Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Quinta do Algarvio

 

Exklusivt, nybyggt och lyxigt klassboende i Carvoeiro!

 

Quinta do Algarvio är ett alldeles nybyggt lyxboende som färdigställdes sommaren 2019. Boendet ligger vackert på sluttningen ovanför Carvoeiro by, med en ljus och solig resortkänsla runt den vinteruppvärmda (26 grader) saltvattenspoolen. Detta är kort och gott ett boende i absolut toppklass.

 

På Quinta do Algarvio bor man i ljusa väldisponerade, rymliga townhouselägenheter med modernt, smakfullt möblemang och vacker dekoration i två plan (det finns också ett mycket begränsat antal enplanslägenheter med 1 eller 2 sovrum). På markplan har man ett mycket välutrustat öppet kök med matplats, stort vardagsrum, toalett och egen uteplats mot poolområdet. På övervåningen finns två ljusa rymliga sovrum med en-suite badrum, ett med dusch/bad och ett med dusch. Den toppmoderna högeffektiva luftkonditioneringen gör att ni snabbt har idealisk temperatur i lägenheten och golvvärmen i badrummen är ljuvligt välgörande för fötterna efter en dag på golfbanan. Givetvis finns bra wi-fi samt stor modern platt-TV med internationella kanaler. Städning sker var 7:e dag, inklusive byten av sänglinnen och handdukar/badlakan.

 

Quinta do Algarvio’s resortområde är inhägnat, har reception och man parkerar i direkt anslutning till sitt townhouse där ett praktiskt litet förråd för golfutrustningen finns vid den egna parkeringsplatsen.

 

>
>

Exklusiva ’extras’ för PT Golf-gäster boende på Quinta do Algarvio:

> 20% rabatt på gym och ångbastu på tennisklubben. Här finns även en trevlig lunch-/ snackrestaurang som är öppen dagtid.

> 20% rabatt på hyra av tennis-/padelbana.

> 20% rabatt på greenfee på den fina och utmanande niohålsbanan Vale do Milho – ca 10 minuters körning från boendet. Se banans hemsida för information.

> 10% ingår vid middag på den gemytliga toppenrestaurangen Trattoria Oliveira, som liksom Quinta do Algarvio ingår i Carvoeiro Clube-gruppen och ligger i Quinta do Paraiso, bara en kilometer från boendet.

 

Carvoeiro, som ligger mycket vackert vid Atlantens klippor, är ett fantastiskt resmål för besökare som önskar en lugn och avslappnad semester i en karaktäristisk och charmig stad. Den lugna atmosfären omfamnar med sina många trevliga små restauranger, caféer och barer där det bjuds nyfångad fisk, goda kötträtter samt närodlade grönsaker och frukt. I och kring Carvoeiro samlas och träffas många PT Golf-gäster vilket ger trivsel och avkoppling med nya och gamla golfvänner på våra tävlingar, mingel och middagar. Från boendet är det drygt 2 km ned till Carvoeiros karakteristsika och vackra sandstrand och den lilla stadens mysiga centrum med sina restauranger, caféer och små butiker.

 

Spännande utflyktsmål i närområdet finns det i princip obegränsat av. Bara några hundra meter öster om stadens centrum och strand ligger Algar Seco, en imponerande grottbildning orsakad av Atlantens korrosion genom årtusendena. Ytterligare några kilometer västerut får den grottintresserade sitt lystmäte vid Praia de Benagil vilka man kan besöka med båttur från den lilla byn Benagil. Dessa grottbildningar räknas som en av Europas främsta. Västerut är ett besök till pittoreska Ferragudo att rekommendera, och vill man ha en dos av ’storstadens puls’ rekommenderas ett besök till Portimão med sitt breda restaurang- och kulturutbud.

 

Från Quinta do Algarvio når man lätt många av banorna i golfpaketet. Till favoriterna Gramacho och Pinta är det bara 5 minuters körning och till likaledes populära Silves tar det blott en kvart. De mycket trevliga och lättpromenerade tvillingbanorna Alamos och Morgado (där Europatouren spelats) ligger ca 25 minuters körning åt nordväst.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst Wi-Fi internet
Stor platt-TV med nternationella TV-kanaler
Uppvärmd utomhuspool, gym, tennis- & padelbanor
Städning var 7e dag (inkl. byte av sänglinnen & handdukar)
2 km
Egen parkeringsplats utanför boendet
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, i samtliga lägenheter
Avstånd centrum 2 km
Restauranger Ja, ca 1 km
Safebox Ja
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja
Hårtork Ja

Boende och golfbanor


 

Quinta do Algarvio

Quinta do Algarvio Village, Carvoeiro, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Vale de Milho Golf

Vale de Milho Golf, Rua de Vale do Milho, Carvoeiro, Portugal

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Morgado da Lameira, Alcantarilha, Portugal

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.