Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Vale das Oliveiras Nyhet!

 

 

Vale das Oliveiras är vårt femstjärniga boende i härliga Carvoeiro-området!

 

Vale d’Oliveiras är ett femstjärnigt resort i Carvoeiro området och är ett perfekt resmål för en longstay semester. Boendet är ett av de högt klassade i Algarve och erbjuder fullutrustade lägenheter samt ett SPA med inomhuspool, jacuzzi och gym. Boendet ligger i anknytning till golfbanorna Gramacho & Vale da Pinta som ingår i våra paket. Lägenheterna har ett eller två sovrum och har en egen uteplats eller balkong med utsikt över poolområdet eller trädgårdarna. Lägenheterna har fullt utrustade kök samt luftkonditionering i vardagrum och sovrum.

 

Avståndet till  Carvoeiros by är endast en kort bilkörning från boendet. Den mysiga hamnbyn Ferragudo ligger också nära till. I Carvoeiro har ni ett stort bra utbud av restauranger och caféer. Vale das Oliveiras erbjuder periodvis fri transferbuss som går till Carvoeiro några gånger per dag.

 

Carvoeiro är också välkänt för sina välkända stränder som är härligt att besöka efter en runda golf. Om man vill besöka större städer så ligger Portimao cirka 15 mins bilkörning från boendet.

 

På Vale d’Oliveiras finns egen restaurang med en bar. Hotellets SPA har en inomhuspool, jacuzzi och bastu som är uppskattat för våra gäster. Hotellet anordnar även flera sport och spa aktiviteter som våra gäster kan deltaga på.

 

>
>

 

Från Vale das Oliveiras når man lätt många av banorna i golfpaketet. Till trevliga och populära Silves är det blott en kvarts körning. De mycket trevliga och lättpromenerade tvillingbanorna Alamos och Morgado (där Europatouren spelats) ligger ca 25 minuters körning åt nordväst. Palmares, mellan Lagos och Portimão, håller mycket hög standard och har havsutsikt på de flesta hålen samt fantastisk utsikt från klubbhuset.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst välkomnas ni av vår golfvärd som ger er era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst Wi-Fi internet
Internationella TV-kanaler och SVT World
SPA, gym, inomhuspool, jacuzzi & bastu
Städning var 7:e dag (inkl. byte av lakan, handdukar)
Flera matbutiker i området
Parkeringsplats utanför boendet
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, alternativt uteplats
Avstånd centrum 3 km
Restauranger Ja, finns på området
Safebox Ja
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja
Hårtork Ja

Boende och golfbanor


 

Vale das Oliveiras

4GC5+7C Estômbar, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Morgado da Lameira, Alcantarilha, Portugal

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.