Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Longstay

 

Longstay är vår absoluta paradgren. Det var här vi startade, och det är här vi har visat vägen på golfresemarknaden i snart femton år.

 

Vi är störst och vågar påstå bäst på Algarve i Portugal, vi finns ju även på Costa de la Luz i västra Spanien samt på nya destinationer på Costa del Sol och i Sydöstra Spanien.

 

Våra longstay paket innehåller 30 dagars boende plus samt med ert valda golfpaket. Våra boenden består av moderna självhushållslägenheter med sovrum, badrum, stort vardagsrum, välutrustat kök samt balkong. Även lägenheter med uteplats respektive takterrass finns att tillgå.

 

Detta upplägg är ”som hemma borta” och ger maximal frihet och flexibilitet. Laga mat och ät ’hemma’ själva eller tillsammans med gamla och nyfunna golfvänner. Blanda med restaurangbesök efter egen planering när andan faller på.

 

PT Golf’s paket är unika i sin bredd och flexibilitet. Vårt samarbete med ett mycket stort antal golfbanor utmed hela Algarvekusten i Portugal och utefter den spanska kusten gör att vi kan garantera en variationsrik, utmanande och aldrig långtråkig golfupplevelse. Starttider för eget spel såväl som för tävlingsdeltagande planerar ni och bokar upp till 8 veckor innan ankomst i vår unika Gästportal.

 

Som PT Golf gäster tar ni del av våra förbokade tidsblock och spelar med nya och gamla PT Golf-vänner.

 

Varmt välkomna!