Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Manilva Sun   NYHET!

 

Prisvärt boende en kilometer från vackra Playa de Sabanillas!

 

Manilva Sun är ett bra boende ligger ca: en kilometer upp från kustvägen söderut från Estepona, endast en kvarts körning från staden.

Lägenheterna har ett eller två sovrum som ligger trevligt runt det centrala poolområdet och håller mycket bra standard. Man promenerar från boendet ned till det lilla köpcentret Los Hidalgos där matvarubutiker, några restauranger och gym finns.

 

Lägenheterna på Manilva Sun har alla bekvämligheter såsom Wi-Fi och platt-TV. Trevligt kök, rymligt och behagligt vardagsrum samt balkong eller uteplats. Köket är utrustat för självhushåll – komplett med disk- och tvättmaskin, kyl/frys, spis/ugn, mikro, kaffemaskin samt porslin, bestick och husgeråd.

 

Ned till den trevliga marinan La Duquesa är det bara 5 minuters körning, eller 20-30 minuters promenad. Här finns ett antal trevliga restauranger, caféer och barer samt apotek. Alldeles intill har vi den fina Playa de Sabanillas för promenader och avkoppling, och varför inte ett vederkvickande dopp i havet före eller efter dagens golfrunda.

 

På 20 minuter är man i Estepona, denna genuina lilla stad som verkligen lever året runt. Lokalbefolkning och turister trivs här tillsammans, en bit undan från det hektiska och mer ’turistiga’ områdena österut/norrut längs kusten såsom Marbella, Puerto Banús, och Torremolinos.

>
>

Estepona är en pärla till stad, med en genuin andalusisk charm och ett bubblande gatuliv året runt. På denna delen av kusten hittar man en rad pittoreska städer där den nyfikne och aktive resenären kan hitta flera alternativ för t.ex. bergsvandring eller en tur på hästryggen. Här bjuds en vistelse fylld av genuint folkliv, bra golf, underbar mat, strandliv och ett enastående bergslandskap.

 

Från flygplatsen i Málaga tar det en dryg timme med bil till Manilva Sun. Från boendet är det nära till de flesta banorna i golfpaketet, med Doña Julia allra närmast (bara 5 minuter med bil). Följ kustvägen söderut mot Gibraltar som med sin speciella historia och emblematiska klippor inte bör missas (körtid ca en halvtimme).

 

Tidsbokning för eget spel görs i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till tävling görs i Gästportalen där totalt 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats enligt principen ‘spela en, boka en’.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool (ej uppvärmd)
Städning 14:e dag
Butiker i närliggande shoppingcenter
Underjordiskt låst garage
Visa alla
Air Condition Ja
Hiss Ja
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum  5 km (La Duquesa)
Restaurang Flera i närheten (20-30 minuters promenad)
Avstånd playa 1 km
Avstånd golfbana 1 km
Safety box Ja
Reception Ja
Tvättmaskin Ja
Strykjärn Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja
Brödrost Ja
Vattenkokare Ja
Juicepress Ja
Badkar Ja
Hårtork Ja

 

Boende och golfbanor


 

Manilva Sun

Hotel Apartamentos Manilva Sun, Manilva, Spanien

La Cañada Golf

Club de Golf La Cañada, Ctra de Guadiaro, San Roque, Spanien

Doña Julia Golf

Doña Julia Golf Club, Casares, Spanien

Estepona Golf

Estepona Golf Club

La Cañada Golf

Club de Golf La Cañada, A-2103, San Roque, Spanien

Valle Romano Golf

Valle Romano Golf, Valle Romano Golf & Resort, Calle Villa Borghese, Estepona, Spanien

Azata Golf

Terreno Sup, 16, 29693 Estepona, Málaga, Spanien

Estepona Miguel Ángel "2"

Avenida Juan Carlos I, 9, Estepona, Spanien

El Paraíso

El Paraíso Golf Club, Estepona, Spanien

Atalaya Old & New

Atalaya Golf & Country Club, Avenida del Coral, Estepona, Spanien

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober  – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.