Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Salgados Beach Villas

 

Lyxboende vid stranden mellan Albufeira och Armação de Pêra!

 

Salgados Beach Villas (fd VidaMar) är är ett lyxigt boende, beläget alldeles intill Salgados seasidebana och med kort promenadavstånd till den långa fina sandstranden Praia dos Salgados. På Salgados Beach Villas bor ni i våra ljusa, rymliga hus för självhushåll i två etage med 2 sovrum och 2 badrum och fullt utrustat kök. Från det stora vardagsrummet kliver man ut på den ombonade uteplatsen med egen pool. På övre plan finns en takterrass med vacker utsikt medan källarplanet rymmer garage med plats för två bilar.

 

Området runt boendet har mycket att erbjuda i utflyktsväg. Djurparken ZooMarine är värt ett besök med sin hisnande delfinshow. Missa inte heller den världsberömda sandskulpturutställningen i Pera och för den historiskt intresserade är Capela dos Ossos i Alcantarilha, med sin interiör av människoben och dödskallar, ett mycket intressant besök. Till detta kommer de vidsträckta sandstränderna och båtturer för delfinspaning – har man tur kan man även se späckhuggare på sin färd mellan Atlanten och Medelhavet.

 

Strosa runt i den gamla stadsdelen i Albufeira ( ca 20 minuters körning) med sina små gator och smultronställen till restauranger, caféer och barer. Västerut har ni pittoreska Armação de Pêra (ca 10 min) med sin lugna atmosfär och trevliga folkliv. Dagens fisk – Catch of the Day – finns mest överallt och bjuder så gott som alltid på en hisnande gourmetupplevelse.

 

>
>

Våra Gäster på Salgados Beach Villas har tillgång till hotellets uppvärmda inomhus pool samt fitnessrum utan extra kostnad. Vid besök på SPA-avdelningen med jacuzzi, bastu och ångbad tillkommer en separat inträdeskostnad som betalas på plats.

 

På området finns fyra olika restauranger, barer samt hotellets lounge. I närområdet finns flera traditionella portugisiska restauranger med den välkända restaurangen Museu dos Salgados som flaggskepp – får inte missas! En mindre Supermarket finns i närområdet och outletköpcentrat Algarve Shopping ligger ca 15 minuters bilfärd från boendet

 

Från Salgados Beach Villas når man lätt ett flertal av banorna i golfpaketet. Salgados ligger alldeles invid boendet. Till trevliga och populära Silves är det blott 25 minuters körning. De mycket trevliga och lättpromenerade tvillingbanorna Alamos och Morgado (där Europatouren spelats) ligger ca en halvtimmes körning åt nordväst. Även till Vila Sol i Vilamoura tar det ca 30 minuter.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Från boendet når man lätt och snabbt ett flertal av banorna i golfpaketet, och ingen bana ligger längre bort är trekvart med bil. Alla har de sina egenheter och charm, inte bara vad gäller banlayout och scorekort, utan även vad gäller klubbhus, restaurang och faciliteter. testa runt och hitta just dina/era favoriter!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
SPA med inomhuspool, gym och bastu
Städning var 7e dag
500m till matbutik
Garage under byggnaden
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 2,5km
Restauranger Ja, finns på hotellet
Reception Öppen 24 timmar
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja

Boende och golfbanor


 

Vida Mar

Vidamar Resort Villas Algarve, Guia-Albufeira, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 3o April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.