Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Isla Canela Golf Apartments

 

Toppmodernt och superfräscht boende alldeles invid golfbanan!.

 

Isla Canela Golf ligger – som namnet antyder – alldeles invid golfbanan Isla Canela Old Course och flera lägenheter har utsikt över banans femte hål. Lägenheterna är toppmoderna och färdigställdes under våren 2017. Stora, rymliga och smakfullt inredda med två sovrum och 2 badrum. Givetvis med fullt utrustat kök, bra Wi-Fi och internationella TV-kanaler. Ett mycket lugnt och trevligt boende med golfkänsla dygnet runt!

 

Under sen höst och vintersäsong är inte alla restauranger öppna men den gemytliga staden Ayamonte, 7 minuter bort, sjuder av liv! Därifrån kan man ta färjan – fram till 1992 då A22-bron byggdes den enda vägen – över till Portugal och systerstaden Vila Real do Santo António. Med bil tar det endast en kvart till Castro Marim respektive ca 20 minuter till Tavira i Portugal.

 

En trevlig lunchutflykt efter golfen föreslås till restaurangerna nere i Isla Canela där man äter sin lunch vid stranden. Isla Canelas klubbhus har en mycket trevlig restauranger med bra mat och dryck på sitt härliga 19:e hål. Missa inte heller att besöka den lilla pärlan Punta del Moral (6 km/10 min) med sina härliga små fisk- och tapasrestauranger alldeles vid vattnet.

>
>

Vårt unika golfpaket Västra Spanien – Blandad Golf innebär spel på tio olika golfbanor längs Costa de la Luz och in i Portugal, med varierande karaktär, längd och känsla. Till ‘hemmabanan’ Isla Canela – där man som boende på Isla Canela också kan välja Fri Golf – är det en bara några minuter och övriga banor ligger samtliga inom en halvtimmes körning. För spel även på våra övriga 5 banor i Östra Algarve kan vouchers bytas (mot pristillägg) eller köpas till av er Golfvärd!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till tävling görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den portugisiska sidan.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster på Costa de la Luz vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Spanska TV-kanaler
Klubbhusets utomhuspool
Ingår ej, men städutrustning finns i lägenheten
1km till matbutik
Utomhusparkering med carport
Visa alla
Air-condition Air condition i vardagsrum och element alla rum
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum Cirka 10 minuters körning
Restauranger Ja, flera i närheten
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Nej
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja
Hårtork Ja

Boende och golfbanor


 

Isla Canela Golf Apartments

Isla Canela Golf Apartments, Spain

Islantilla Golf Club

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

Monacilla Golf Club

Monacilla Golf Club

Bellavista Golf Club

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil Golf Club

Nuevo Portil Golf Club

Isla Canela Links

Campo de Golf Isla Canela Links, Avenida Juan Pablo II, Ayamonte, Spanien

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

El Rompido

El Rompido Golf, Av. Playas de Cartaya, El Rompido, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.