Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Islantilla

 

Trivsamt, bekvämt och lyxigt boende med golf och folkliv runt hörnet!

 

The Residences Islantilla Apartments, kort och gott Islantilla, är en modern och mycket trevlig resort med ljusa fina lägenheter, fullt utrustade för självhushåll. Lägenheterna är tre rums lägenheter med stort vardagsrum, 2 fina sovrum och 1 stort badrum. Köket är komplett utrustat och lägenheten har även en balkong. Lägenheterna är utrustade med sköna sängar med ekologiska bäddmadrasser. Alla lägenheter har dessutom ”safety-box”.

 

Denna populära resort är mycket trivsam med två trevliga restauranger och den populära baren ”The Blue Bar”. Våra Gäster har fri tillgång till hotellets SPA-anäggning med uppvärmd inomhuspool, jacuzzi & gym – allt för en perfekt avkoppling efter dagens golfrunda. Anläggningens utomhuspool däremot är inte att räkna med under vintermånaderna november till mars.

 

Hotellet ligger ett stenkast från Islantilla Golf som med sina 27 hål bjuder på fin variation. Det är bara ett par minuter till byn Islantillas lilla centrum, och ned till La Antilla – där det finns ett flertal trevliga restauranger och caféer längs med den fina sandstranden – promenerar man på 15-20 minuter (1.7 km).

 

Islantilla ligger alldeles  nära det vackra och ekologiskt intressanta naturreservatet Doñana – en av Europas viktigaste platser för migrerande fåglar mellan Europa och Afrika – vilket absolut är värt ett besök. Kulturstaden Sevilla – med sin fantastiska stadsbild, sin flamenco och ett oräkneligt antal tapasrestauranger som anses vara det bästa i världen – ligger ca 1½ timme österut på bra väg (13 mil).

 

>
>

Till den gemytliga gränsstaden  Ayamonte med sitt sjudande folkliv och rikliga restaurangutbud  tar det bara 25 minuter. Därifrån kan man ta färjan – fram till 1992 då A22-bron byggdes den enda vägen – över till Portugal och systerstaden Vila Real do Santo António. Med bil tar det endast en kvart till Castro Marim respektive ca 20 minuter till Tavira i Portugal.

 

En trevlig lunchutflykt efter golfen föreslås till de olika restaurangerna nere i den lilla kuststaden Islantilla där är man äter sin lunch nästan nere vid strandkanten. Även Islantilla Golf’s klubbhus och golfhotell har bägge trevliga restauranger , ca 400 meter från boendet. Missa inte heller att besöka Isla Cristina (8 km) med en intressant fiskauktion och många bra fiskrestauranger.

 

Vårt unika golfpaket Västra Spanien – Blandad Golf innebär spel på tio olika golfbanor längs Costa de la Luz och in i Portugal, med varierande karaktär, längd och känsla. Till ‘hemmabanan’ Islantilla är det bara några hundra meter och övriga banor ligger samtliga inom en halvtimmes körning på bra vägar. För spel även på våra övriga 5 banor i Östra Algarve kan vouchers bytas (mot pristillägg) eller köpas till av er Golfvärd!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till tävling görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den portugisiska sidan. I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster på Costa de la Luz vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
SPA med inomhuspool / utomhuspool och stort gym. Måste förbokas.
Städning var 7:e dag
2km till matbutik
Parkering under lägenheterna
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum Cirka 5 minuters körning
Restauranger Ja, finns på hotellet samt flera i närheten
Hiss Ja, till samtliga lägenheter från garaget
SafetyBox Ja
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja
Vattenkokare Ja
Brödrost Ja
Hårtork Ja

Boende och golfbanor


 

AMA aparthotell, Islantilla

AMA aparthotell, Islantilla

Islantilla Golf Club

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

Monacilla Golf Club

Monacilla Golf Club

Bellavista Golf Club

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil Golf Club

Nuevo Portil Golf Club

El Rompido Golf Club

El Rompido Golf Club

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Isla Canela Links

Valle Guadiana Links by Isla Canela, Avenida Juan Pablo II, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.
Observera att det tillkommer ett tillägg under påskveckan.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.