Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Olhão Marina

 

Olhão – gemytligt, trevligt och ’off the beaten track’!

 

Detta är något för er som söker en genuin och ’äkta’ Algarvevistelse. Olhão, som hyser Algarves största fiskehamn, är en en trevlig stad perfekt belägen mitt emellan Tavira åt öster, och Faro och Vilamoura västerut. Staden bjuder på ett rikt och varierande utbud av fiskrestauranger, caféer och barer och inte minst en mycket fin och uppskattad fiskmarknad med alla typer av fisk och skaldjur direkt från havet.

 

Vårt boende ligger idealiskt i den trevliga marinan med närhet till de gamla stadsdelarna och folklivet. På Olhão Marina har vi lägenheter med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum, helt nyrenoverade och fullt utrustade för longstay med komplett kök, bra Wi-Fi och internationella TV-kanaler. I köket finns tvättmaskin, diskmaskin, mikrovågsugn, spis, kyl och frys. För våra Gäster finns även ett specialerbjudande till Hotell Marina Club’s SPA och välutrustade gym.

 

Staden Olhão bjuder på ett trevligt marint liv med båtturer i längs med Ria Formosamed landstigning på öarna i naturreservatet. Även båtturer för fågelskådning och fiske anordnas.

>
>

Våra Gäster i Olhão deltar i våra aktiviteter, sammankomster och utflykter som ordnas i Tavira och Cabanas. Körtiden från Olhao till Tavira är ca 35 minuter på den avgiftsfria vägen N-125.

 

PT Golfs gäster boende i Olhao spelar på våra högklassiska golfbanor i östra Algarve samt även i västra Spanien området. I våra golfpaket ingår även spel på Oceanicos mycket välkända golfbanor i Vilamoura. Körtiden till Vilamoura banorna ca : 20 minuter.

 

Med vårt unika golfpaket Östra Algarve – Blandad Golf kan ni spela på sju olika golfbanor längs den östra Algarvekusten. Möjligheter finns till kombination av spel i Östra Algarve (Tavira/Cabanas) och Centrala Algarve (Vilamora/Quarteira/Quinta do Lago)  – kontakta oss med era önskemål! Vouchers kan dessutom bytas eller köpas till av er Golfvärd som finns i Tavira.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Observera att denna begränsning enbart avser rundor bokade i Gästportalen – bokning av rundor direkt med banorna/klubbarna görs helt fritt. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni era vouchers för ert golfpaket av vår golfvärd . Välkommen!

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 15:e i dag
600m till matbutik
Parkering utanför boendet
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum och sovrum
Hiss Ja, till samtliga lägenheter
Balkong Ja, med bord och stolar
Restaurang Ja, finns flera inom gångavstånd
Reception Ja, Kontakta PT Golf Tavira
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffekokare Ja

Boende och golfbanor


 

Olhao Marina

Olhao Marina, Portugal

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Costa Esuri Golf Club

Costa Esuri Golf Club H2O, Avda. Juand Pablo II, Ayamonte, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta da Ria Golf Club

Quinta da Ria Golf Club

Benamor Golf Club

Benamor Golf Club

Vila Sol Golf Club

Vila Sol Golf Club House, Quarteira, Portugal

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Resort, Golfe e Urbanizações Vale do Odiana – Sucursal Eiras da Achada, Castro Marim, Portugal

Priser säsongen 2018/2019


 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se