Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Östra Algarve

 

Skyddat från Atlantens västliga vindar bjuder området på ett underbart klimat året runt. Historia, kultur, utsökt mat och närhet till Spanien kryddas med varierad golf i toppklass.

Maria Nova, Tavira

Utsikt över Tavira och Atlanten!

 

Maria Nova ligger på Taviras högsta punkt, med promenadavstånd till staden historiska centrum. Hotellets takterrass med Sky Bar bjuder på skön avkoppling och trevligt umgänge.

Tavira är mycket populär turistort med ett stort och varierande utbud av restauranger, kultur och autentiskt folkliv. Ett mycket prisvärt veckoerbjudande på detta fina hotell och 6 rundor golf på våra högklassiga banor i närområdet.

 

Vila Galé, Tavira

Klasshotell mitt i vackra Tavira!

 

Vila Galé är ett högklassigt, modernt hotell i underbar arkitektur inspirerard av Portugals arabiska influenser. Hotellet ligger mitt i staden, ett stenkast från den vackra flodpromenaden, Taviras gamla stadsdelar och med saluhallen tvärs över gatan.

Koppla av på hotellets SPA, promenera på Taviras ringlande gator och njut av det stora och varierande utbudet av restauranger, kultur och autentiskt folkliv. Ett mycket prisvärt veckoerbjudande på detta kanonhotell och 5 rundor högklassig golf.

 

Vila Galé Albacora

Fantastiskt hotellboende i restaurerat fiskeläger!

 

Vila Galé Albacora i Tavira är resultatet av en total restaurering av det tidigare fiskeläget Arraial Ferreira Neto, där fiskarnas hus, verkstäder och lager har omvandlats till 161 pittoreska hotellrum med vacker utsikt över Ria Formosa.

Hotellet är som ett eget litet ’village’ med ett lummigt poolområdet och trädgårdar i centrum. Här finns barer, restauranger, ett välutrustat gym och SPA med inomhuspool, bastu och turkiskt bad.

 

 

Tavira
13°
19°
Tors
20°
Fre
20°
Lör
Väder från OpenWeatherMap

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se