Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Albur Village, Alvor

 

Nyrenoverat och gemytligt boende i restaurangbyn Alvor!

 

Albur Village ligger perfekt i Alvor med ca 10 minuters gångavstånd till det lilla torget och de två huvudgatorna. Runt torget och kvarteren däromkring finns många caféer och restauranger som är öppna året om. Här blandas den inhemska befolkningen med turisterna på ett trevligt sätt.

 

Albur Village är en mycket trevlig liten resort som renoverades under 2020 till mycket hög standard, interiört såväl som exteriört. Lägenheterna är ljusa och väl utrustade för longstay med snabbt WiFi, internationella TV kanaler och bra kök. Området har pool och trevliga utrymmen för umgänge och trivsel. Albur Village har lägenheter med 1 sovrum – 2 sovrum samt några nya mycket fina Townhouse lägenheter med 2 sovrum och två badrum.

 

Staden Alvor – grundad år 436 som Portus Hannibalis – av  är mycket populärt och välkänt som en pittoresk, mysig liten fiskeby med lugnt tempo och trevligt folkliv. Tempot är lugnt och på torget sitter gubbarna med sin ”bica” och filosoferar.

 

 

>
>

Från Alvor mar når man lätt våra olika golf banor i vårt golfpaketet. Oerhört populära Penina ligger bara 10 minuter körning från boendet. De mycket trevliga och lättpromenerade tvillingbanorna Alamos och Morgado (där Europatouren spelats) ligger ca 25 minuters körning. Till trevliga och populära Silves är det en halvtimmes körning. Palmares GC nära Lagos har en mycket mycket hög standard och har havsutsikt på de flesta hålen samt en fantastisk utsikt från klubbhuset.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Från boendet når man lätt och snabbt ett flertal av banorna i golfpaketet, och ingen bana ligger längre bort är trekvart med bil. Alla har de sina egenheter och charm, inte bara vad gäller banlayout och scorekort, utan även vad gäller klubbhus, restaurang och faciliteter. Testa runt och hitta just dina/era favoriter!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 7:e dag
Garage under byggnaden, med hiss (till de flesta bokningar)
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Hiss Ja, till de flesta lägenheter
Garage / parkering Ja, under byggnaden med hiss (till de flesta bokningar, dock ej townhouse)
Balkong Ja, samtliga lägenheter
Städning Ja, var 7:e dag. (Städutrustning finns i lägenheten)
Restaurang Ja, flera inom 5 minuters promenad
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja

Boende och golfbanor


 

Albur Village

Albur Village, Alvor, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Morgado da Lameira, Alcantarilha, Portugal

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod:  1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.