Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Praia do Sal, Lissabon Nyhet!

 

Mycket fint boende utmed floden ”Tejo” i genuina byn Alcochete som ligger på den södra sidan av Rio Tejo som delar Lissabon! Inredningen går i skandinavisk stil liksom deras hållbarhets tema. Från flygplatsen i Lissabon kör man över bron Vasco da Gama till boendet på ca: 25–30 minuter på betalningsmotorväg. 

 

Lissabon är ju som bekant ett mycket intressant utflyktsmål och är lättillgängligt från boendet Praia do Sal med lokal buss direkt till den välkända mötesplatsen Oriente Station i Lissabon. Från den närliggande byn Montijo går det även en snabbfärja Katamaran (20 minuter) direkt in till Lissabons centrum – bra parkering vid färjeläget.

 

Praia do Sal ligger perfekt i Alcochete med gångavstånd till byns centrum och huvudgatorna. Runt torget och kvarteren däromkring finns många caféer och restauranger som är öppna året om. Här blandas den inhemska befolkningen med turisterna på ett trevligt sätt.

 

Praia do Sal är ett modernt boende med mycket hög standard, interiört såväl som exteriört. Lägenheterna är ljusa och väl utrustade för longstay med snabbt Wi-Fi, internationella TV-kanaler och bra kök. Praia do Sal har ett SPA med inomhuspool, gym & bastu samt ett trevligt poolområde utomhus. Nere vid hamnen finns många bra olika fisk- och köttrestauranger. Kvällspromenaden i solnedgången, eller för den delen morgonjoggningen, längs med floden är balsam för själen.

 

Den lilla staden Alcochete är mycket populär och välkänd som en pittoresk, mysig liten by med lugnt tempo och trevligt folkliv. På torget sitter de lokala gubbarna och dricker sin ” bica – kaffe ” och filosoferar. Alcochete har även Europas största Outlet ett populärt shoppingområde ” Freeport Lisbon / Alcochete Fashion Outlet” väl värt att besöka.

 

I Lissabon finns mängder av trevliga små restauranger och på de små sidogatorna finnar man alltid en trevlig lunchrestaurang till ett bra pris.
Utbudet av museer är stort och ett besök på Ocean akvariet på Oriente är en upplevelse. Besöket på Praia do Sal i Alcochete är inte bara golf utan hela Lissabon ligger öppet för besök.

>
>

Från Alcochete når man våra olika golfbanor i vårt golfpaket på bra vägnät. De mycket trevliga tvillingbanorna Riba Golf Oaks och Riba Golf Lakes (där kvalificering till Europatouren spelats) ligger ca 25 minuters körning från boendet.

 

Vårt unika golfpaket i Lissabon ”Valfri Golf” innebär spel på hela 8 olika golfbanor i området, från Riba Golf i öster till längst ut till Troia i väster. Samtliga banor ligger söder om floden Rio Tejo. Det bör noteras att vid spel på Troia banan kör man igenom Setubal där färjan går över till halvön Troia. Räkna med 1 1/2 timmas körning från Praia do Sal till golfbanan Troia.

 

PT Golf har i Lissabon området marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 7 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft, kortare och promenadvänligt. Spela på bara en eller flera banor möjligheterna är stora.

 

Alla golfbanor har sina egna egenheter och charm, även vad gäller klubbhus, restaurang och faciliteter.

 

Tidsbokning för eget spel görs via PT Golfs Gästportal där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Alternativt på mejl, telefon eller personligt besök på banorna/klubbarna. I Gästportalen kan 10 rundor eget spel bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst välkomnas ni av vår golfvärd som ger er era vouchers för ert golfpaket.
Välkomna!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Var 7:e dag
Garage under byggnaden, med hiss (till de flesta lägenheter)
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Hiss Ja, till de flesta lägenheter
Garage / parkering Ja, under byggnaden mot avgift
Balkong Ja, samtliga lägenheter
Städning Ja, var 7:e dag (städutrustning finns i lägenheten)
Restaurang Ja, flera inom 5-10 minuters promenad
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja

Boende och golfbanor


 

Praia do Sal Resort

Praia do Sal Resort, Passeio das Caravelas, Alcochete, Portugal

Santo Estevao Golf Club

Santo Estêvão Golf, Santo Estevão, Portugal

Riba Golfe Golf Club

Ribagolfe Oaks, N119, Infantado, Portugal

Montado Golf Club

Montado Hotel & Golf Resort, Palmela, Portugal

Quinta do Peru Golf Club

Quinta do Peru Golf & Country Club, Alameda da Serra, Quinta do Conde, Portugal

Aroeira Golf Club

Aroeira Golf & Beach Exclusive Apartment, Charneca De Caparica, Portugal

Troia Golf Club

Troia Golf, Tróia, GDL, Portugal

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod:  1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.