Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Vista Marina, Portimão   

 

Bo perfekt i Portimão på det populära lägenhetshotellet Vista Marina!

 

Oj, vad glada vi är att åter ha stamgästklassikern Vista Marina tillbaka i programmet! Boendet har under ’pandemipausen’ renoverats och uppgraderat och de stora ljusa lägenheterna med 1 sovrum nu uppfräschade.

 

Här finns allt vad man behöver för en härlig tid i Portimão. Vista Marina har varit ett av våra populäraste och mest prisvärda boenden under många år. Många är de gäster som återkommer till Vista Marina år efter år.  Boendet ligger vackert där floden Arade möter Atlanten och det är promenadavstånd längs floden till alla restauranger, caféer och barer i den gamla stadsdelen i Portimão.

 

Vista Marina har mycket stora och ljusa lägenheter med ett sovrum, ett badrum, stort vardagsrum, välutrustat kök samt stor balkong. I vardagsrummet finns en trevlig sittgrupp med bäddsoffa. Köket har tvätt- och diskmaskin, kyl och frys och är väl lämpat för en trevlig longstay. Alla lägenheter har fri utsikt över floden Arade, den lilla fiskebyn Ferragudo och skymt av Atlanten.

 

Vista Marina erbjuder en nyrenoverad inomhuspool och ett fräscht gym på bottenplan, som är öppna året runt. Dessa faciliteter är tillgängliga för våra gäster och utgör det perfekta sättet att koppla av och ta hand om kroppen efter en intensiv dag på banan. Användning av pool och gym medför en mindre kostnad; se under Bra att veta för mer information.

 

Stranden Praia da Rocha är känd som Algarves finaste och bredaste strand med trä däckad strandpromenad. Stranden, som ligger i lä, ligger på ca 10–15 minuters promenadavstånd från boendet. Ett stort grönområde finns runt hotellets pool.

>
>

I Portimão finns en härlig saluhall (mercado), flera varuhus samt köpcentret Aqua. På huvudgatan ovanför Praia da Rocha ligger det välkända ”Casino Algarve” med shower och konserter. Besök även muséet som ligger inrymt i den gamla sardinfabriken som berättar om hur arbetet med rensning och packning av denna ’nationalprodukt’ gick till.

 

Vista Marina har mycket stora och ljusa lägenheter (83 kvm) med ett sovrum, ett badrum, stort vardagsrum, välutrustat kök samt stor balkong. I vardagsrummet finns en trevlig sittgrupp med bäddsoffa. Wi-Fi och internationella TV-kanaler finns i lägenheterna. Köket har tvätt- och diskmaskin, kyl och frys och är väl lämpat för en trevlig longstay.

 

Från Portimão når man lätt många av banorna i golfpaketet. Allra närmast har man den trevliga Alto och klassiska Penina, bägge inom 15-20 minuters körning. Övriga banor når man inom 30-45 minuter med bil.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Från boendet når man lätt och snabbt ett flertal av banorna i golfpaketet, och ingen bana ligger längre bort är trekvart med bil. Alla har de sina egenheter och charm, inte bara vad gäller banlayout och scorekort, utan även vad gäller klubbhus, restaurang och faciliteter. testa runt och hitta just dina/era favoriter!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Snabbt Wi-fi
TV
Städning var 7:e dag
150m till matbutik
Garage under byggnaden
Uppvärmd inomhuspool
Gym
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, med bord och stolar
Städning Ja, städning var 7:e dag
Avstånd centrum 500m
Restauranger Ja, finns flera i närheten
Hiss Ja, till samtliga lägenher
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Portabel, kan beställas utan kostnad
Spis Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja

Boende och golfbanor


 

Vista Marina

Vista Marina, Rua do Oceano Índico, Portimão, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Morgado da Lameira, Alcantarilha, Portugal

Bilder och klipp


 

OBS. Vista Marina har uppgraderat sin internetlösning – snabbt och bra Wi-Fi finns nu i samtliga lägenheter.

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 3o April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.