Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Boavista Golf Resort, Lagos

 

Bo lyxigt i Lagos på en riktigt högklassig golfanläggning! 

 

Boavista är en av Algarves allra bästa golf resorts med en riktigt härlig golbana, mycket fina och bra utrustade duplexlägenheter samt tillgång till  Boavista SPA med uppvärmd inomhuspool, jacuzzi och bastu till en kostnad av 5,50€ per person. Här bor ni lyxigt och femstjärnigt i området Bela Colina med fullservicereception, restaurang och swimming pool i direkt anslutning till lägenheterna som är av yppersta klass. Ljusa, moderna med två sovrum och två badrum i två plan med balkong och uteplats. Samtliga med bra Wi-Fi, balkong och givetvis fullt utrustat kök.

 

Från Boavista har man nära till staden Lagos med alla sina välkända restauranger, caféer och barer, av vilka många i den trevliga gamla stadsdelen. Området runt Boavista har mycket att erbjuda med vacker natur och närhet även till den pittoreska byn Luz.Här bor ni lyxigt och femstjärnigt i området Bela Colina med fullservicereception, restaurang och swimming pool i direkt anslutning till lägenheterna.

 

Boavistas klubbhus med sin restaurang, bar och lounge är en bekväm och trevlig plats för frukost, lunch och middag. Den stora soliga terrassen på 19:e bjuder en vacker utsikt över Lagosbukten samtidigt som man ser andra golfare avsluta sin runda på 18:e green. Evenemang som vinkvällar och barbecues organiseras med jämna mellanrum och Boavistas populära traditionella ”carvery” på söndagar är en klassiker.

 

>
>

Från Boavista når man lätt många av de andra banorna i golfpaketet. Penina, den äldsta golfbanan på Algarvekusten, med 18+9 hål designade av Sir Henry Cotton är trevlig och lättpromenerad. Palmares, mellan Lagos och Portimão, håller mycket hög standard och har havsutsikt på de flesta hålen samt fantastisk utsikt från klubbhuset. Espiche ligger vackert inbäddad i naturen och klubbhuset har en fantastisk arkitektur och serverar riktigt bra lunch.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 13 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura. Som boende på Boavista kan ni också välja specialpaketet 10 rundor på Boavista, inklusive golfbil.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
SPA med inomhuspool och stort gym
Städning var 7:e dag
2 km till matbutik
Parkering utanför lägenheterna
Visa alla

Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum Lagos, 3 km, 5 min körning
Restauranger Ja, finns på hotellet samt flera i närheten
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja, med kapslar

 

Boavista Golf Resort

Av. Atlântico 99, 8600 Lagos, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

R. dos Passarinhos 6, 8600 Lagos, Portugal

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Boa Vista Golf Resort

Boavista Golf Resort, Lagos, Portugal

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2021/2022


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.