Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Tavira Downtown

 

 

Boende mitt i Taviras stadskärna!

 

Detta trevliga boende ligger mitt i Taviras centrum med sin vita bebyggelse och trevliga små gränder. På promenadavstånd finns den nya och gamla stadsdelen av Tavira med sina gemytliga butiker, restauranger och caféer. Staden är en av Algarves mest omtalade och populära resmål som charmar sina besökare med sitt behagliga lugn och trevliga folkliv året runt.

 

Lägenheterna på Tavira Downtown – obs, begränsat antal – har mycket hög standard och ligger runt ett trevligt och lugnt poolområde. Lägenheterna har 2 sovrum och 2 badrum, stort vardagsrum och fullt utrustat kök. Alla lägenheter har loftentré och samtliga lägenheter har bra Wi-Fi och internationella TV kanaler. Parkering finns i garage under byggnaden.

 

Taviras fantastiska saluhall ligger på ett par minuters gångavstånd, med nyfångad fisk, lokala slaktare och närodlad frukt & grönt. Promenadstråket längs floden är mycket trevligt och kantad av små caféer och krogar för alla smakriktningar. Avnjut valfri dryck längs flodkanten och se floden Gilão – mynnar ut i Atlanten här – stiga och sjunka i takt med tidvattnet.

 

Tredje lördagen i månaden äger stadens marknad rum där man kan se och köpa allt från levande flygfän till lokalt hantverk och, så klart, krimskrams. Missa inte denna begivenhet, och då framför allt inte den kolgrillade kycklingen som serveras med sallad och vin på de tillfälliga serveringar som ställs upp på marknadsplatsen. En upplevelse!

 

>
>

Till ‘hemmaklubben’ Benamor Golf – där vi har dagliga starttider, veckovisa tävlingar och härligt umgänge på 19:e – tar det bara ca tio minuter med bil. Ytterligare några minuter och man är på de högklassiga tvillingbanorna Quinta da Ría och Quinta da Cima som varit värd för den europeiska Seniortouren flera gånger. På en dryg halvtimme når man också den utmananade och natursköna pärlorna Quinta do Vale och Castro Marim nära gränsen. På den spanska sidan ligger finfina Costa Esuri, Isla Canela med flera.

 

Vårt unika golfpaket Östra Algarve – Blandad Golf innebär spel på sju olika golfbanor längs kusten. För spel även på våra 7 banor i Västra Spanien kan vouchers bytas eller köpas till av er Golfvärd!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Observera att denna begränsning enbart avser rundor bokade i Gästportalen – bokning av rundor direkt med banorna/klubbarna görs helt fritt. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 15e dag.
500m till Saluhall
Garage under byggnaden
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum och sovrum
Hiss Ja
Balkong Ja, med bord och stolar. Markplanslägenheter har endast uteplats.
Restaurang Ja, finns flera inom gångavstånd
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffekokare Ja

 

Boende och golfbanor


 

Tavira Downtown

R. Detrás dos Álamos 19, 8800-421 Tavira, Portugal

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Costa Esuri Golf Club

Costa Esuri Golf Club H2O, Avda. Juand Pablo II, Ayamonte, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta da Ria/Cima Golf Club

Quinta da Ria Golf Club

Benamor Golf Club

Benamor Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Resort, Golfe e Urbanizações Vale do Odiana – Sucursal Eiras da Achada, Castro Marim, Portugal

Priser säsongen 2018/2019


 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se