Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

LEO San Bruno   NYHET!

 

100 meter från underbara Isla Canela Beach!

 

På Apartamentos LEO San Bruno bor man bokstavligen på den mycket fina sandstranden Playa de San Bruno Isla Canela. Från lilla ombonade resorten går man på en liten ’boardwalk’ de 50 metrarna till sanden för ljuvliga promenader och kanske ett vederkvickande dopp. LEO San Bruno ligger avskilt och lugnt i utkanten av området Playa de Isla Canela.

 

Lägenheterna på San Bruno är mycket trevliga och ombonade. Väl utrustade kök med det man behöver för en bekväm longstay med självhushåll kombinerat med luftigt fräscht vardagsrum samt två sovrum. Lägenheter finns på markplan med uteplats såväl som på våningsplan med balkong/terrass. Ett riktigt mysigt boende med närhet till såväl Isla Canelas utbud av sandstrand, restauranger, caféer och butiker som till golfbanorna i området. Under sen höst och vintersäsong är inte alla öppna men staden Ayamonte, 10 minuter bort, sjuder av liv!

 

Våra T1:or – dvs boenden med ett sovrum, passar bra för singelresenären men till par rekommenderar vi att istället välja en T2:a. Det finns också en, bara en, magnifik lägenhet med 3 sovrum med jättestor terrass, tre meters takhöjd och platt-TV i varje rum. Är ni två par som önskar bo tillsammans är detta ett kanonalternativ! Prisexempel med golfpaket light 945€ per person.

 

Till den gemytliga gränsstaden Ayamonte med sitt sjudande folkliv och rikliga restaurangutbud  tar det bara drygt minuter med bil. Därifrån kan man ta färjan över till Portugal och systerstaden Vila Real do Santo António på andra sidan Guadiana-flodens mynning. Med bil tar det endast en kvart till Castro Marim respektive ca en halvtimme till Tavira i Portugal.

>
>

Vårt unika golfpaket Västra Spanien – Blandad Golf innebär spel på tio olika golfbanor längs Costa de la Luz och in i Portugal, med varierande karaktär, längd och känsla. Till den närmaste banan Isla Canela Old Course tar det bara 10 minuter och övriga banor ligger samtliga inom en 30-40 minuters körning. För spel även på våra övriga tre banor i Östra Algarve kan vouchers bytas (mot pristillägg) eller köpas till.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till tävling görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den portugisiska sidan.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra gäster på Costa de la Luz vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Spanska TV-kanaler
Städning varje vecka
Ca 10 minuter med bil
Parkering invid lägenheten (låst grind)
Visa alla
Air-condition Ja
Balkong/uteplats Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum Cirka 10 minuters körning
Restauranger Ja, flera i närheten
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Nej
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja (i T1:or en mindre bärbar)
Spis Ja (i T1:or två plattor)
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Nej
Hårtork  Nej
Hiss Nej

Boende och golfbanor


 

LEO San Bruno

Leo San Bruno, Calle de los Charranes, Isla Canela, Spanien

Islantilla Golf Club

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

Monacilla Golf Club

Monacilla Golf Club

Bellavista Golf Club

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil Golf Club

Nuevo Portil Golf Club

Isla Canela Links

Valle Guadiana Links by Isla Canela, Avenida Juan Pablo II, Spanien

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

El Rompido

El Rompido Golf, Av. Playas de Cartaya, El Rompido, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.