Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Vila das Lagoas, Salgados

 

Nytt exklusivt lägenhetsboende vid Salgados golfbana!

 

Vila das Lagoas ligger ett stenkast från Salgados populära och lättpromenerade golfbana och man går till klubbhuset på bara några minuter. Till den flera kilometer långa sandstranden Praia dos Salgados är det bara ca 500 meter.

 

Här bor ni i våra ljusa, moderna och rymliga självhushållslägeheter med välutrustat kök, generösa balkonger och stora fönster. Boendet ligger inbäddat i ett lummigt område med vackra trädgårdar och grönområden med oliv- och palmträd. Lägenheterna har 2 sovrum + 2 badrum och är utformade med modern och bekväm inredning för att uppfylla högt ställda kvalitetskrav. Givetvis är alla lägenheter utrustade med bra wi-fi och platt-TV med internationella TV-kanaler.

 

Området runt Salgados har mycket att erbjuda i utflyktsväg. Djurparken ZooMarine med sin hisnande delfinshow är värt ett besök, och missa inte heller den världsberömda sandskulpturutställningen i Pera. För den historiskt intresserade är Capela dos Ossos i Alcantarilha, med sin interiör av människoben och dödskallar, ett mycket intressant besök. Till detta kommer de vidsträckta sandstränderna och båtturer för delfinspaning – har man tur kan man även se späckhuggare på sin färd mellan Atlanten och Medelhavet.

 

Besök och strosa runt i de gamla stadsdelarna i Albufeira ( ca 20 minuters körning) som charmar med sina små gator och smultronställen till restauranger, caféer och barer. Västerut har man pittoreska Armação de Pêra (ca 10 min) med sin lugna atmosfär och trevliga folkliv. Dagens fisk – Catch of the Day – finns mest överallt och bjuder så gott som alltid på en hisnande gourmetupplevelse.

>
>

Våra Gäster på Vilas das Lagoas har fri tillgång till områdets utomhuspooler och mot en kostnad till SPA-avdelningen med jacuzzi, bastu och ångbad. Även tennisbanor finns att tillgå. På det närliggande NAU-hotellet finns två restauranger och i närområdet finns flera traditionella portugisiska restauranger med den välkända restaurangen Museu dos Salgados som flaggskepp – får inte missas! En mindre Supermarket finns i närområdet och outletköpcentrat Algarve Shopping ligger ca 15 minuters bilfärd från boendet.

 

Från Vila das Lagoas når man lätt ett flertal av banorna i golfpaketet. Till Salgados 1:a tee promenerar ni från lägenheten på 5 minuter.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Från boendet når man lätt och snabbt ett flertal av banorna i golfpaketet, och ingen bana ligger längre bort är trekvart med bil. Alla har de sina egenheter och charm, inte bara vad gäller banlayout och scorekort, utan även vad gäller klubbhus, restaurang och faciliteter. testa runt och hitta just dina/era favoriter!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Kostnadsfritt Wi-Fi
Internationella TV-kanaler
Flera utomhuspool, SPA med jacuzzi och bastu
Var 7:e dag, med byte av sängkläder och handdukar
500 meter till matbutik
Parkering ingår
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 2,5 km
Restauranger Ja, finns flera i närområdet
Reception Öppen 24 timmar
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja

 

Boende och golfbanor


 

Vilas das Lagoas

Salgados Vila das Lagoas Apartments, Rua da Boca da Alagoa, Albufeira, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Morgado da Lameira, Alcantarilha, Portugal

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.