Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Palacio, Estoril

 

Känn historiens vingslag på detta lyxiga femstjärniga hotell!

 

Hotell Palacio byggdes 1930 och har under åren kontinuerligt renoverats och förnyats till ett modernt lyxhotell. Palacio har genom historien varit en favorit bland kungligheter, filmstjärnor och spioner och det var här, sägs det, som Ian Fleming skapade James Bond. Och det var här Bond-filmen I Hennes Majestäts Hemliga Tjänst spelades in.

 

Palacio ligger mycket centralt i Estoril, denna klassiska och fashionabla förort till Lissabon. Det är bara 300 meter till den fina sandstranden med sin strandpromenad som sträcker sig hela vägen från Estoril till Cascais. 300 meter åt andra hållet ligger Estoril Casino – Europas största och på promenadavstånd har man flera av Estorils bättre restauranger som serverar utmärkta fisk- och kötträtter.

 

På Palacio bor man riktigt lyxigt i magnifika rum och dagen startas i stil med Palacio’s storslagna frukostbuffé i den klassiska matsalen med utsikt mot hotellets pool och trädgård. Palacio’s välkända SPA-avdelning – Banyana Tree – med massagepooler, strömmande simbassäng, relaxavdelning, bastu, osv står till våra Gästers förfogande. Shuttle bus till Estoril Golf Club går alla dagar i veckan (tar ca 5 minuter).

 

Och, bara fem minuter från hotellet går kusttåget in till fantastiska Lissabon med sin historia, sin kulturscen och alla museer, restauranger och upplevelser. Tågresan tar ca en timme.

 

>
>

Bättre boende finns helt enkelt inte i Estoril. Med sin stora klassiska elegans, omtalade frukostbuffé och fri transfer till Estoril Golf är detta en vistelse utöver det vanliga. Vid ankomst till Palacio serveras dessutom en uppskattad välkomstdrink.

 

Dubbelrum ligger som standard orienterade mot ingången/parkeringen. Uppgradering kan göras till Superior (med utsikt mot trädgården, lägre våningsplan) respektive Superior Deluxe (högre upp mot trädgården och med havsutsikt).

 

Estoril GC, eller Clube de Golfe do Estoril som den egentligen heter, är en av Portugals äldsta klubbar. Banan anlades 1929 och klubben var en av urmedlemmarna i det portugisiska golfförbundet när det grundades 1949. Klubbhuset är en upplevelse utöver det vanliga – här känner man historiens vingslag i den välbevarade, klassiska atmosfären inramad av teak, den silverglänsande prissamlingen, klassiska skinnmöbler och spelbord i grön filt. Serveringen på 19:e hålet har en utsökt meny, uteservering med utsikt mot 18:e green samt pool.

 

Utomhuspoolen är uppvärmd från maj till oktober.

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhus och uppvärmd inomhuspool
Daglig städning
Bevakad parkering utanför huvudingången
Visa alla
Restaurang Ja, 2 restauranger på hotellet
Air-Condition Ja
Hiss Ja
Balkong Ja, i lägenheter Superior Deluxe (med havsutsikt)
Städning Ja, daglig städning

 Boende och golfbanor


 

Palácio Resort Estoril

Palácio Resort Estoril

Estoril Golf Club

Estoril Golf Club

Quinta da Marinha Golf Club

Quinta do Marinha Golf Club

Oitavos Dunes Golf Club

Golf Oitavos Dunes, Rua Refúgio, Cascais, Portugal

Penha Longa Golf Club

Penha Longa Golf Resort, Lisbon, Portugal

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på  7 dagars boende på Palacio Hotel i Estoril. OBS! Inklusive hyrbil & frukost!

 

Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar dubbelrum.

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.