Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Tavira Suites

 

Högklassigt boutiqueboende mitt i Tavira!

 

Detta trevliga boende ligger mitt i Taviras centrum med sin vita bebyggelse och trevliga små gränder. Alldeles utanför dörren har man tavira’s gamla stadsdelar med sina gemytliga butiker, restauranger och caféer. Staden är en av Algarves mest omtalade och populära resmål som charmar sina besökare med sitt behagliga lugn och trevliga folkliv året runt.

 

Lägenheterna på Tavira City Suites har mycket hög standard och ligger runt en trevlig och lugn innergård med en liten motionspool. Samtliga är etagelägenheter i två eller tre plan (OBS, utan hiss) med 2 sovrum och 2 badrum, stort vardagsrum och välutrustat kök. Balkonger och uteplatser är mycket små på detta innerstadsboende. Alla lägenheter har loftentré, bra Wi-Fi och internationella TV kanaler. Parkering finns i garage under byggnaden samt oftast även på den lilla återvändsgatan alldeles bakom boendet.

 

Taviras fantastiska saluhall ligger på ett par minuters gångavstånd, med nyfångad fisk, lokala slaktare och närodlad frukt & grönt. Promenadstråket längs floden är mycket trevligt och kantad av små caféer och krogar för alla smakriktningar. Avnjut valfri dryck längs flodkanten och se floden Gilão – mynnar ut i Atlanten här – stiga och sjunka i takt med tidvattnet.

>
>

Tredje lördagen i månaden äger stadens marknad rum där man kan se och köpa allt från levande flygfän till lokalt hantverk och, så klart, krimskrams. Missa inte denna begivenhet, och då framför allt inte den kolgrillade kycklingen som serveras med sallad och vin på de tillfälliga serveringar som ställs upp på marknadsplatsen. En upplevelse!

 

Till ’hemmaklubben’ Benamor – där vi har dagliga starttider, veckovisa tävlingar och härligt umgänge på 19:e – är det bara 5-10 minuter. De fantastiska tvillingbanorna Quinta da Ría och Quinta da Cima når man på en kvart. Inom en halvtimme är man också på den utmanande pärlan Quinta do Vale och den bäljande natursköna Castro Marim nära gränsen.

 

På andra sidan bron över gränsfloden Guadiana finns våra spanska banor Isla Canela Old Course, Isla Canela Links, El Rompido med flera – samtliga inom en timmes körning från Cabanas.

Vår unika Voucher Östra Algarve inkluderar Quinta da Ria och Quinta da Cima. Benamor, Castro Marim, Quinta do Vale och våra 8 banor i Västra Spanien. Observera att fri golfbil ingår i denna voucher på de något kuperade Castro Marim och Quinta do Vale.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst välkomnas ni av vår golfvärd som ger er era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Liten motionspool utomhus
Städning ingår ej, städutrustning finns i lägenheten
300m till matbutik
Garage under byggnad
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum och sovrum
Hiss Nej
Balkong Ja, med begränsade utrymmen.
Restaurang Ja, finns flera inom gångavstånd
Reception Nej
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja

Boende och golfbanor


 

Tavira Suites

R. da Porta Nova 4, 8800-637 Tavira, Portugal

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Isla Canela Links

Valle Guadiana Links by Isla Canela, Avenida Juan Pablo II, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta da Ria Golf Club

Quinta da Ria Golf Club

Benamor Golf Club

Benamor Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Resort, Golfe e Urbanizações Vale do Odiana – Sucursal Eiras da Achada, Castro Marim, Portugal

Quinta da Cima

Quinta da Cima, Portugal

Islantilla Golf

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

El Rompido

El Rompido Golf, Av. Playas de Cartaya, El Rompido, Spanien

Bellavista

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

La Monacilla

La Monacilla Golf, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil

Golf Nuevo Portil, Nuevo Portil, Spanien

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.