Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Praia do Sal, Lissabon Nyhet!

 

Fantastiskt boende utmed floden ”Tejo” i genuina Alcochete!

 

Praia do Sal ligger perfekt i Alcochete med gångavstånd till byns centrum och alla huvudgatorna. Runt torget och kvarteren däromkring finns många caféer och restauranger som är öppna året om. Här blandas den inhemska befolkningen med turisterna på ett trevligt sätt.

 

Praia do Sal är ett modernt resort med mycket hög standard, interiört såväl som exteriört. Lägenheterna är ljusa och väl utrustade för longstay med snabbt Wi-Fi, internationella TV-kanaler och bra kök. Området har ett SPA med inomhuspool, gym & bastu samt ett trevligt poolområde utomhus.

Nere vid hamnen finns många bra olika fisk- och köttrestauranger. Kvällspromenaden i solnedgången, eller för den delen morgonjoggen, längs med floden är balsam för själen.

 

Staden Alcochete är mycket populär och välkänd som en pittoresk, mysig liten fiskeby med lugnt tempo och trevligt folkliv. Tempot är lugnt och på torget sitter gubbarna med sin ”bica” och filosoferar.

Lissabon är ju som bekant ett mycket intressant utflyktsmål och är väldigt lättillgängligt då det går flera bussförbindelser från Alcochete direkt intill centrala Lissabon.

 

I Lissabon finns mängder av trevliga små restauranger och på de små sidogatorna finnar man alltid en trevlig lunchrestaurang till ett bra pris.

Utbudet av museer är stort och ett besök på Ocean akvariet är en upplevelse.

Besöket på Praia do Sal i Alcochete är inte bara golf utan hela Lissabon ligger öppet för besök.

 

>
>

Från Alcochete når man lätt våra olika golf banor i vårt golfpaket. Oerhört populära och lättpromenerade Santo Estevao Golf ligger cirka 20 minuter körning från boendet. De mycket trevliga tvillingbanorna Riba Golf Oaks och Riba Golf Lakes (där kvalificering till Europatouren spelats) ligger ca 25 minuters körning från boendet. Till trevliga och populära Montado Golf är det en halvtimmes körning.

 

Vårt unika golfpaketet i Lissabon ”Valfri Golf” innebär spel på hela 8 olika golfbanor i området, från Santo Estevao längst i öster till båda Aroeiras banorna i väster.’

 

Alltså, med PT Golf har ni i Lissabon området marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 8 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Alla golfbanor har sina egna egenheter och charm,  även vad gäller klubbhus, restaurang och faciliteter. Testa runt och hitta just dina/era favoriter!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst välkomnas ni av vår golfvärd som ger er era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Var 7:e dag
Garage under byggnaden, med hiss (till de flesta lägenheter)
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Hiss Ja, till de flesta lägenheter
Garage / parkering Ja, under byggnaden med hiss (till de flesta bokningar)
Balkong Ja, samtliga lägenheter
Städning Ja, var 7:e dag (städutrustning finns i lägenheten)
Restaurang Ja, flera inom 5-10 minuters promenad
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja

Boende och golfbanor


 

Praia do Sal Resort

Praia do Sal Resort, Passeio das Caravelas, Alcochete, Portugal

Santo Estevao Golf Club

Santo Estêvão Golf, Santo Estevão, Portugal

Riba Golfe Golf Club

Ribagolfe Oaks, N119, Infantado, Portugal

Montado Golf Club

Montado Hotel & Golf Resort, Palmela, Portugal

Quinta do Peru Golf Club

Quinta do Peru Golf & Country Club, Alameda da Serra, Quinta do Conde, Portugal

Aroeira Golf Club

Aroeira Golf & Beach Exclusive Apartment, Charneca De Caparica, Portugal

Troia Golf Club

Troia Golf, Tróia, GDL, Portugal

Priser säsongen 2022/2023


 

Tidsperiod:  1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.