Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Estepona Miguel Ángel   NYHET!

 

Fantastiskt stadsboende tvåhundra meter från strandpromenaden i underbara Estepona!

 

Centralt beläget i den härliga kuststaden Estepona ligger vårt toppenfina stadsboende Estepona Miquel Ángel. Här bor man med nära till allt – i kvarteren runt boendet finns oräkneliga caféer, barer och restauranger med ett brett utbud av allt från enkla tapas till gastronomiska höjdpunkter. Parkering har man i hotellets eget underjordiska garage tvärs över gatan. Vi har lägenheter både på Plaza Miguel Ángel och på Avenida Juan Carlos I (ett stenkast emellan), se kartbilden nedan.

 

Lägenheterna på Estepona Miguel Ángel  har ett eller två sovrum och och är inredda i praktisk och traditionell spansk stil. Lägenheterna har alla bekvämligheter såsom bra disk- och tvättmaskin, wifi och platt-TV i det rymliga och behagliga vardagsrummet. Köket är mycket välutrustat för självhushåll, komplett med kyl/frys, ugn, mikro, kaffemaskin och rikligt med porslin, bestick och husgeråd.

 

Bara ett par hundra meter från boendet ligger Esteponas flera kilometer långa och välskötta strandpromenad, med den fina playan alldeles intill. Underbart för promenader och avkoppling, och varför inte ett vederkvickande dopp i havet före och/eller efter dagens golfrunda. Längs strandpromenaden finns ett otal trevliga restauranger, caféer och matbutiker för alla smakriktningar.

 

Estepona är en äkta och livlig liten stad som lever året runt. Lokalbefolkning och turister trivs här tillsammans på ett gemytligt sätt, undan från det hektiska turisttrycket österut/norrut längs kusten såsom Marbella, Puerto Banús, och Torremolinos.

>
>

Estepona är en pärla till stad, med en genuin andalusisk charm och ett bubblande gatuliv året runt. På denna delen av kusten hittar man en rad pittoreska städer och den nyfikne och aktive resenären kan hitta flera alternativ för t.ex. bergsvandring eller en tur på hästryggen. Här bjuds en vistelse fylld av genuint folkliv, bra golf, underbar mat, strandliv och ett enastående bergslandskap.

 

Från flygplatsen i Málaga tar det ca en timme med bil till Estepona och boendet. Strax söder om Estepona har man ett antal av våra golfbanor längs vägen söderut mot Gibraltar som med sin speciella historia och emblematiska klippor inte bör missas (körtid ca 45 minuter).

 

Från boendet är det nära till de mycket trevliga golfbanor som ingår i våra paket här. Estepona Golf (7 km/10 min) är omväxlande och mycket populär bland såväl bosatta som turistande skandinaver liksom Doña Julia (12 km/15 min) som är en trevlig, omväxlande och parkbana. Valle Romano är av yppersta klass med fantastisk utsikt. Pärlan La Cañada (25 km/25-30 min) – som ritades av Robert Trent Jr och från början byggdes för alla caddies och anställda på de välkända mästerskapsbanorna Valderrama och Sotogrande – ligger ca en halvtimme söderut mot Gibraltar.

 

Tidsbokning för eget spel görs i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till tävling görs i Gästportalen där totalt 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats enligt principen ‘spela en, boka en’.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Pool nej (200m till stranden)
Städning 14:e dag
Butiker i kvarteren omkring
Garage (kostnad 2,5€ / natt)
Visa alla
Air Condition Nej, värmeelement
Hiss Ja
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 0 m
Restaurang Flera i närheten
Avstånd playa Ca 200 meter
Avstånd golfbana 7 km
Safety box Nej
Reception Ja
Tvättmaskin Ja
Strykjärn Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja (samt mikro)
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja
Brödrost Ja
Vattenkokare Ja
Juicepress Ja
Badkar Ja
Hårtork Ja

 

Boende och golfbanor


 

Estepona Miguel Ángel

Miguel Angel Apartments, Estepona, Spanien

La Cañada Golf Club

Club de Golf La Cañada, Ctra de Guadiaro, San Roque, Spanien

Doña Julia Golf Club

Doña Julia Golf Club, Casares, Spanien

El Paraíso

El Paraíso Golf Club, Estepona, Spanien

Valle Romano

Valle Romano Golf, Valle Romano Golf & Resort, Calle Villa Borghese, Estepona, Spanien

Azata Golf

Terreno Sup, 16, 29693 Estepona, Málaga, Spanien

Atalaya Old & new

Atalaya Golf & Country Club, Avenida del Coral, Estepona, Spanien

Estepona Miguel Ángel "2"

Avenida Juan Carlos I, 9, Estepona, Spanien

Estepona Golf

Estepona Golf, Autovía del Mediterráneo, Estepona, Spanien

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 1 Oktober  – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.

Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.