Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Vista Marina, Portimão

 

Bo perfekt i Portimão på det fyrstjärniga moderna lägenhetshotellet Vista Marina!

 

 

Här finns allt vad man behöver för ett härligt longstaybesök. Vista Marina har varit ett av våra populäraste och mest prisvärda boenden under många år. Många är de Gäster som återkommer till Vista Marina igen och igen. Boendet ligger vackert i marinan där floden Arade möter Atlanten och det är promenadavstånd längs floden till alla restauranger, caféer och barer i den gamla stadsdelen i Portimão. På Vista Marina bjuds ni på frukost första morgonen efter ankomst!

 

Stranden Praia da Rocha är Algarves bredaste strand med en trädäckad strandpromenad. Stranden, som ligger i lä, ligger på ca 10-15 minuters promenadavstånd från boendet. Ett stort grönområde finns runt hotellets pool.

 

På Vista Marina finns uppvärmd inomhuspool – gym – bastu – tillgängligt för våra gäster utan extra kostnad. Alla lägenheter har fri utsikt över floden Arade, den lilla fiskebyn Ferragudo och skymt av Atlanten.

 

I Portimão finns en härlig saluhall (mercado), flera varuhus samt köpcentret Aqua. På huvudgatan ovanför Praia da Rocha ligger det välkända ”Casino Algarve” med shower och konserter. Besök även muséet som ligger inrymt i den gamla sardinfabriken som berättar om hur arbetet med rensning och packning av denna ’nationalprodukt’ gick till.

 

>
>

Vista Marina har mycket stora och ljusa lägenheter (83 kvm) med ett sovrum, ett badrum, stort vardagsrum, välutrustat kök samt stor balkong. I vardagsrummet finns även bäddsoffa. Det finns även ett begränsat antal lägenheter med 2 sovrum. Wi-Fi och internationella TV-kanaler finns i lägenheterna. Köket är har tvätt- och diskmaskin, spis, kyl och frys.

 

Från Vista Marina når man lätt många av banorna i golfpaketet. De mycket trevliga och lättpromenerade tvillingbanorna Alamos och Morgado (där Europatouren spelats) ligger ca 20 minuters körning åt norr om Portimão. Till trevliga och populära Silves är det en halvtimmes körning. Palmares, mellan Lagos och Portimão, håller mycket hög standard och har havsutsikt på de flesta hålen samt en fantastisk utsikt från klubbhuset.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 13 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Du spelar golf på 13 högklassiska golfbanor. Alto Golfklubb, som är designad av Sir Henry Cotton är den golfbana som ligger närmast Vista Marina på ca 5 minuters bilkörning. Restiden till de andra 12 banorna som ingår i golfpaketen ligger inom 15-40 min körtid. Gramacho och Silves är för övrigt de årliga finalkvalbanorna till ”European Senior Tour”. Vidare ingår även i våra paket spel på den välkända Penina banan som är den äldsta golfbanan i Algarve.

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Fast wifi/mobilt internet
Internationella TV-kanaler
Uppvärmd inomhuspool, gym och bastu
Städning var 7:e dag
150m till matbutik
Garage under byggnaden
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 500m
Restauranger Ja, finns flera i närheten
Hiss Ja, till samtliga lägenher
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Kan beställas utan kostnad
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffekokare Ja

Boende och golfbanor


 

Vista Marina

Vista Marina, Rua do Oceano Índico, Portimão, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Bilder och klipp


 

OBS. Fast internet finns i flertalet av Vista Marinas lägenheter. Där fast wifi inte finns, tillhandahåller PT Golf sina Gäster med mobilt internet.

Priser säsongen 2020/2021


 

Tidsperiod: 1 Okt 2021 – 31 Maj 2022

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.