Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

White Shells Beach     NYHET!

 

Exklusivt, nybyggt och superfräscht klassboende i Porches!

 

White Shells Beach Villas är ett alldeles nybyggt klassboende som färdigställdes 2021. Resorten består av 55 villas och är EKO-certifierad enligt BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) och ligger vackert och ombonat bara några minuters promenad från de vackra stränderna Praia Nova och Praia de Nossa Senhora da Rocha och den magnifika kustpromenaden. Till den mysiga lilla byn Armação de Pêra är det bara 4 km (knappt 10 minuters körning).

 

På resorten har man tillgång till både utomhus- och inomhuspool, gym samt SPA-avdelning med bastu och turkiskt bad – perfekt efter golfrundan eller utflykten. Boendet har reception dygnet runt och såväl restaurang som bar/lounge finns. Bilen parkerar man i det underjordiska garaget, där man tryggt kan lämna sin golfutrustning, och promenerar sedan omkring inne på resorten. Bilfritt, stillsamt och högsta ’mysfaktor’. Kort och gott ett boende av yppersta klass.

 

På White Shells Beach är lägenheterna ljusa, eleganta och väldisponerade med inredningsdetaljer av den kända ’svenskportugisiska’ designern Anna Westerlund. Det naturliga ljusinsläppet ger rymd och välbefinnande i det trevliga vardagsrummet i öppen planlösning och det mycket välutrustade köket med modern SMEG-utrustning. Lägenheterna ligger på markplan med uteplats och direkt access till resortens gemensamma område. Givetvis finns bra Wi-Fi samt stor modern platt-TV med internationella kanaler. Städning sker var 7:e dag, inklusive byten av sänglinnen och handdukar/badlakan.

 

>
>

Området kring de pittoreska byarna Porches och Armação de Pêra, alldeles vid Atlantens klippor och stränder, är ett fantastiskt resmål för besökare som önskar en lugn och tillbakalutad vistelse i en avslappnad och karaktäristisk miljö. Den lugna atmosfären omfamnar med trevliga små restauranger, caféer och barer där det bjuds nyfångad fisk, goda kötträtter samt närodlade grönsaker och frukt. Knappa 500 meter från boendet har man den härliga promenadvägen längs kusten som inbjuder till motion och njutning – läs mer om denna och fler vandringar i PT Golfnytt februari 2022.

 

Från White Shells Beach når man lätt många av banorna i golfpaketet. Till favoriterna Gramacho, Pinta, Silves och Salgados är det bara ca 15 minuters körning och samtliga övriga når man inom trekvart.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst välkomnas ni av vår golfvärd som ger er era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst Wi-Fi internet
Stor platt-TV med nternationella TV-kanaler
Utomhus- & inomhuspool, gym, SPA, bastu
Städning var 7:e dag (inkl. byte av sänglinnen & handdukar)
3 km
Underjordiskt garage
Visa alla
Air-condition Ja
Balkong/uteplats Ja
Avstånd centrum 3 km
Restauranger Ja, ca 1 km
Safebox Ja
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja
Hårtork

Boende och golfbanor


 

White Shells Beach

White Shell Beach Villas, Quinta Sra da Rocha, Porches, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Vale de Milho Golf

Vale de Milho Golf, Rua de Vale do Milho, Carvoeiro, Portugal

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Morgado da Lameira, Alcantarilha, Portugal

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.