Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Novo Sancti Petri Apartments

 

Enkel och trevlig ’miniresort’ centralt på restauranggatan!

 

Denna familjeägda och ombonade lilla resort ligger centralt i Sancti Petri bara 150 meter från den fantastiska sandstranden La Barrosa. Lägenheterna här är små, trevliga och ligger mysigt runt det lilla saltvattenspool. De flesta lägenheter har 1 sovrum men det finns även ett litet antal med 2 sovrum samt ett antal studios.

 

Lägenheternas stora plus är balkongen/uteplatsen – hälften ligger i västläge medan övriga ligger inåt gården. Köket är kompakt och utrustat med ’under bänken-kylskåp’ med frysfack samt portabel ugn. Dessa lägenheter är idealiska för shortstay!

 

På ett par minuter promenerar man ner till den vidsträckta sandstranden med utsikt över Atlanten i väster. Boendet ligger idealiskt på Sancti Petri’s huvudgata med tapasbarer, restauranger, och caféer. Stranden La Barrosa sägs vara en av de bästa i världen, tack vare sin längd, mjuka sand, behagliga vattentemperatur, långgrunda natur och fantastiska ljus.

 

Till Cádiz, ”storstaden” på Andalusien’s Atlantkust, är det cirka tre mil. Cádiz pittoreska kullerstensgator, stenbyggnader och historiska arv gör detta till ett självklart utflyktsmål. Grundad redan omkring 1100 f.Kr. är detta en av av världens äldsta sjöstäder, och det var också från Cadiz hamn som Columbus påbörjade sin Amerikaresa. Cádiz-regionen fullkomligt kryllar av vingårdar, naturområden, makalösa stränder och andra fantastiska utflyktsmål att utforska på egen hand, eller tillsammans med nya och gamla vänner.

>
>

Vi bokar er hyrbil för uttag och återlämning på Málaga flygplats. Körningen till Sancti Petri är en naturupplevelse och tar ca 2½ timme längs medelhavskusten söderut ner till Algeciras och sedan genom nationalparken Los Alcornocales över till Costa de la Luz. Den lite slingrigare och natursköna inlandsvägen genom Andalusiens kuperade landskap tar ca 3 timmar och frestar med trevliga fika- eller matstopp i någon av alla de autentiska byarna längs denna rutt. Lite längre att köra från flygplatsen kanske, men en härlig naturupplevelse i sig. Naturligtvis kan hyrbilen även bokas för uttag och återlämning på Faro flygplats om så önskas – körtid ca 3½ timme på bra motorväg.

 

Vårt unika golfpaket Västra Spanien – Cádiz ger valfritt spel på åtta golfbanor med varierande karaktär, längd och känsla längs denna vackra del av Costa de la Luz. Till 36-hålsanläggningen Club de Golf Novo Sancti Petri är det bara 5 minuters körning och till Sancti Petri Hills Golf, La Estancia Golf och Campano Golf cirka 15-20 minuter med bil.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster, vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner. Tävlingsanmälan görs i Gästportalen där man kan förboka upp till 10 rundor (eget spel samt tävlingar) hemifrån, medan resterande bokas på plats enligt principen ‘spela en, boka en’.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Spanska TV-kanaler
Utomhuspool - öppen till sista oktober
Städning var 7:e dag
100m till närbutik, 4 km till stormarknad
Garage under resorten
Visa alla
Air-condition Ja
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 0 m
Restauranger Ja, flera inom gångavstånd
Reception Ja, öppettiderna varierar
Tvättmaskin Tillgängligt på boendet till en kostnad av 4€ /tvätt
Diskmaskin Nej
Mikrovågsugn Ja
Ugn Nej
Spis Ja, 1 platta
Kylskåp Ja, litet
Frys Frysfack
Kaffemaskin Ja
Brödrost Ja
Hårtork Nej

 

Boende och golfbanor


 

Aparthotel Novo Sancti Petri

Aparthotel Novo Sancti Petri, Calle la Almeja, Chiclana de la Frontera, Spanien

Real Novo Sancti Petri

Club de Golf Novo Sancti Petri, Chiclana de la Frontera, Spanien

Sancti Petri Hills Golf

Sancti Petri Hills Golf, Chiclana de la Frontera, Spanien

Campano Golf

Club de Golf Campano, N-340, Chiclana de la Frontera, Spanien

La Estancia Golf

Golf La Estancia, Camino Colada de Fuente Amarga, Chiclana de la Frontera, Spanien

Fairplay Golf

Fairplay Golf & Spa Resort, Calle la Torre, Benalup-Casas Viejas, Spanien

Villanueva Golf

Villa Nueva Golf Resort, Avenida Vía Augusta, Spanien

Montenmedio Golf

Montenmedio Golf & Country Club, N-340, Vejer de la Frontera, Spanien

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket.

OBS! Inklusive hyrbil!

 

Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.