Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Södra Spanien / Costa del Sol   NYHET!

 

Smeknamnet Costa del Golf säger egentligen allt. Res till Spaniens sydspets och njut av golfen, naturen, det milda klimatet och den världsberömda medehavsdieten.

Mirador Estepona Hills

Toppmodernt lägenhetsboende med vidunderlig utsikt.

 

Bo i superlyxiga och ljusa lägenheter på Mirador Estepona Hills, 20 minuter ovanför den fantastiska kuststaden Estepona – med en hisnande utsikt mot Medelhavet och de böljande bergssluttningarna.

På området finns tempererad utomhuspool, två åretruntöppna små caféer/barer samt en fantastisk fitnessanläggning med padel och gym. Gymmet liksom gruppträning (spinning, yoga och pilates) ingår och är kostnadsfritt för våra Gäster.

 

Estepona Miguel Ángel

Stadsboende 200m från strandpromenaden.

 

Estepona är en genuin andalusisk stad med ett bubblande gatuliv året runt, och centralt beläget i denna underbara kuststad  ligger lägenhetsboendet Estepona Miquel Ángel. I kvarteren runt omkring och längs den flera kilometer långa och välskötta strandpromenaden ligger oräkneliga caféer, barer och restauranger med ett brett utbud av allt från enkla tapas till gastronomiska höjdpunkter. Från boendet är det också nära till de mycket trevliga golfbanor som ingår i våra paket här.

 

Alcaidesa

På Europas sydspets.

 

Allra längst söderut på det spanska fastlandet, granne med Gibraltar, hittar vi Alcaidesa. Härnere på sydspetsen har det spelats Ryder Cup på Valderrama samt oräkneliga stortävlingar på emblematiska banor som Sotogrande, La Reserva och San Roque. Denna lugna resort vetter mot sydost med spektakulär utsikt mot Alcaidesa Heathlands elfte hål, mot havet, mot Afrika och Gibraltars karakteristiska berg.

 

Estepona
17°
19°
Tis
18°
Ons
20°
Tors
Väder från OpenWeatherMap

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se