Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Lissabon-området

 

Kombinera golf och avkoppling i Estoril/Cascais eller Montijo och Sesimbra med Lissabons storslagna arkitektur och karakteristiska utbud av kultur, restauranger och folkliv.

 

Hotel Estoril Eden

Toppgolf, trivsel och havsutsikt!

 

Här bor man 200 meter från den fantastiska strandpromenaden mellan Estoril och Cascais. Eden är det perfeka boendet för er som vill kombinera bekvämlighet och havsutsikt med närheten till folkliv, restauranger, caféer och barer i fashionabla Cascais och klassiska Estoril.

Trevliga studios med alla bekvämligheter och frukostbuffé. Goflpaket med spel på de klassiska banorna Estoril, Belas och Quinta da Marinha.

 

Sesimbra Beach & Spa Hotell

Spektakulärt hotellboende med utsikt över Atlanten!

 

Bara 45 min söder om Lissabons flygplats ligger Sesimbra Beach & Spa hotell. På detta fyrstjärniga hotell bor ni i moderna, rymliga och ljusa rum, alla med utsikt över havet. Våra Gäster har fri tillgång till inomhuspoolen, SPA med gym samt Jacuzzi. Stor frukostbuffé ingår!

Golfen spelas valfritt med vårt golfpaket på 6 olika golfbanor i området.

 

Montijo -Alcochete – Lissabon

Hotellboende i Montijo med golf och utflykter till Lissabon!

 

På den södra stranden av floden Tejo, och med Lissabon på den norra sidan floden, ligger den lilla staden Montijo. Detta är ett specialpaket för er som önskar upptäcka Lissabon och samtidigt spela ett antal golfrundor under besöket. På plats finns vår golf- och turistvärdinna, som ansvarar för ert utflyktsprogram i området.

Golfen spelas valfritt med vårt golfpaket på 6 olika golfbanor i området.

 

Bom Sucesso

Designboende med en fantastisk golfbana utanför dörren!

 

5-stjärniga boende vid Óbidoslagunen. Här bor man i eleganta och sofistikerade lägenheter. Alla med en unik design och personliga karaktär, och på gångavstånd till utomhuspoolen, klubbhuset och resortens 18-håls golfbana Guardian Bom Sucesso Golf.

Golfpaket med spel på de Guardian Bom Sucesso Golf, Praia del Rey, West Cliff, Royal Obidos, Campo Real.

 

Estoril
13°
20°
Tors
19°
Fre
18°
Lör
Väder från OpenWeatherMap

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se