Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Cabanas Palms

 

Vårt boende närmast ’hemmaklubben’ Benamor!

 

På Cabanas Palms bor man bara en kort promenad från Benamor Golf, vår ’hemmaklubb’ i Östra Algarve. På banan har PT Golf-gäster fri förvaring av bagar och vagnar i vår egen, ändamålsenliga förvaringsbod. Lägenheterna är ljusa och fina med alla bekvämligheter för en lyckad longstayvistelse.

 

På Palms har vi främst lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum, men det finns även ett begränsat antal penthouselägenheter med takterrass. Området har utomhuspool som är en naturlig och trevlig samlingsplats för våra Gäster.

 

Utflyktsmålen i området är många och varierande. Strosa i historiska Tavira, åk vilse på småvägarna i de fantastiska böljande kullarna några kilometer norrut från kusten, besök gränsstaden Vila Real de Santo António med sin spanska tvilling Ayamonte en kort båttur över floden, eller varför inte spendera en kväll i Monte Gordo och avsluta med att pröva lyckan på stadens casino… Missa inte heller en tur upp efter gränsfloden Guadiana – med flodbåt från Vila real eller med bil längs den slingrande landsvägen – upp till den fantastiska byn Alcoutim.

>
>

Från Cabanas har man ’nära till allt’. Till mysiga, historiska Tavira är det bara fem minuters bilkörning och till Spanien cirka en halvtimme. Kuststräckan från Cabanas österut mot spanska gränsen är ett långt koppel av fantastiska sandstränder vilka alla nås smidigt med bil via kustvägen N-125. Motorvägen A22 – Via de Infante – når man smidigt via Tavira eller Monte Gordo för resor längs Algarvekusten och in i Spanien.

 

I Cabanas har man verkligen golfen runt hörnet. Till ’hemmaklubben’ Benamor – där vi har dagliga starttider, veckovisa tävlingar och härligt umgänge på 19:e – är det bara 5 minuter. De fantastiska tvillingbanorna Quinta da Ría och Quinta da Cima når man på 10 minuter. Inom en halvtimme är man också på den utmanande pärlan Quinta do Vale och den bäljande natursköna Castro Marim nära gränsen.

 

På andra sidan bron över gränsfloden Guadiana finns våra spanska banor Isla Canela Old Course, Valle Guadiana Links, El Rompido med flera – samtliga inom en timmes körning från Cabanas.

 

Vår unika Voucher Östra Algarve inkluderar Quinta da Ria och Quinta da Cima. Benamor, Castro Marim, Quinta do Vale och våra 8 banor i Västra Spanien. Observera att fri golfbil ingår i denna voucher på de något kuperade Castro Marim och Quinta do Vale.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst välkomnas ni av vår golfvärd som ger er era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning ingår ej - städutrustning finns
600m till matbutik
Parkering utanför byggnaden
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum och sovrum
Hiss Ja
Balkong alt. takterrass Ja, med bord och stolar
Restaurang Ja, finns flera inom gångavstånd
Avstånd stranden Cirka 15min gångavstånd till strandpromenaden
Reception Nej
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja gasspis med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja

Boende och golfbanor


 

Cabanas Palms

R. da Banda Musical de Tavira 3, 8800-052, Portugal

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Valle Guadiana Links

Valle Guadiana Links by Isla Canela, Avenida Juan Pablo II, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta da Ria Golf Club

Quinta da Ria Golf Club

Benamor Golf Club

Benamor Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Resort, Golfe e Urbanizações Vale do Odiana – Sucursal Eiras da Achada, Castro Marim, Portugal

Islantilla Golf

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

El Rompido

El Rompido Golf, Av. Playas de Cartaya, El Rompido, Spanien

Bellavista

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

La Monacilla

La Monacilla Golf, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil

Golf Nuevo Portil, Nuevo Portil, Spanien

Priser säsongen 2022/2023


 

Tidsperiod: 15 September – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.