Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Al Sur – Novo Sancti Petri

 

Modernt boende nära stranden med fantastisk golf!

 

Den lugna och trivsamma resorten Al Sur ligger bara ett par hundra meter från den vackra stranden La Barrosa. Här bor man i moderna och ljusa lägenheter som är utrustade för självhushåll. Lägenheterna har 1 eller 2 sovrum och 1 eller 2 badrum, rymligt vardagsrum, kök och balkong. Här finns också en utomhuspool som är säsongsöppen och stänger sista oktober och en padelbana.

 

På promenadavstånd ligger inte bara den vidsträckta sandstranden med sina klassiska tapasbarer, utan även den mysiga byn La Barrosas utbud av restauranger, butiker och barer. Stranden La Barrosa sägs vara en av de bästa i världen, tack vare sin längd, mjuka sand, behagliga vattentemperatur, långgrunda natur och fantastiska ljus.

 

Boendet ligger cirka 20 min körning från det gamla fiskesamhället Conil de la Frontera, som de senaste åren blivit ett populärt resmål medan man lyckats behålla den autentiska spanska bykänslan. I sommarstaden Coníl finns många restauranger och tapasbarer som serverar lokala fisk- och skaldjursrätter. Framförallt längs strandpromenaden och i den lilla stadskärnan med sina små torg finns mysiga platser att avnjuta sin måltid, samtidigt som man tittar på människorna som strosar förbi.

 

Till Cádiz, storstaden på Andalusien’s Atlantkust, är det cirka tre mil. Cádiz pittoreska kullerstensgator, stenbyggnader och historiska arv gör detta till ett självklart utflyktsmål. Grundad redan omkring 1100 f.Kr. är detta en av av världens äldsta sjöstäder, och det var också från Cadiz hamn som Columbus påbörjade sin Amerikaresa.

>
>

Vi bokar er hyrbil för uttag och återlämning på Málaga flygplats. Körningen till Al Sur är en naturupplevelse och tar 2½ timme längs medelhavskusten söderut ner till Algeciras och sedan genom nationalparken Los Alcornocales över till Costa de la Luz. Den lite slingrigare och natursköna inlandsvägen genom Andalusiens kuperade landskap tar ca 3 timmar och frestar med trevliga fika- eller matstopp i någon av alla de autentiska byarna längs denna rutt. Lite längre att köra från flygplatsen kanske, men en härlig naturupplevelse i sig. Naturligtvis kan hyrbilen även bokas för uttag och återlämning på Faro flygplats om så önskas – körtid ca 3½ timme på bra motorväg.

 

Vårt unika golfpaket Västra Spanien – Cádiz ger valfritt spel på åtta golfbanor med varierande karaktär, längd och känsla längs denna vackra del av Costa de la Luz. Till 36-hålsanläggningen Club de Golf Novo Sancti Petri är det bara 5 minuters körning och till Sancti Petri Hills Golf, La Estancia Golf och Campano Golf cirka 15-20 minuter med bil.

 

Tidsbokning för spel görs i Gästportalen där förbokade tider finns på samtliga banor öronmärkta för PT Golf’s gäster, vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner. Tävlingsanmälan görs också i Gästportalen där man sammanlagt kan förboka upp till 10 rundor (eget spel samt tävlingar) hemifrån, medan resterande bokas på plats enligt principen ‘spela en, boka en’.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool (stängd 1 november till 30 mars)
Städning var 7:e dag
4 km till matbutik
Garage under boendet till en mindre kostnad
Visa alla

 

Air-condition Ja
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 200m
Restauranger Ja, flera inom gångavstånd
Reception Ja
Tvättmaskin Tvättstuga, kostnad 4€/tvätt inkl tvättmedel
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Nej
Spis Ja, 3 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja, ej svensk kaffebryggare
Brödrost Ja
Hårtork Ja

Boende och golfbanor


 

Al Sur Novo Sancti Petri

Al Sur Novo Sancti Petri

Novo Sancti Petri

Club de Golf Novo Sancti Petri, Chiclana de la Frontera, Spanien

Sancti Petri Hills Golf

Sancti Petri Hills Golf, Chiclana de la Frontera, Spanien

Campano Golf

Club de Golf Campano, N-340, Chiclana de la Frontera, Spanien

La Estancia Golf

Golf La Estancia, Camino Colada de Fuente Amarga, Chiclana de la Frontera, Spanien

Fairplay Golf

Fairplay Golf & Spa Resort, Calle la Torre, Benalup-Casas Viejas, Spanien

Villanueva Golf

Villa Nueva Golf Resort, Avenida Vía Augusta, Spanien

Montenmedio Golf

Montenmedio Golf & Country Club, N-340, Vejer de la Frontera, Spanien

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.