Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Belmar Beach Resort, Lagos

 

PT Golfs lyxiga boende vid stranden Praia do Mos!

 

Enormt populära Belmar Resort ligger i Lagos sydvästra hörn, alldeles vid havet med vacker utsikt över den vidsträckta sandstranden Praia de Mós. På bara fem minuters promenadavstånd, nere på stranden, ligger två mycket bra och populära restauranger som serverar dagens fisk samt goda kötträtter.

 

På Belmar Resort finns lägenheter med ett eller två sovrum. Nytt från 2022 är att lägenheterna med ett sovrum delats in i ’standard’ och Premium med havsutsikt, de senare med ett högre pris.

 

På denna förnämliga resort finns ett mycket exklusivt SPA med uppvärmd inomhuspool, bastu, ångbad samt ett mycket välutrustat gym där allt ingår för våra Gäster. I lobbyn finns restaurangen Levante som serverar en uppskattad medelhavsinspirerad meny och även tillhandahåller room service. Lobbybaren är öppen hela dagarna och ett perfekt stopp för en kaffe eller annan dryck innan/efter golfen – boendets logiska träffpunkt.

 

Lagos är välkänt för alla sina små trevliga restauranger, av vilka de flesta ligger i den gamla stadsdelen. Nere vid fiskehamnen finns mindre gaturestauranger (tascas) som serverar goda fiskrätter – catch of the day. Lagos är en levande stad året om med sjudande folkliv och ett varierande kulturutbud för förströelse vid sidan av golfen.

>
>

Utflyktsmålen i området är många och varierande. Cabo San Vincente – där Henrik Sjöfararen (Enrique el Navegante) hade sin nautiska skola – är väl värt ett besök. Här finns vackra utsiktsplatser samt ett intressant museum. Atlantkusten Costa Vicentina som sträcker sig norrut från Cabo San Vincente är mycket naturskön och intressant med många mindre fiskebyar i en vild havsnatur. En trevlig lunchutflykt efter golfen föreslås till den lilla trevliga byn Burgau där man äter sin lunch nere vid strandkanten. Körtid cirka 10 min.

 

Från Lagos når man lätt många av banorna i golfpaketet. Allra närmast har man de omåttligt populära Palmares, Boavista och Espiche, alla inom 15-20 minuters körning. Övriga banor når man inom 30-45 minuter med bil.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Från boendet når man lätt och snabbt ett flertal av banorna i golfpaketet, och ingen bana ligger längre bort är trekvart med bil. Alla har de sina egenheter och charm, inte bara vad gäller banlayout och scorekort, utan även vad gäller klubbhus, restaurang och faciliteter. testa runt och hitta just dina/era favoriter!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
SPA med inomhuspool och stort gym
Städning en gång per vecka
400m till matbutik
Garage under byggnaden
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, med bord och stolar
Hiss Ja, till samtliga lägenher
Restauranger Ja, finns på hotellet samt några i närheten
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Vattenkokare Ja

Boende och golfbanor


 

Belmar Beach Resort

Belmar Spa & Beach Resort, Estr. de Porto de Mós, Lagos, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Morgado da Lameira, Alcantarilha, Portugal

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 31 Mars

En extra kostnad per natt tillkommer för vistelse i april.

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.