Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Estepona Hills   NYHET!

 

Toppmodernt och superlyxigt lägenhetsboende med vidunderlig utsikt över berg och hav!

 

På bergsluttningen ovanför den fantastiska kuststaden Estepona ligger det alldeles nybyggda och toppmoderna Mirador Estepona Hills. Mirador betyder utsiktsplats på spanska, och det är verkligen vad detta boende erbjuder – nämligen en hisnande utsikt mot Medelhavet och de böljande bergssluttningarna.

 

De rymliga ljusa lägenheterna på Estepona Hills har två sovrum och och är toppmodernt och lyxigt inredda med alla bekvämligheter. Här finns disk- och tvättmaskin, wifi och platt-TV och ett väl utrustat kök för självhushåll – komplett med kyl/frys, ugn, mikro, kaffemaskin och porslin, bestick och husgeråd.

 

På området finns en stor utomhuspool, två året runt-öppna små caféer/barer samt en fantastisk fitness-anläggning med padel och gym. Gymmet liksom gruppträning (t.ex. spinning, yoga och pilates) ingår och är kostnadsfritt för våra Gäster medan padel och tennis bokas mot en kostnad. Här finns också bastu som kan bokas mot en symbolisk kostnad.

 

Estepona är en underbart trevlig liten stad som lever året runt. På cirka tjugo minuter promenerar man ned till stadens historiska centrum där man kan njuta av de vindlande små gatorna med sina kullerstensbelagd torg och färgglada blomkrukor på husfasaderna. Höjdskillnaden är imponerande så man tar gärna en taxi ’hem’ efter dagens/kvällens stadstur, kostar 6-9 euro.

>
>

Här i den levande kuststaden Estepona njuter man längs den lååånga strandpromenaden med sina oräkneliga caféer, barer och restauranger med ett brett utbud av allt från enkla tapas till gastronomiska höjdpunkter och promenerar i de historiska stadsdelarna med sin kullerstenscharm. Staden, med sin genuina andalusiska charm, har ett bubblande gatuliv året runt. Från boendet ned till stadens centrala delar är det ca 1½ kilometer och tar bara ca 20 minuter till fots. Det är dock 100 höjdmeters nedförsbacke så de flesta tar en taxi eller Uber tillbaka ’hem’ efter middagen.

 

På denna delen av kusten hittar man en rad pittoreska städer och den nyfikne och aktive resenären kan hitta flera alternativ för t.ex. bergsvandring eller en tur på hästryggen. Här bjuds en vistelse fylld av genuint folkliv, bra golf, underbar mat, strandliv och ett enastående bergslandskap.

 

Från flygplatsen i Málaga tar det ca en timme  med bil till Estepona och boendet. Fortsätter man söderut från Estepona når man ett antal våra golfbanor på vägen mot vår sydligaste  bana Alcaidesa (ca 30 min). Till Gibraltar, med sin speciella historia och emblematiska klippor vilket inte bör missas, tar det ca 45 minuter.

 

Från boendet är det nära till de mycket trevliga golfbanor som ingår i våra paket här. Det tar ca en kvart att köra till Doña Julia, Azata och Valle Romano. Till La Cañada vid Sotogrande tar det ca en halvtimme. Till våra tre banor i Benahavis-området öster om Estepona är det bara 20-30 minuters körning.

 

Tidsbokning för eget spel görs i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till tävling görs i Gästportalen där totalt 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats enligt principen ‘spela en, boka en’.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Infinity- och utomhuspooler, fitnesscenter och gruppträning
Städning var 14:e dag
1km till matbutik
Parkering i anslutning till lägenheten
Visa alla
Air Condition Ja
Hiss Ja
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 1 km (20 min promenad)
Restaurang Flera i centrum
Avstånd playa 2 km
Avstånd golfbana 7 km
Safety box Ja
Reception Ja
Tvättmaskin Ja
Strykjärn Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja (samt mikro)
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja
Brödrost Ja
Vattenkokare Ja
Juicepress Ja

Boende och golfbanor


 

Estepona Hills

Urbanizacion Altos de Estepona, 1R, 29680, Málaga, Spanien

La Cañada Golf

Club de Golf La Cañada, Ctra de Guadiaro, San Roque, Spanien

Doña Julia Golf

Doña Julia Golf Club, Casares, Spanien

Estepona Golf

Estepona Golf Club

Valle Romano Golf

Valle Romano Golf, Valle Romano Golf & Resort, Calle Villa Borghese, Estepona, Spanien

Azata Golf

Terreno Sup, 16, 29693 Estepona, Málaga, Spanien

El Paraíso Golf

El Paraíso Golf Club, Estepona, Spanien

Atalaya Old & New

Atalaya Golf & Country Club, Avenida del Coral, Estepona, Spanien

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober  – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.

Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.