Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Destinationer

 

Med över 50 golfbanor längs hela Algarvekusten och in i Spanien erbjuder vi våra Gäster spelmöjligheter och upplevelser för alla smaker. Med fantastiskt klimat, härlig mat, vänligt bemötande vartän man går och låga levnadskostnader har Algarve allt man kan önska sig. Välkomna!

 

PT Golf startade sin verksamhet i Tavira hösten 2009. Algarve har alltsedan starten varit vår hemmaplan och med rätta kallas vi Algarvespecialisten – inte minst av våra Gäster. Vi finns idag från Luz i väster ända bort till Castro Marim vid spanska gränsen. Till detta kommer Estoril utanför Lissabon vilket gör att vi finns på 19 orter med totalt 30 boenden i Portugal.

 

I grannlandet Spanien startade vi upp 2015 på Costa de la Luz, strax bortom portugisiska gränsen, med boenden och fin golf i Islantilla, Isla Canela och El Rompido. Sedan hösten 2016 finns vi också på Teneriffas sydkust. 2018 tog vi steget in i Spaniens golfhjärta, Costa del Sol.

 

Under 2019/2020 tar vi nya tag för att ge våra Gäster ännu fler valmöjligheter till longstay med högsta kvalitet och trevnad med PT Golf. Förutom att nya fantastiska orter/boenden tillkommer i Algarve öppnar vi dörrarna till våra nya satsningar: Silverkusten eller Costa da Prata norrut från Lissabon, och den södra delan av Costa de la Luz i Cadiz-området. Nedan kan ni ta del av kartor över våra områden med våra boenden och golfbanor markerade.

 

Här på vår webb kan ni läsa mer om våra olika områden, orter och destinationer. Tveka inte att höra av er till oss om ni har ytterligare frågor eller funderingar, eller kanske rent av vill bidra med beskrivningar, rekommendationer eller korrigeringar.

 

Vi ser fram emot att välkomna er till oss!

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se