Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Tavira Convento

 

Klassboende centralt i Tavira med över 500 års historia!

 

Convento das Bernardas är ett privat condominium med egen parkering centralt beläget i Tavira. Bara ett stenkast från Tavira’s fantastiska saluhall och med gångavstånd till stadens centrala delar med sitt utbud av mat, dryck och gemyt. Convento är det optimala valet för älskare av historia och konst.

 

Convento härstammar från tidigt 1500-tal då det grundades som kloster. 1890 omvandlades det till livsmedelsfabrik vilken var i drift till 60-talet. Det omarbetades och restaurerades av arkitekten Souto Moura till det högklassiga boende det idag är. Boendet har – på den magnifika innergården – två saltvattenpooler, varav den ena på hela 400 kvadratmeter.

 

Lägenheterna på Tavira Convento – obs, mycket begränsat antal – har alla hög standard och ligger i den klassiska byggnaden som omger poolområdet. De mycket smakfullt inredda lägenheterna har 2 sovrum och 2 badrum, stort vardagsrum, välutrustat kök, bra Wi-Fi och internationella TV kanaler. Samtliga lägenheter är duplex eller triplex, dvs med trappor inne mellan våningsplanen. Privat parkering finns i garage under byggnaden samt utanför på gården..

 

Alldeles utanför dörren har man här Tavira’s karakteristiska saltbäddar där den uråldriga saltskörden och -produktionen fortgår än idag. Detta rutnät av havsvattenbassänger som avdunstar i solen är också ett paradis för vadarfåglar, flamingos och andra vackra fågelarter. Ta chansen att bo i ett historiskt och mytomspunnet boende i den historiska och genuina staden Tavira.

>
>

Till ’hemmaklubben’ Benamor – där vi har dagliga starttider, veckovisa tävlingar och härligt umgänge på 19:e – är det bara 5 minuter. De fantastiska tvillingbanorna Quinta da Ría och Quinta da Cima når man på 10 minuter. Inom en halvtimme är man också på den utmanande pärlan Quinta do Vale och den bäljande natursköna Castro Marim nära gränsen.

 

På andra sidan bron över gränsfloden Guadiana finns våra spanska banor Isla Canela Old Course, Isla Canela Links, El Rompido med flera – samtliga inom en timmes körning från Cabanas.

Vår unika Voucher Östra Algarve inkluderar Quinta da Ria och Quinta da Cima. Benamor, Castro Marim, Quinta do Vale och våra 8 banor i Västra Spanien. Observera att fri golfbil ingår i denna voucher på de något kuperade Castro Marim och Quinta do Vale.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst välkomnas ni av vår golfvärd som ger er era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning ingår ej, städutrustning finns i lägenheten
600m till matbutik
Garage under byggnad
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum och sovrum
Hiss Ja, till samtliga lägenheter
Balkong Ja. Markplanslägenheter har endast uteplats.
Ja, finns flera inom gångavstånd
Reception Nej
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja

Boende och golfbanor


 

Tavira Convento

Convento das Bernardas Residence, Rua Arquiteto Eduardo Souto Moura, Tavira, Portugal

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Isla Canela Links

Valle Guadiana Links by Isla Canela, Avenida Juan Pablo II, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta da Ria Golf Club

Quinta da Ria Golf Club

Benamor Golf Club

Benamor Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Resort, Golfe e Urbanizações Vale do Odiana – Sucursal Eiras da Achada, Castro Marim, Portugal

Quinta da Cima

Quinta da Cima, Portugal

Islantilla Golf

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

El Rompido

El Rompido Golf, Av. Playas de Cartaya, El Rompido, Spanien

Bellavista

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

La Monacilla

La Monacilla Golf, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil

Golf Nuevo Portil, Nuevo Portil, Spanien

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.