Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Hotel Vila Galé, Tavira

 

Veckoboende i Tavira centrum med 5 rundor valfri golf!

 

Här bor ni mycket centralt i Tavira med restauranger, barer, caféer och butiker alldeles utanför dörren. Vila Galé är ett mycket trevligt hotell som invigdes för bara några år sedan. Hotellet är byggt i traditionell stil med inspiration från den arabiska arkitekturen med vackra mosaiker och traditionella geometriska mönster. Här ingår stor frukostbuffé i restaurangen och i baren är det livemusik 3 gånger i veckan. Hotellet har en mycket bra restaurang, två barer och en Health Club med uppvärmd inomhuspool, gym, jacuzzi och turkisk ångbastu.

 

Stadens historiska centrum har man rakt utanför hotellentrén. Tavira är mycket populär turistort med ett stort och varierande utbud av restauranger, kultur och autentiskt folkliv. Stadens saluhall är fantastisk med nyfångad fisk, lokala slaktare och närodlad frukt & grönt. Promenadstråket längs floden Gilão, som mynnar ut i Tavira, är mysig och kantad av små caféer och krogar. Båtar ut till Ilha da Tavira går dagligen från kajen.

 

Taviras saluhall – tvärs över gatan – är fantastisk med nyfångad fisk, lokala slaktare och närodlad frukt & grönt. Promenadstråket längs floden är mycket trevlig och kantad av små caféer och krogar för alla smakriktningar. Avnjut valfri dryck längs flodkanten och se floden Gilão – mynnar ut i Atlanten här – stiga och sjunka i takt med tidvattnet.

 

>
>

PT Golf har golfset (både dam & herr ) till uthyrning för veckogäster. PT Golf’s servicekontor ligger i Tavira med aktiviteter som utflykter, gemensamma middagar och mingel.

 

NYHET! Med vår unika voucher kan ni spela på hela 13 golfbanor längs denna härliga kuststräcka. Benamor, Quinta da Ria, Quinta da Cima, Castro Marim och Quinta do Vale i Portugal samt våra 8 banor på den spanska sidan (Isla Canela Links, Isla Canela Old Course, Islantilla, El Rompido North & South, La Monacilla, Bellavista och Nuevo Portil). Observera att fri golfbil ingår i denna voucher på de något kuperade Castro Marim och Quinta do Vale.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan. Våra veckogäster är varmt välkomna att delta i våra golftävlingar i området.

 

I Gästportalen kan ni boka era rundor redan hemifrån. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

Hotellfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Uppvärm inomhuspool med jacuzzi
Städning dagligen
300m till matbutik
Garage finns
Visa alla
Hiss Ja
Balkong Ja, med bord och stolar
Air Condition Ja, i vardagrum samt sovrum.
Restaurang Ja, finns på hotellet samt flera i närheten
Safetybox Ja, finns att hyra i receptionen
Reception Ja, 24 timmar

Boende och golfbanor


 

Vila Galé Tavira

Hotel Vila Galé Tavira, Rua 4 de Outubro, Tavira, Portugal

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta da Ria Golf Club

Quinta da Ria Golf Club

Benamor Golf Club

Benamor Golf Club

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Costa Esuri Golf Club

Costa Esuri Golf Club H2O, Avenida Juan Pablo II, Ayamonte, Spanien

Islantilla Golf

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

El Rompido

El Rompido Golf, Av. Playas de Cartaya, El Rompido, Spanien

Bellavista

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

La Monacilla

La Monacilla Golf, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil

Golf Nuevo Portil, Nuevo Portil, Spanien

Quinta do Vale

Quinta do Vale Golf Resort, Golfe e Urbanizações Vale do Odiana – Sucursal Eiras da Achada, Castro Marim, Portugal

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 7 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil & frukost!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar dubbelrum.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.