Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Las Azucenas Longstay Nyhet!

 

Ett boende vid Medelhavet i den fridfulla resorten Mar de Pulpí Pueblo på Costa Almería!

 

 

I Los Azucenas erbjuder vi ett bra och bekvämt boende med gångavstånd till stranden. Dessa boenden är moderna, funktionella och särskilt utrustade för longstay. De har öppna planlösningar med rymliga kök och vardagsrum i ett. Köken är fullt utrustad med spis, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och tvättmaskin.

Varje lägenhet har snabb internetanslutning samt centralvärme och luftkonditionering för optimal komfort. Våra boenden här inkluderar både ett och två sovrum, med möjlighet till takterrass.

 

Husen på Los Azucenas sträcker sig över tre våningar, där bottenvåningens lägenheter har egna små trädgårdar. På andra våningen finns lägenheter med balkong och på tredje våning finns det lägenheter med både balkong och takterrass. I alla våningsplan finns det lägenheter med både ett och två sovrum (de allra flesta med två sovrum har också två badrum). Samtliga byggnader i Los Azucenas har hiss och ett underjordiskt garage finns att tillgå utan kostnad.

 

På Los Azucenas finns ett flertal året-runt-öppna pooler som dock ej är uppvärmda under vinterhalvåret. Nere i systerkomplexet Mar de Pulpí finns ett mindre centrum med en livsmedelsbutik, ett gym och flera restauranger som håller öppet året runt, med undantag för vissa under lågsäsongen i december och januari.

 

Endast 3 minuter bort ligger den närmaste byn, San Juan de los Terreros, en charmig tidigare fiskeby med ett utbud av restauranger och livsmedelsbutiker. Ytterligare tio minuter bort finner man staden Aguilas, känd för sin framstående gastronomi. I den gamla stadsdelen finns ett rikt utbud av tapasbarer, fiskrestauranger och caféer att utforska och njuta av.

 

Almería är en av de platser i Europa med minst nederbörd, med endast 300 mm per år. Detta skapar ett perfekt klimat för långtidsvistelser under vintern, med 325 soldagar om året och en medeltemperatur på 18,4 grader.

>
>

Vi bokar er hyrbil för uttag och återlämning på Alicantes flygplats.

Från Skandinavien går det dagligt flyg till Alicante. Körningen från flygplatsen till boendet tar cirka 2 timmar på den fina motorvägen.

 

Vårt unika golfpaket ger er valfritt spel på fyra golfbanor med varierande karaktär, längd och känsla längs denna vackra del av Spanien.

 

Tidsbokning för eget spel görs via vår Gästportal, mejl, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna. I vår Gästportal finns förbokade tider öronmärkta för PT Golf’s Gäster, vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner. Tävlingsanmälan görs i Gästportalen där man kan förboka upp till 10 rundor (eget spel samt tävlingar) hemifrån, medan resterande bokas på plats enligt principen ‘spela en, boka en’.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats.

 

Välkomma!

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool, öppen men ej uppvärmd vintertid
Städning 1 gång per vecka inkl byten av lakan/handdukar
200 m till matbutik
Parkering i låst garage under boendet
Visa alla

 

Air-condition Ja
Uteplats Ja, balkong, trädgård eller takterras
Avstånd centrum 200 m
Restauranger Ja, inom gångavstånd
Närhet till strand Gångavstånd
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja

 

Boende och golfbanor


 

Las Azucenas

88W6+JG Pozo del Esparto, Spain

Aguilon golf

Aguilón Golf, Pilar de Jaravia, Spain

Valle del Este

Valle del Este Golf Resort, Avenida Valle del Sol, Vera, Spain

Dessert Springs

Desert Springs Golf Club, Cuevas del Almanzora, Almería, Spain

Mojacar Golf

Club Marina Golf Mojacar, Avenida del Mar, Mojácar, Spain

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 Maj

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.