Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

El Rompido, Cartaya

 

Boende med två mästerskapsbanor utanför dörren.

 

El Rompido är välkänt bland europeiska golfare med en otroligt vass 36-håls anläggning där Europatouren har spelats ett antal gånger. Den lilla byn är charmerande med ett stort antal trevliga restauranger, caféer och barer längsefter den lilla sandstranden i byns centrum. Även den närliggande lilla staden Cartaya (ca 10 minuters bilfärd) har ett bra utbud av trevliga restauranger och caféer och ett äkta sydspanskt folkliv.

 

Lägenheterna, med 2 sovrum och 2 badrum, är nyligen renoverade och uppfräschade. Våra Gäster har tillgång till anläggningens inomhuspool och gym.  På området finns en restaurang och en mindre supermarket.

 

El Rompido ligger alldeles invid det vackra och ekologiskt intressanta naturreservatet Doñana – en av Europas viktigaste platser för migrerande fåglar mellan Europa och Afrika – vilket absolut är värt ett besök. Kulturstaden Sevilla – med sin fantastiska stadsbild, sin flamenco och ett oräkneligt antal tapasrestauranger som anses vara de bästa i världen – ligger knappa 1½ timme österut på bra väg (12 mil).

>
>

Vårt unika golfpaket Västra Spanien – Blandad Golf innebär spel på tio olika golfbanor längs Costa de la Luz och in i Portugal, med varierande karaktär, längd och känsla. ‘Hemmabanan’ El Rompido ligger runt hörnet och övriga banor ligger samtliga inom 20-30 minuters körning på bra vägar. OBS! Nytt för i år är att starttider på El Rompido kan bokas redan 7 dagar innan spel! För spel även på våra 5 banor i Östra Algarve kan vouchers bytas (mot pristillägg) eller köpas till av er Golfvärd!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till tävling görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den portugisiska sidan.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster på Costa de la Luz vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Inomhuspool & Utomhuspool
Var 7:e dag, med byte av sängkläder och handdukar
50 m till matbutik
Parkering under lägenheterna
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum Cirka 10 minuters körning
Restauranger Ja, finns på hotellet
Tvättmaskin Tillgängligt på boendet till en kostnad av 4€ /tvätt
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Nej
Spis Ja, med 2 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja

Boende och golfbanor


 

Isla Canela Links

Valle Guadiana Links by Isla Canela, Avenida Juan Pablo II, Spanien

Islantilla Golf Club

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

Monacilla Golf Club

Monacilla Golf Club

Bellavista Golf Club

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil Golf Club

Nuevo Portil Golf Club

El Rompido Golf Club

El Rompido Golf Club

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Costa Esuri Golf Club

Costa Esuri Golf Club H2O, Avda. Juand Pablo II, Ayamonte, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Bilder och klipp


 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.