Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Longstay

 

Longstay är vår absoluta paradgren. Det var här vi startade, och det är här vi har visat vägen på golfresemarknaden i snart tio år.

 

Vi är störst och – vågar vi påstå – bäst på Algarve, men finns även på Costa de la Luz i västra Spanien samt på Kanarieöarna. Nya destinationer för hösten är Costa del Sol i södra Spanien.

 

Våra longstaypaket innehåller 30 dagars boende samt ert valda golfpaket. Våra boenden består av moderna självhushållslägenheter med sovrum, badrum, stort vardagsrum, välutrustat kök samt balkong. Även lägenheter med uteplats respektive takterrass finns att tillgå.

 

Detta upplägg är ”som hemma borta” och ger maximal frihet och flexibilitet. Laga mat och ät ’hemma’ – själva eller med gamla och nyfunna golfvänner. Blanda och ge med café- och restaurangbesök efter egen planering och som andan faller på.

 

PT Golf’s golfpaket är unika i sin bredd och flexibilitet. Med samarbeten med över 30 banor utmed hela Algarvekusten kan vi garantera en variationsrik, utmanande och aldrig långtråkig golfupplevelse. Starttider för eget spel såväl som för tävlingsdeltagande planerar och bokar ni ert spel upp till fyra veckor innan ankomst i vår unika Gästportal. Som PT Golf-gäster tar ni del av våra förbokade tidsblock och spelar med nya och gamla PT Golf-vänner.

 

Varmt välkomna!