Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Quinta do Paraíso

 

Ett lugnt, praktiskt och komfortabelt boende i Carvoeiro!

 

Endast en kort bilresa (eller en 15 minuters promenad) från den charmiga kuststaden Carvoeiro med sina vita sandstränder och kristallklara vatten ligger vår fantastiska resort, Quinta do Paraíso. Perfekt placerad i Algarves hjärta, är Quinta do Paraíso ett mycket fint boende för dem som söker komfort, lugn och ro. Denna moariskinspirerade resort sträcker sig över 300 000 kvadratmeter mark och med dess kritvita byggnader, typiska algarvianska skorstenar och inredning av ljusa möbler och klinkergolv, skapar resorten en fridfull miljö att koppla av och njuta i.

 

På Quinta do Paraíso finns Trattoria Oliveira där du kan avnjuta medelhavs- och portugisiskinspirerade rätter tillagade med lokalt odlade råvaror. Vår gäster har rabatt på middagar i den här gemytliga, och vänliga restaurangen. Bara en kort tur med bilen ligger Carvoeiro – en lugn och charmig stad. Här finns ytterligare fler restauranger, caféer och barer där det bjuds nyfångad fisk, goda kötträtter samt närodlade grönsaker och frukt. I och kring Carvoeiro samlas och träffas många PT Golf-gäster vilket ger trivsel och avkoppling med nya och gamla golfvänner på våra tävlingar, mingel och middagar.

 

Våra lägenheter här genomgick nyligen en fullständig och smakfull renovering. De erbjuder en hemtrevlig, modern och bekväm atmosfär. När du kliver in genom dörren möts du av ett stort och öppet vardagsrum och matsal med ett fullt utrustat kök som har direkt tillgång till balkongen eller terrassen. Invid köket finns också en mindre tvättstuga med tvättmaskin, torkställning med mera. Sovrummet är utrustat med en dubbelsäng och ett eget badrum med dusch och i lägenheten finns ytterligare ett fullstort badrum med dusch. Det finns ytterligare ett litet rum med bäddsoffa och skrivbord – perfekt om man vill vara ifred en stund, eller använda för förvaring. Husen på Quinta do Paraíso i två plan och du kan välja mellan lägenhet en trappa upp med en liten balkong med bord och två stolar och lägenhet i markplan med en lite större altan. Utanför ytterdörren finns på de allra flesta lägenheter ett mindre bord med två stolar så man har tillgång till uteplats i två väderstreck.

 

Quinta do Paraíso är en gammal traditionell, portugisisk resort med tonvis av charm, vänlig atmosfär och prunkande grönska i varje vrå. Här är det lätt att trivas!

>
>

Exklusiva ’extras’ för PT Golf-gäster boende på Quinta do Paraíso:

20% rabatt på gym och ångbastu på tennisklubben. Här finns även en trevlig lunch-/ snackrestaurang som är öppen dagtid

20% rabatt på hyra av tennis-/padelbana.

20% rabatt på green fee på den fina och utmanande niohålsbanan Vale do Milho – ca 10 minuters körning från boendet

10% rabatt vid middag på den gemytliga toppenrestaurangen Trattoria Oliveira

 

Spännande utflyktsmål i närområdet finns det i princip obegränsat av. Bara några hundra meter öster om stadens centrum ligger Algar Seco, en imponerande grottbildning orsakad av Atlantens korrosion genom årtusendena. Ytterligare några kilometer österut får den grottintresserade sitt lystmäte vid Praia de Benagil vilka man kan besöka med båttur från den lilla byn Benagil. Dessa grottbildningar räknas som en av Europas främsta. Västerut är ett besök till pittoreska Ferragudo att rekommendera, och vill man ha en dos av ’storstadens puls’ rekommenderas ett besök till Portimão med sitt breda restaurang- och kulturutbud.

Från Quinta do Paraíso når man lätt många av banorna i golfpaketet. Till favoriterna Gramacho och Pinta är det bara 5 minuters körning och till likaledes populära Silves tar det blott en kvart. De mycket trevliga och lättpromenerade tvillingbanorna Alamos och Morgado (där Europatouren spelats) ligger ca 25 minuters körning åt nordväst..

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst Wi-Fi
TV med Internationella TV-kanaler
Utomhuspool (ej uppvärmd)
Städning var 7:e dag (inkl. byte av sänglinnen & handdukar)
2 km
Gratis parkering i närheten av lägenhet
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum och sovrum
Balkong eller uteplats Ja
Avstånd centrum 2 km
Restauranger Ja, ca 1 km
Safebox Ja
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja (ej filter)
Vattenkokare Ja
Brödrost Ja
Hårtork Ja
Strykjärn Ja
Strykbräda Ja
Städning Lättare städning 1 gång/veckan
Byta handdukar, lakan Ja, 1 gång i veckan
Poolhanddukar Ingår ej

Boende och golfbanor


 

Quinta do Paraíso

QUINTA DO PARAISO, Quinta do Paraíso 19, 8400-558 Carvoeiro, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Vale de Milho Golf

Vale de Milho Golf, Rua de Vale do Milho, Carvoeiro, Portugal

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Morgado da Lameira, Alcantarilha, Portugal

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.