Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Cabanas Palms

 

Vårt boende närmast ‘hemmaklubben’ Benamor!

 

På Cabanas Palms bor man bara en kort promenad från Benamor Golf, vår ‘hemmaklubb’ i Östra Algarve. På banan har PT Golf-gäster fri förvaring av bagar och vagnar i vår egen, ändamålsenliga förvaringsbod. Lägenheterna är ljusa och fina med alla bekvämligheter för en lyckad longstayvistelse.

 

På Palms har vi främst lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum, men det finns även ett begränsat antal penthouselägenheter med takterrass. Området har utomhuspool som är en naturlig och trevlig samlingsplats för våra Gäster.

 

Utflyktsmålen i området är många och varierande. Strosa i historiska Tavira, åk vilse på småvägarna i de fantastiska böljande kullarna några kilometer norrut från kusten, besök gränsstaden Vila Real de Santo António med sin spanska tvilling Ayamonte en kort båttur över floden, eller varför inte spendera en kväll i Monte Gordo och avsluta med att pröva lyckan på stadens casino… Missa inte heller en tur upp efter gränsfloden Guadiana – med flodbåt från Vila real eller med bil längs den slingrande landsvägen – upp till den fantastiska byn Alcoutim.

 

>
>

Från Cabanas har man ‘nära till allt’. Till mysiga, historiska Tavira är det knappa 10 minuters bilkörning och till Spanien cirka en halvtimme. Kuststräckan från Cabanas österut mot spanska gränsen är ett långt koppel av fantastiska sandstränder vilka alla nås smidigt med bil via kustvägen N-125. Motorvägen A22 – Via de Infante – når man smidigt via Tavira eller Monte Gordo för resor längs Algarvekusten och in i Spanien.

 

I Cabanas har man verkligen golfen runt hörnet. Till ‘hemmaklubben’ Benamor – där vi har dagliga starttider, veckovisa tävlingar och härligt umgänge på 19:e – är det bara en kort promenad. De fantastiska tvillingbanorna Quinta da Ría och Quinta da Cima når man på 5-10 minuter. På ca en halvtimme når man också den utmananade pärlan Quinta do Vale och den kuperade natursköna Castro Marim nära gränsen, liksom våra spanska banor Costa Esuri, Isla Canela, Islantilla med flera.

 

Vårt unika golfpaket Östra Algarve – Blandad Golf innebär spel på sju olika golfbanor längs kusten. För spel även på våra 7 banor i Västra Spanien kan vouchers bytas eller köpas till av er Golfvärd!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Observera att denna begränsning enbart avser rundor bokade i Gästportalen – bokning av rundor direkt med banorna/klubbarna görs helt fritt. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 15:e i dag
600m till matbutik
Parkering utanför byggnaden
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum och sovrum
Hiss Ja
Balkong alt. takterrass Ja, med bord och stolar
Restaurang Ja, finns flera inom gångavstånd
Avstånd stranden Cirka 15min gångavstånd till strandpromenaden
Reception Nej
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja gasspis med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffekokare Ja

Boende och golfbanor


 

Cabanas Palms

Cabanas Golf, Portugal

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Costa Esuri Golf Club

Costa Esuri Golf Club H2O, Avda. Juand Pablo II, Ayamonte, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta da Ria Golf Club

Quinta da Ria Golf Club

Benamor Golf Club

Benamor Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Resort, Golfe e Urbanizações Vale do Odiana – Sucursal Eiras da Achada, Castro Marim, Portugal

Priser säsongen 2018/2019


 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se