Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Playa Sancti Petri Village Nyhet!

 

Väl utvalda och rymliga lägenheter i Sancti Petri området!

 

Vi kan nu presentera vårt nya ”Village boende” i det populära området Sancti Petri beläget i sydvästra Spanien. PT Golfs handplockade lägenheter i olika byggnader i Sancti Petri området är ett trevligt ”Village boende”. Alla lägenheterna har två sovrum och ett badrum.

 

Lägenheterna är ljusa och fina och utrustade med spis, ugn, tvättmaskin och diskmaskin i köken.

 

Vårt nya ” Village boende” har närhet till det mesta. Promenadavstånd till den välkända La Barossa-stranden, som sägs vara en av de finaste stränderna i Spanien, tack vare möjligheten till långa strandpromenader, sin mjuka sand, behaglig vattentemperatur och sin långgrunda badstrand. Här finns en rad tapasbarer, fiskrestauranger och caféer och solnedgångarna är spektakulära, ofta fångade på bild av konstnärer. Ett stenkast från stranden ligger Sancti Petri’s huvudgata där utbudet av tapasbarer, restauranger, glassbarer och caféer är stort, bara att välja.

 

Närliggande spanska byn Chiclana med sina 84 000 invånare är en traditionell andalusisk stad med små torg och gränder. Här finns det mängder av mysiga platser att avnjuta den lokalproducerade maten. Chiclana är också berömt för sina viner med ett antal bodegas att upptäcka.

 

Till Cádiz, den anrika storstaden på Andalusien’s Atlantkust, är det cirka två mil. Staden är den äldsta i Europa som varit bebodd oavbrutet. Cádiz pittoreska kullerstensgator, stenbyggnader och historiska arv gör den till ett självklart utflyktsmål. Grundad redan omkring 1100 f.Kr. är detta en av världens äldsta sjöstäder, och det var också från Cadiz hamn som Columbus påbörjade sin Amerikaresa. Idag har Cadiz ca 120 000 invånare (med förorter 650 000).

 

Det gamla fiskesamhället Conil de la Frontera ligger cirka 25 min med bil från vårt nya boende. På senare år har Conil blivit ett alltmer populärt resmål, medan man lyckats behålla den autentiska spanska bykänslan.

 

Missa inte heller ett besök till Jerez de la Frontera, sherryns ursprung, var med på sherryprovning, besök gamla stan och upplev ”horse show” på Kungliga Ridskolan.

>
>

Vi bokar er hyrbil för uttag och återlämning på Málaga flygplats. Körningen till Playa Sancti Petri är en naturupplevelse och tar 2½ timme längs medelhavskusten söderut ner till Algeciras och sedan genom nationalparken Los Alcornocales över till Costa de la Luz. Den lite slingrigare och natursköna inlandsvägen genom Andalusiens kuperade landskap tar ca 3 timmar och frestar med trevliga fika- eller matstopp i någon av alla de autentiska byarna längs denna rutt. Lite längre att köra från flygplatsen kanske, men en härlig naturupplevelse i sig. Naturligtvis kan hyrbilen även bokas för uttag och återlämning på Faro flygplats om så önskas – körtid ca 3½ timme på bra motorväg.

 

Vårt unika golfpaket Västra Spanien – Cádiz ger valfritt spel på åtta golfbanor med varierande karaktär, längd och känsla längs denna vackra del av Costa de la Luz. Till 36-hålsanläggningen Club de Golf Novo Sancti Petri är det bara 5 minuters körning och till Sancti Petri Hills Golf, La Estancia Golf och Campano Golf cirka 15 minuter med bil.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster, vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner. Tävlingsanmälan görs i Gästportalen där man kan förboka upp till 10 rundor (eget spel samt tävlingar) hemifrån, medan resterande bokas på plats enligt principen ‘spela en, boka en’.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool - öppen från maj till september
Städning ingår ej - enklare städutrustning finns
4km till matbutik
Parkering utanför boendet
Visa alla
Air-condition I de flesta lägenheter
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 800m
Restauranger Ja, flera inom gångavstånd
Reception Nej
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja, 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja, svensk filterbryggare

Boende och golfbanor


 

Playa Sancti Petri

C. Maracaibo, 1A, 11139 Chiclana de la Frontera, Cádiz, Spain

Novo Sancti Petri

Club de Golf Novo Sancti Petri, Chiclana de la Frontera, Spanien

Sancti Petri Hills Golf

Sancti Petri Hills Golf, Chiclana de la Frontera, Spanien

Campano Golf

Club de Golf Campano, N-340, Chiclana de la Frontera, Spanien

La Estancia Golf

Golf La Estancia, Camino Colada de Fuente Amarga, Chiclana de la Frontera, Spanien

Fairplay Golf Resort

Fairplay Golf & Spa Resort, Calle la Torre, Benalup-Casas Viejas, Spanien

Villanueva Golf

Villa Nueva Golf Resort, Avenida Vía Augusta, Spanien

Montenmedio Golf

Montenmedio Golf & Country Club, N-340, Vejer de la Frontera, Spanien

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.