn Cabanas har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer – inte minst längs den trevliga strandpromenaden med vacker utsikt över Ría Formosa och Atlanten. Endast 10 minuters bilfärd från Tavira.

 

Colina Verde, Fuseta

Golfvistelse på ’egen’ bana!

 

Colina Verde ligger endast 15 minuters med bil från Tavira och Cabanas. Anläggningen är av högsta klass med fina självhushålls-lägenheter, SPA och gym.

Fritt spel på den trevliga 9-hålsbanan, perfekt för finslipning av det korta spelet. Vänner boende på något annat PT Golf-boende kan bjudas in för gratis spel.

Nära till den pittoreska fiskebyn Fuseta med sina fantastiska fiskretauranger samt till den vackra, vidsträckta Praia do Barril.

 

Maria Nova, Tavira

Utsikt över Tavira och Atlanten!

 

Maria Nova ligger på Taviras högsta punkt, med promenadavstånd till staden historiska centrum. Hotellets takterrass med Sky Bar bjuder på skön avkoppling och trevligt umgänge.

Tavira är mycket populär turistort med ett stort och varierande utbud av restauranger, kultur och autentiskt folkliv. Ett mycket prisvärt veckoerbjudande på detta fina hotell och 6 rundor golf på våra högklassiga banor i närområdet.

 

Vila Galé, Tavira

Klasshotell mitt i vackra Tavira!

 

Vila Galé är ett högklassigt, modernt hotell i underbar arkitektur inspirerard av Portugals arabiska influenser. Hotellet ligger mitt i staden, ett stenkast från den vackra flodpromenaden, Taviras gamla stadsdelar och med saluhallen tvärs över gatan.

Koppla av på hotellets SPA, promenera på Taviras ringlande gator och njut av det stora och varierande utbudet av restauranger, kultur och autentiskt folkliv. Ett mycket prisvärt veckoerbjudande på detta kanonhotell och 5 rundor högklassig golf.

 

Tavira
21°
15°
Tis
17°
Ons
18°
Tors
Väder från OpenWeatherMap

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se