Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Södra Spanien / Costa del Sol   NYHET!

 

Smeknamnet Costa del Golf säger egentligen allt. Res till vårt nyaste resmål och njut av golfen, naturen, det milda klimatet och den världsberömda medehavsdieten.

Alcaidesa

På Europas sydspets.

 

Allra längst söderut på det spanska fastlandet, granne med Gibraltar, hittar vi Alcaidesa. Härnere på sydspetsen har det spelats Ryder Cup på Valderrama samt oräkneliga stortävlingar på emblematiska banor som Sotogrande, La Reserva och San Roque. Denna lugna resort vetter mot sydost med spektakulär utsikt mot Alcaidesa Heathlands elfte hål, mot havet, mot Afrika och Gibraltars karakteristiska berg.

 

Casares del Mar

Boende vid medelhavets strand.

 

Då boendet praktiskt taget ligger på stranden kan man här förverkliga sin dröm om att bo i en lyxig lägenhet som vetter mot havet i hjärtat av Costa del Sol. På denna delen av kusten hittar man de pittoreska städerna och den aktive kan hitta flera alternativ för bergsvandring eller en tur på hästryggen. En vistelse fylld av bra golf, underbar mat, eviga solnedgångar, strandliv och ett enastående bergslandskap.

 

Estepona Miguel Ángel

Stadsboende 200m från strandpromenaden.

 

Estepona är en genuin andalusisk stad med ett bubblande gatuliv året runt, och centralt beläget i denna underbara kuststad  ligger lägenhetsboendet Estepona Miquel Ángel. I kvarteren runt omkring och längs den flera kilometer långa och välskötta strandpromenaden ligger oräkneliga caféer, barer och restauranger med ett brett utbud av allt från enkla tapas till gastronomiska höjdpunkter. Från boendet är det också nära till de mycket trevliga golfbanor som ingår i våra paket här.

 

Sotogrande
15°
17°
Ons
22°
Tors
18°
Fre
Väder från OpenWeatherMap

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se