Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Västra Spanien / Costa de la Luz

 

Costa de la Luz betyder Ljusets Kust, och när man kommer hit ser man varför området fått sitt namn. Res hit och njut av ljuvligt klimat, magiska tapas, trevligt umgänge och soldränkt golf.

Bo vid stranden där Portugal möter Spanien!

Costa de la Luz – ljusets kust – är en oerhört trivsam del av den spanska kusten som klimat- och tempomässigt påminner om sin portugisiska granne. Regionens huvudstad, den synnerligen charmiga lilla staden Ayamonte, har sin portugisiska syster Vila Real bara en kort båtresa över floden Guadianas mynning. Strax söderut ligger Isla Cristina med sin välkända fiskmarknad nere vid marinan som kantas av fiskrestauranger.

 

På Costa de la Luz bor man högkvalitativt på våra boenden Islantilla, Isla Canela och El Rompido. Islantilla är en resort strax invid golfbanan med samma namn, ett par kilometer från kusten. På Isla Canela har vi lägenheter alldeles invid golfbanan samt nere vid stranden. Totalt 9 banor.

 

Månad Jan Feb Mars April Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
Soltimmar 5 6 6 8 10 11 12 11 9 7 6 5

 

LEO San Bruno

Boende på Playa de San Bruno Isla Canela!

 

På Apartamentos LEO San Bruno bor man bokstavligen på den fina sandstranden Isla Canela Beach. De ombonade lägenheterna ligger runt resortens trevliga poolområde, varifrån man går en liten ’boardwalk’ de 50 metrarna till stranden.

Dessutom är det bara några minuter till golfbanorna i området, liksom till den gemytliga staden Ayamonte med sitt sjudande folkliv och rikliga restaurangutbud.

 

El Rompido

Klassiska golforten El Rompido!

 

El Rompidos två 18-hålsbanor North & South har ett grundmurat gott rykte bland golfare från hela Europa. Den trevliga staden har en fin sandstrand kantad av restauranger med delikat fisk och kött på menyn.

Lägenheterna är nyrenoverade och mycket trivsamma och anpassade för självhushåll. Våra gäster har tillgång till inomhuspool och gym och på anläggningen finns även restaurang och en liten supermarket.

 

Isla Canela Las Garzas

Splitternytt kanonboende!

 

Isla Canela Las Garzas ligger några minuters promenad från den fina sandstranden Playa de los Haraganes och 1 km från systerboendet Isla Canela Strand. Lägenheterna färdigställdes under våren 2018 och är av allra högsta kvalitet.

Nära till många banor i golfpaketet, med ’hemmabanan’ Isla Canela blott en 10 minuters bilfärd bort. Till den gemytliga gränsstaden  Ayamonte med sitt rikliga restaurangutbud  tar det bara 15 minuter.

 

Isla Canela Golf Apartments

Kanonboende vid golfbanan!

 

Här bor man med Isla Canelas 5:e hål som närmaste granne. Isla Canela Golf Apartments är toppmodernt utrustade för självhushåll och bekvämlighet. Nära till golfbanan, stranden, pärlan Ayamonte och Portugal.

Nära till många banor i golfpaketet, med ’hemmabanan’ Isla Canela blott en 10 minuters bilfärd bort. Till den gemytliga gränsstaden  Ayamonte med sitt rikliga restaurangutbud  tar det bara 15 minuter.

.

 

Costa Esuri

Boende med närhet till golfbanan och naturen!

 

Här bor man alldeles invid, i princip på, gränsen mellan Spanien och Portugal, bara ett par minuter från Isla Canela Links 1:a tee och en knapp kvart från den härliga lilla staden Ayamonte, med sitt sjudande folkliv och rikliga restaurangutbud.

De trevliga och ljusa lägenheterna har uteplats eller balkong med utsikt över det vackra landskapet och/eller poolområdet.

 

Islantilla

Bo lyxigt i Islantilla!

 

AMA Islantilla är ett resorthotell som under vinterhalvåret är en samlingsplats för skandinaviska golfare. Lägenheterna är moderna och fullt utrustade för bekvämt longstayboende. Våra gäster har tillgång till hotellets inomhuspool, jacuzzi, bastu och SPA-avdelning.

Boendet ligger en kort promenad från Islantillas 27-hålsbana och knappa 2 km från den mysiga lilla byn La Antilla med sin magnifika sandstrand.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se